I DAG . . .

Hører jeg på:

Baneheia podcasten. Jeg har hørt alle episodene for lengst, men i dag oppdaget jeg at en ny hadde blitt lagt ut. Hva jeg tenker om den saken har jeg ikke planer å uttale meg om, saken er så sår og trist at jeg blir kvalm av å tenke på det. Men, jeg vil likevel få med meg epiodene og sette meg inn i saken. Den er opplysende og veldig godt laget. Flere som har hørt den?

Spiser jeg:

Speltlompe med smøreost, spirer og røkelak. Kjæresten mener jeg snart blir en speltlompe så mye som jeg spiser av det, og jeg må nesten si meg enig. Er heeelt hekta, haha! Til middag i dag blir det kylling tandoori med frisk salat, og det gleder jeg meg til! Elsker indisk.

Skal jeg:

Ingenting annet enn å jobbe! Har planer om å sitte utover kvelden med laptopen og komme ajour med så mye som mulig – slik at resten av uka blir lettere. Denne og de kommende månedene er virkelig høysesong for meg, så da prøver jeg så godt det er mulig å ligge på forskudd. Det er ikke alltid det går, men de dagene jeg får det til er det helt magisk.

Har jeg:

Jobbet siden morgenkvisten, ukeshandlet på butikken og gått en god time på tur i deilig høstvær. Jeg må ha en eller annen form for akvitiet hver eneste dag, og den siste tiden har turer ute trumfet treningsrommet, hehe. Enten det er å løpe eller powerwalke, så bare elsker jeg å være ute på denne tiden av året.

Er jeg glad for:

Den fine helgen vi har hatt! Vi har vært ute flere timer hver dag, og på lørdag gikk vi over 1,5 mil på tur. Det var ikke helt planlagt at det skulle bli såpass langt, men Preben tror ofte han er Lars Monsen og drar oss med på eventyr som kan så fint kaller det. Det var både fjellklatring og tramping i myr på den turen, så det var en utslitt gjeng som kom hjem igjen… 😂 Vi hadde heldigvis med oss niste, kakao og masse godt i sekken – så vi koste oss en haug alle mann. Søndag var vi også ute hele dagen, besøkte en gøy hindreløype og spiste vafler utendørs. En sånn skikkelig fin friskus helg!

Planlegger jeg:

Den kommende uken, jobb jeg skal gjøre, middager vi skal spise og slike ting. På onsdag har jeg planer om å overraske mine to med kanelboller etter jobb og skole, og det ser jeg skikkelig frem til. Jeg elsker når hele huset lukter gjærbakst, det gir meg fine minner fra min egen barndom hvor jeg i blant kom hjem til at mamma hadde bakt noe ordentlig godt. Slike småting prøver jeg å videreføre, og jeg syns det er så koselig. Denne uken blir fin og travel – akkurat slik jeg liker det.

20 kommentarer på “I DAG . . .

 1. Camilla skriver:

  Takk for tips om ny episode <3 Den hadde ikke jeg fått med meg heller! Har du hørt lydboka? Den anbefaler jeg!! Tenker mye på deg når jeg ser alle turene dine i Baneheia – må være mye følelser! Passerer du noen gang stedet hvor jentene ble funnet?

 2. Ellinor skriver:

  Hørt baneheia podcasten( ikke hørt siste episode ) og lest begge bøkene. Jeg tror at Jan-Helge drepte jentene alene. Du trenger ikke godta kommentaren min, dersom du ikke vil det skal bli en diskusjon om hva som har skjedd i ditt kommentarfelt. Ekkelt å tenke på at Jan- Helge er ute og at Viggo snart kommer ut uansett hva som har skjedd…

 3. Maria skriver:

  Syntes baneheia podkasten er veldig bra! Jeg håper saken kommer opp igjen, syntes det er hårreisende at folk blir dømt til så lange dommer uten bevis. Syntes også det er helt sykt at han som bevist har gjort dette er en fri mann! Uansett en helt grusom sak!

 4. Tina skriver:

  Hvorfor «lokker» du på Instagram om «tanker om Baneheia-podcast» på bloggen, men så skriver du «hva jeg tenker om saken har jeg ikke planer uttale meg om»?

Comments are closed.