TID MED FAMILIE OG KJÆRESTE

Da var det mandag etter en superfin helg! Fredag stod som sagt datenight her hjemme på planen, og kjæresten kokkelerte til den store gullmedaljen. Åtte gryter senere var middagen klar(😂), og det ble så sjukt godt. Er det bare jeg som elsker soppstuing? Tror jeg nesten kunne vært happy med å bare få servert det, jeg. Kvelden ble avsluttet med film i sofakroken, og lørdagen brukte vi til å ta opp båten vår fra sjøen og få vinterlagret den. På lørdagskvelden dro kjæresten ut med gutta, mens jeg stakk hjem til mine foreldre for å spise middag. Mamma serverte blåskjell, reker og hjemmelaget fletteloff – helt fantastisk godt! Og skikkelig koselig å være hjemme en tur alene igjen, det var jo nesten som i gamledager hvor jeg alltid maste meg selv hjem til mat… Haha! Er det ikke sånt foreldre savner når barna plutselig får kjæreste og sin egen familie? Jeg har derimot vært så mye hjemme i mitt tidligere single liv, at jeg vet ikke helt om de har kjent på den følelsen enda… 😂😂

Klart til middagslaging! Fløtergratinerte poteter, biff, soppstuing, maiskolber og tomat. Noe av det beste jeg vet!

Flinke kjæresten min!

Filmkveld.

På søndag var det rett ut på tur i det nydelige været.

Koskoskooos!

Har du sett noe så idyllisk? Kan ikke få sagt nok hvor mye jeg elsker høsten.

NY UKE

Nå er jeg superklar for en ny og travel uke! Denne uken har jeg masse jobb å gjøre, så dagene må legges opp med en skikkelig to do liste hver eneste dag. Og trening skal også prioriteres. I dag kom jeg meg ut på løpetur før klokken bikket ni, og det var virkelig en deilig start på uka. Håper dere alle sammen har hatt en fin helg? ❤️

41 kommentarer på “TID MED FAMILIE OG KJÆRESTE

 1. R skriver:

  Soppstuing er – unnskyld meg – så inn i helv godt!! Kunne ha mumset på det til hvert eneste måltid:D Og så enig, høsten er så ubeskrivelig fin!

 2. Pia skriver:

  Hei!
  Ville bare si at jeg blir glad av å lese bloggen din, og guri jeg ler så jeg griner av snappene dine av Målte Altså så søt!

 3. Anna skriver:

  For en fin helg!
  Du la ut et bilde på Snapchat for noen uker siden av et sort vitrineskap. Hvor er det fra? Så utrolig fint ut!

 4. Silje skriver:

  Heiii Kristina, dette har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg må bare tipse deg om den nye sukkerfrie saften som smaker julebrus! Det er blitt en ny favoritt her i huset, og nå går egentlig alle bare rundt å venter på desember

 5. Guro skriver:

  Hei Kristina!
  Jeg så storyen din på Snapchat hvor du tipser om sukkerfri saft i smoothien for å kamuflere smaken av grønnsaker, og jeg kjente meg igjen i det Fikk bare lyst til å tipse om noen ingredienser jeg har dilla på, som både kamuflerer den grønne smaken og tilfører enda mer til mixen et eller annet nøttesmør, et dryss havsalt, sitron/limesaft og yaconsirup. Det er så god kombo med surt/salt/søtt som nøytraliserer andre smaker Andre ting jeg digger å smaksette med er ceylon kanel, kakaopulver, frossen banan, da havner liksom spinaten og grønnkålen bakerst i rekka

 6. Johanne skriver:

  Du må prøve å ordne ostesmørbrød med soppstuing.
  Stek brødskiven på stekepanne med soppstuing oppå å et lag med ost. Legg på lokk for å få en sprø skorpe på både osten og brødskiva. Så utrolig god høst kos ❤

 7. martine skriver:

  Hei Kristina elsker teppet du har i stuen din! kan jeg spørre om fargen på det? vil du si det varmt i fargen? mykt? spent på svar. vil kjøpe likt! ha en fin kveld

 8. Anonym skriver:

  Tusen hjertelig takk for at du deler så fine innlegg, drømte meg litt bort her jeg ligger innlagt med påvist covid-19.
  Dette er første dagen jeg har klart å se på telefonen på 6dager og det første jeg gjorde var å klikke meg inn her
  Klemmer i fleng fra en ung student som egentlig ikke burde blitt hardt rammer av viruset, men det viser seg at det kan ramme hardt i alle aldersgrupperVær forsiktig!

 9. Kristina skriver:

  Hei!
  Hvilket merke er de fine krukkene du har på kjøkkenbenken fra? Vet du har nevnt det tidligere, men jeg finner det ikke igjen….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *