HUDPLEIE TIL DIN HUDTYPE

Annonse i samarbeid med Filorga.


Et av de mest etterlyst innleggene her inne i forbindelse med hud, har vært et innlegg om hudpleie tilpasset forskjellige hudtyper. Og det forstår jeg så godt! Det er ikke sikkert min hudpleie passer til din hud, så derfor har jeg teamet opp med Filorga, merket jeg selv bruker, og satt sammen fire hudpleieserier tilpasset fire forskjellige hudtyper. Så nå håper jeg det blir enklest mulig for dere å finne ut hva som passer til deg og din hud.

TIME FILLER – MOT RYNKER

Time Filler serien er perfekt for deg som vil bekjempe rykter og få fukt samtidig. Jeg bruker to av disse kremene selv, og den som heter time-filler er den beste dagkremen jeg noen gang har prøvd. Den fukter så vilt mye! Dette er en anti ageingserie som reduserer alle typer rynker: rynker fra stress, fine linjer og ikke minst tørrhetslinjer som jeg får mye av på høst og vinter. Ultrakorrigerer og reduserer dannelsen av nye rynker. Angående rens vil jeg anbefale foam cleanseren som jeg selv bruker.

HYDRA FILLER – FOR FUKT

Denne serien er gull for deg som har tørr hud eller bare ønsker masse fukt generelt. Hydra Filler produktene har høy konsentrasjon av hyaluronsyre, en syre som fukter ordentlig godt i dybden og gir volum. Den gir huden fuktighet samtidig som den minsker porer og gir huden en glattere overflate og gir glød. Foam Cleanser er en rens som passer supert til denne serien.

OXYGEN GLOW – FOR GLØD

Hvem elsker vel ikke glød? Det gjør jeg, haha! Denne serien er perfekt å bruke hvis du skal noe spesielt og vil ha en sjul glød til huden. Den sies å skal gi photoshop-effekt på huden, og det kan jeg skrive under på. Denne er genial hvis du ønsker en skikkelig glødende og fresh hud. Hele serien inneholder perlemor i seg, som igjen tilfører masse glow. Og masken! En sak alle burde ha liggende når man vil føle seg ekstra fresh og glowy.

NCEF REVERSE – FOR KOMBINERT HUD

En rik og behagelig serie som reparerer tørr og skadet hud. NCEF reverse jobber aktivt med å bekjempe rynker, booster fastheten i huden og får den til å stråle. Den virker balanserende på talgproduksjonen og poresammentrekkende, samt gir en matt finish. Denne serien gir også masse glød, uten at du blir blank. Vil igjen anbefale foam cleanser til rens, det er rett og slett bare den beste.

25% RABATT

Frem til 21.oktober får dere 25% rabatt på alt fra Filorga hos Blivakker.no med å bruke rabattkoden Kristina25. Rabattkoden gjelder på ordinærpris, og det er i tillegg fri frakt. Spør om dere lurer på noe, så skal jeg svare så godt jeg kan! Alle produktene jeg har snakket om her finner dere på denne samlesiden. Stor klem! ❤️

9 kommentarer på “HUDPLEIE TIL DIN HUDTYPE

 1. Pernille skriver:

  Hei Kan serumet dems bruke av gravide? Jeg finner ikke den informasjonen noe sted når jeg googler dem. Tenkte kanskje du visste
  Ha en nydelig søndag ✨

 2. Guro skriver:

  Hei Kristina! 🙂
  Jeg leter etter den perfekte beige høstkåpa med knyting i livet, tenkte høre med deg om råd, ettersom jeg ofte ser deg i så mange fine jakker 😀
  Så i kommentarfeltet ditt at du nevnte en fra Trendyol, er den fra nakd?
  Blir superglad om du kunne delt link med meg 🙂
  Ha en strålende søndagskveld <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *