UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvordan er det å være bonusmor?

Dette er noe jeg virkelig ønsker å holde privat, da jeg ikke ønsker å eksponere. Men jeg må si det er det så utrolig koselig, og jeg er så glad i det lille mennesket at jeg har ikke ord. Vi gjør så utrolig mye koselig sammen og har virkelig verdens fineste forhold som jeg er så stolt av. En ting er sikkert, og det er at den lille stjerna kommer foran alt og alle her hos meg. Jeg kunne virkelig ikke være mer heldig! Og ville aldri vært foruten.

Favorittantrekk på høsten?

Jeans og strikkegenser. Jeg elsker virkelig strikk og syns det er så fint. Ellers er en klassisk kåpe i beige noe jeg alltid må ha i høstgardroben, store skjerf og boots i både svart og brunt.

Syns du livet med hund noen ganger kan være stress, eller er det bare kos?

Et liv uten hund er for meg uaktuelt, jeg er jo så glad i dyr og elsker hverdagen med hund. Det er så mye bonus og glede med det, som at man kommer seg oftere ut på tur enn hva man kanskje ellers ville gjort og at det alltid er en liten tass som sprer glede i heimen. Nei, hund er i mine øyne bare kos!

Syns du det var tøft å gi slipp på singellivet, selv om du hadde møtt drømmemannen?

Overhodet ikke. Tanken om at singellivet fristet mer enn han var aldri noe som streifet meg, og jeg ser nok veldig klart nå at jeg er et menneske som trives bedre i forhold enn som singel. Likevel er jeg så glad for de årene jeg fikk alene, til å rase litt fra meg, reise masse, oppleve verden, jenteturer, kun tenke på meg selv og rett og slett være skikkelig egoistisk. Nå har jeg liksom ikke noe jeg sitter igjen og tenker på at jeg skulle ønske jeg gjorde mens jeg var singel, så det vil jeg anbefale alle. Nyyyt singellivet mens det står på, det er jo så gøy! Og så kommer det en tid for alt, og en tid hvor det føles godt å slå seg til ro. En ting er sikkert: singellivet er helt supert, men det slår ikke følelsen av å ha møtt den man skal dele livet sitt med.

Har du fått tilbud om å være med i bloggerne?

Ja, det har jeg. Og jeg var i møte med de i fjor, og vurderte faktisk ordentlig å bli med. Det er så fine folk som produserer den serien! Men til slutt fant jeg ut av at jeg ikke ønsket det, rett og slett fordi jeg verken har et ønske om å være kjendis, at alle skal ha en mening om meg eller at jeg skal være i rampelyset på noen som helst måte. Sååå da ble det et nei, hehe.

Har du spørsmål du ikke ønsker å svare på?

Absolutt. Spørsmål som omhandlet barn, familielivet og slike ting er noe jeg aldri eller sjeldent svarer på. Over her har jeg gjort et lite unntakt, men generelt er privatlivet mitt noe jeg verner om. Jeg kan gjerne være personlig her på bloggen, men ikke privat.

Er kjæresten din flink på kjøkkenet?

Litt morsomt at dette spørsmålet kommer i dag, for etter at jeg spurte Preben om vi skulle kose oss med ekstra god middag i kveld fikk han helt overtenning. For ja, kjæresten min er en skikkelig flink kokk og lager de beste rettene når han først setter igang. Problemet er bare at han bruker hele kjøkkenet når han først skal lage middag, og med det mener jeg typ hver eneste gryte vi har og alt han kan finne av kjøkkenting. Jeg skjønner ikke at mannen må bruke åtte gryter for å lage biff, fløtegratinerte poteter og soppstuing, men jo – det er visst er must. Så nå ser jeg frem til i kveld med skrekkblandet fryd. Det blir garantert verdens beste middag, men det betyr full nedvask av kjøkkenet etterpå……

21 kommentarer på “UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

 1. Tone R skriver:

  Skjønner godt du verner om privatlivet og spesielt når det er barn involvert. Men veldig rørende å se deg beskrive det å være bonusmamma. 🙂 Jeg er selv bonusmamma til en herlig gutt som jeg elsker over alt! <3 nå har samboer og jeg fått vårt første felles barn, og se kjærligheten mellom de to brødrene gjør at tårene triller! God helg Kristina, du er bare fantastisk! Klem fra Tone

 2. Anette skriver:

  Ååååhh jeg kjenner meg SÅ godt igjen i siste punkt her hahah. Mannen her i hus er også en røver på kjøkkenet, men det er liksom det med å kanskje bruke en ting av gangen, og rydde bort det man er ferdig med underveis? Når jeg lager middag er jeg som regel ferdig med oppvask samtidig som det blir servert (men det skal sies at det sjeldent er jeg som er kokk, da jeg ikke akkurat er noen Hellstrøm)

 3. Maria skriver:

  Så fine svar <3 Helt enig med deg at hund bare er kos, kunne aldri levd uten Og må le av at samboeren din bruker at på kjøkkenet, for samboeren min er helt lik! Håper dere får en super helg <3

 4. Anonym skriver:

  Så fine svar <3 Har lest bloggen din i mange år, og det har vært og fremdeles er, så utrolig spennende og inspirerende å følge deg!

  Må også legge til at jeg synes det er så ubeskrivelig fint å lese hvordan du skriver om bonusbarnet ditt, og måten du opptrer som bonusmamma på <3 Det er ingen selfølge å ha en så varm og god bonusmamma som deg! Personlig vokste jeg opp med en stemor som aldri var interressert i å ha en relasjon til meg.. Når hun og pappa fikk barn sammen, viste hun virkelig sitt sanne jeg og jeg følte meg, mer enn noen gang, bare til bry for henne.. Kort fortalt – hun aksepterte aldri at pappa hadde barn fra før og behandlet meg deretter.. Heldigvis er det mye bedre nå siden de er gått fra hverandre etter 15 år og jeg endelig kan ha et godt forhold til pappaen min uten at hun overvåker og kontrollerer alt lenger.. Med dette vil jeg si at jeg synes det er så fantastisk fint å lese om et så godt forhold mellom deg og bonusdatteren din – dere er heldige som har hverandre <3

  Goood helg til deg og dine, vakre og gode deg! Stor klem fra trofast leser <3

  • Kristina Andersen skriver:

   Jeg får helt vondt i hjertet av å lese sånne ting, og at du har opplevd det selv :/ Det er så feil som det kan få blitt, men dessverre mange som har det i seg å være sånn. Blir helt kvalm, rett og slett. Det er SÅ viktig å alltid sette barna først, og hvis barnet er åpen for det: behandle barnet som sitt eget <3 Stor klem til deg, goding! Glad for å høre du har det fint med pappaen din nå <33

 5. R skriver:

  For et utrolig heldig barn som har deg som bonusmamma, det varmer og gleder hjertet mitt enormt! Det vi kan gjøre av godt for barn, er bare så uendelig viktig og verdifullt og jeg blir bare så glad for at dere har det så fint sammen! Supergode klemmer til dere alle og GOD HELG

 6. ia skriver:

  Hei Kristina! Vil bare tipse deg om en familiefilm som er like fin å se på for de voksne, nemlig Matilda! Du har kanskje allerede sett den, det var favorittfilmen min da jeg var liten og da jeg så den i går var den ikke mindre populær, hehe. God helg

 7. Benedicte skriver:

  Vil du skrive litt om de nye grytene/stekepanne og feks annet utstyr på kjøkkenet ditt? Finner stor inspirasjon hos deg, og tenker også ønske meg til jul og bursdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *