NAKKEVONDT OG NY FAMILIEAKTIVITET

Hei fra meg som ligger rett ut på sofaen med varm rispute rundt nakken.❤️ Helt siden søndag har jeg vært så innmari dårlig, og hatt så nakkevondt at det sprer seg videre opp i hodet. Det resulterer i tidenes hodeverk, som også gir synsforstyrrelser. Hele verden blir plutselig blurry og jeg må bare ligge i mørket, ganske slitsom for et menneske som ser dårlig fra før av.. Haha! Dette er heldigvis en ganske stille og rolig uke for meg, så timingen er sånn sett bra.

HJEMMEDAG

Jeg har med andre ord ikke mye spennende å meddele, men ville likevel inn å vise livstegn. I kveld skal jeg egentlig spille paddle med min far, lillebror og Preben, så jeg håper nakken kan bedre seg noe til den tid. Føler nesten jeg er på barneskolen igjen, for alle mannfolkene er tydeligvis livredde for å komme på lag med meg. De har derfor funnet ut at de vil ha loddtrekning, der jeg åpenbart er det svakeste loddet å trekke… Makan til oppførsel! Håper selvfølgelig jeg viser meg som den råeste paddlespilleren de har sett, så får nok pipa en annen lyd..😂

Håper dere er i bedre form enn meg om dagen? Og at dere har det fiint! Satser på at en liten tur til kiropraktor kan gjøre susen, så er jeg nok tilbake til gode rutiner i rekordfart. Stor klem til dere alle! ❤️

29 kommentarer på “NAKKEVONDT OG NY FAMILIEAKTIVITET

 1. LH skriver:

  Uff, føler med deg Kristina! Sliter selv med utbrenthet og som resultat av det har jeg hatt fire migreneanfall den siste uken, så i natt har jeg sovet i 14(!!) timer, det er helt sykt håper du føler deg bedre veldig snart, og at du får vist disse mannfolka hvem som er sjef

  • LH skriver:

   Ser selvsagt nå at ingen emojier kom med i kommentaren min, så nå ser den bare veldig rar ut, hehe 🙂

   • Kristina Andersen skriver:

    Haha, emojier må man ha! Ikke alltid de kommer frem her på bloggen, sykt irriterende – jobber med å fikse det nå <3 Så utrolig kjipt med migreneanfall, tenker en god natts søvn gjorde godt for deg.. Stor klem <3

 2. Tone R skriver:

  Uff så ubehagelig og kjedelig.. håper du blir rakt bedre! Jeg er i fin form og glad for det. Jobber som sykepleier og da lærer man seg å dette pris på frisk og god helse. 🙂 Innedag på meg og baby da det spruter ned ute. Hyggelig m spillekveld, heier på deg 🙂

 3. jeanette skriver:

  uff,hadde dette mye før. Men så fant jeg meg en pute som støtter nakken og nå merker jeg ikke noe av dette lengre. Har også rispute jeg bruker når det er vondt,det er så deilig mot smertene

 4. Therese skriver:

  Hei prøver igjen Kan jeg spørre hvor enn får kjøpt det bildet som du har i stuen BREATHING ROOM de fra Antony Gormley?

 5. Stine skriver:

  Har store problemer med nakke (under utredning). Rispute og manuell terapeut har vært redningen for min del. Anbefaler veldig sistnevnte!

  God bedring med nakken, håper du føler deg bedre

 6. Tanja skriver:

  Masse god bedring Kristina, håper du blir bedre snart Kunne du anbefalt en kiropraktor i Kristiansand? Har nylig flyttet hit og vet dessverre ikke hvem jeg kan gå til som er flink. Klem

 7. Jeanette skriver:

  Mange puter er bra for nakken,blant annet tempur. Jeg bruker en fra dun of norway. Det har en blanding av skum og dun som er helt herlig. Dun of norway har nettbutikk og der kjøpte jeg min pute.

 8. Anette skriver:

  Å nei, sånn smerte er det verste – man får liksom ikke gjort noe som helst og føler seg helt hjelpesløs. Jeg har ikke testet kiropraktor, men fikk såå gode resultat med naprapat! Jeg hadde så vondt at jeg gråt av smerter når jeg dro dit, og det var som om hele verden var en annen etter 30 minutter på det bordet + litt kafé-kos og kake med bestis etterpå, hehe. ANBEFALES 😀

 9. Therese skriver:

  Hei prøver igjen Kan jeg spørre hvor enn får kjøpt de bildene som du har i stuen altså de fra Antony Gormley?
  God bedring

 10. Silje skriver:

  Du må være norges lateste blogger Blir spennende å se hva du skal finne på å gjøre når blogg er ut.

Comments are closed.