I HØSTGARDEROBEN MIN

Annonse Nakd: koden andersen15 gir 15% rabatt.


Dere vet når man har noen plagg man virkelig elsker, men etter årevis av bruk begynner plaggene å takke for seg? Hater når det skjer. Jeg har trampet rundt i to vester fra Zara de siste fem årene, og begge to har vært så utslitte at det har nesten vært kleint å bruke de. Men jeg har ikke funnet noen andre perfekte vester, så jeg har tviholdt på de – helt til nå. Endeliiig fant jeg to stk i samme farge som er akkurat like perfekte, men best av alt: ikke utslitte og fulle av nupper… Haha! Jeg tror ikke folk forstår hvor mye jeg elsker kåpevester. Det er så fint, og en fin mulighet til å vise frem den fine strikken man gjerne bruker under.

Kåpevest HER / Genser HER

Denne vesten skal jeg ha i maaange år fremover. Og jeg vurderer nesten å bestille en til, som jeg har liggende til fire år frem i tid… For vester som dette i perfekt stoff og passform er vanskelig å finne. Men denne er i mine øyne det ultimate høst og vinterplagget! Jeg har størrelse 38 i vesten, og den er helt normal i størrelsen.

Boots HER / Veske HER

Høstens must: noen skikkelig freshe boots. Jeg er relativt lav, så boots uten hæl er bare noe jeg ikke klarer. Men disse er perfekt, jeg kommer litt opp i høyden og de er så gode på foten. Helt normale i størrelsen.

Skjerf HER.

Jakke HER / Veske HER

Nyyydelig oversized ulljakke, som også har god plass til strikk under. Jeg har medium i min og elsker den! Så fin i fargen, skikkelig perfekt beige. Og vesken da! Den har med ekstra belte, så den også kan brukes som crossover.

Vest HER / Veske HER

Frem til neste søndag får dere 15% rabatt på alt hos Nakd. Rabattkoden dere må bruke er Andersen15 ❤️ Det er ikke toll på varene du bestiller, samt fri frakt og retur. 😀

13 kommentarer på “I HØSTGARDEROBEN MIN

  1. MG skriver:

    Dette er bare et forslag, men jeg tror outfitbildene dine kanskje ville blitt bedre om du satte opp kamera med selvutløser? Syns det er vanskelig å se plaggene når det kun er i et speil fra én vinkel 🙂 Er også litt forstyrrende å se så mye annet «rundt» speilet. Forstår det er lettere å ta selfies, men som fulltids blogger ville jeg kanskje brukt noen minutter ekstra på det så folk får sett produktene bedre. Jeg likte bilde nr 2 da, veldig fint!

Comments are closed.