TING JEG VIL GJØRE I OKTOBER

Heii oktober! En av årets fineste måneder etter min mening. Oktober betyr at høsten er her for fult, og fargene utendørs har blitt forvandlet til orange, gul og dypgrønn.. Åh, det er så fint ❤️ Det er noe av det beste med denne tiden, naturen er så fantastisk fin og luften er så frisk. Så, velkommen til en ny måned! Dette ønsker jeg å gjøre i oktober.

HELO OCTOBER

Trene minst tre dager i uka på hjemmegymmet, og fortsette å være flink til å komme meg ut på daglige turer i frisk luft. Høsten er den fineste tiden å være ute på, så det vil jeg benytte meg masse av denne måneden også! Bevegelse, trening og det å være utendørs er noe som gjør meg skikkelig glad.

Feire halloween! I år har jeg bestilt hjem flere halloween-effekter til å ha utenfor huset, så blir det ekstra morsomt for små skumlinger å besøke oss for å få godteri, hehe! Etter vi har vært ute å gått knask eller knep, blir det en aldri så liten halloweenfest her hjemme, med skummel barnefilm, masse godis og alt som hører med. Tenkte å ordne det skikkelig kult i stand oppe i andre etasje for ungene, og det gleder jeg meg masse til!

Dra på kino. Det er en evighet siden sist jeg var på kino, og jeg har skikkelig lyst til å ta en tur igjen sammen med Preben. Er det noen gode filmer som går nå, tro?

Fylle på med litt nytt i høstgarderoben. Jeg var sammen med Geir i går, som fortalte at han mente jeg brukte så lite penger for tiden at jeg velfortjent kunne dratt å kjøpt meg en Chanel med god samvittighet. Ord jeg aaaldri hadde trodd skulle komme fra regnskapsføreren min, haha! Så en velfortjent shoppingrunde må det bli, ingen veske – men gjerne noen nye gensere, en kåpe jeg har siklet på lenge og et par nye vinterboots. Gleder meg til å traske rundt i byen i deilig høstvær med en kakao i hånda.

Lage og bestille årets julekort! Det blir så koselig, en liiiten forsmak på julen der altså. Fotobok med minner fra året så lang vil jeg også lage, slik som i fjor.

Kokkelere masse deilige middager på kjøkkenet. Jeg ønsket meg penger til bursdagen fra mine foreldre, slik at jeg kunne kjøpe et sett med gryter jeg har ønsket meg en stund. Og i går kom de alle sammen i posten, så gøy! De hvite grytene mine har jeg faktisk hatt siden jeg var 22 år og kjøpte min første leilighet, så de var mildt sagt utslitt og klare for å byttes ut. Denne gangen gikk jeg for sorte gryter med detaljer av tre, og de er såå fine!

Bli enda mer strukturert og organisert. Hver morgen vil jeg lage en ‘to-do’ liste, og den skal gjøres ferdig hver eneste dag.

Dra på søndagsturer med kjæreste og familie. Dette er egentlig en plan jeg ønsker å ha hele høsten, for søndager har vi alle fri og da er det så nydelig å bruke litt av dagen ute. Brenne bål, ha med kakao i termos og bare kose oss ute noen gode timer i høstkulda. Beste som er!

Kose meg med høstens tv-programmer. Skal Vi Danse, Farmen, Sommerhytta og Jakten på kjærligheten er fire programmer jeg alltid må følge med på. Høsten er virkelig den beste tiden når det kommer til tv-hygge! Og så syns jeg faktisk det er skikkelig koselig å se når programmene går på tv, og for en gangs skyld ikke bruke NetFlix. Neesten som i gamle dager, hehe.

Q: hva vil du gjøre i oktober?

29 kommentarer på “TING JEG VIL GJØRE I OKTOBER

 1. Siv skriver:

  Så mange fine ting du remset opp her, Kristina! Jeg elsker høsten selv og gleder meg til å stelle i stand til Halloween-feiring for en gangs skyld være litt «barnslig».gå mange turer, lage mye Kakao står også på lista. Jeg har også lyst til å shoppe nye høstklær, gensere,bluser feks 🙂

 2. Camilla skriver:

  Det er så koselig å se at du har det så bra og er så sprudlende, det smitter og jeg gleder meg til å lese nye innlegg hver dag☺️ Takk for at du er deg!☀️
  Ps. Hvor er de fine nye grytene fra? De var dødsfine

 3. Tone R skriver:

  Så hyggelig innlegg 🙂 Jeg er også veldig glad i oktober. Jeg skal gå masse turer og se på alle de fine fargene. Gå turer om kvelden og se på alle lysene. Spise mange gode gryter og deilige supper. Spise eplekake med krem hver helg! Huset har jeg allerede pyntet med høstfarger og gresskar! Gleder meg til å følge deg fremover 🙂

 4. Mari skriver:

  Det hørrtes koselig ut alt det du vil finne på:) Oslo er det desverre smitte så bare det; så å dra på kino som jeg og kjæresten er så glad i gjør vi ikke nå. Jeg tenker vi skal kose oss med gode filmer og jeg får prøve meg på en kanelbolle dag en dag:) høsten er jo og perfekt innevær så jeg kommer nok til å lage noen gode rundstykker en dag og:)

 5. Cecilie skriver:

  Ville bare si takk for at du blogger og deler, jeg blir alltid i så godt humør og inspirert av å lese. Du virker som ei helskjønn dame og de som har deg i livet er heldige! God helg

 6. Stine skriver:

  Likte så godt grytene du kjøpte, jeg liker at de ikke bare skal være funksjonelle men også pene å se på . Kan du fortelle hvilket merke?

 7. Silje skriver:

  Kan jeg spørre hvor de runde spisebrikkene dine er ifra? de du brukte når du nyelig dekket bordet for besøk❤️

 8. Lene-Marie skriver:

  Gå turer i fjellet og i skogen
  Trene minst tre dager i uken
  Bruke masse tid med barna og mannen og gjøre halloween så fin som det går i år for ungene.

 9. Anne skriver:

  Det er så hyggelig å lese bloggen din! Glad for at du ikke har gitt deg, du også Alltid glad når jeg ser et nytt innlegg fra deg. 🙂 Hilsen en trofast bloggleser som fortsatt setter stor pris på bloggformatet✨

 10. Jenni skriver:

  Åh, for et koselig og inspirerende innlegg, og et herlig moodboard. Fargene ute nå er helt magiske og jeg måtte ta inn en kvist med fine løv å ha i entreen, står vel noen dager iallefall. Nå er det vel på tide å pensjonere sommerblomstene, selv om flere av dem fortsatt blomstrer fint. Idag blir terrassen ryddet for møbler og diverse og da er høsten offisielt i gang. Ellers satser jeg på fine gåturer og masse innekos og ikke minst gode middager med kyllingsuppen din, verdens beste suppe. God helg.

 11. Mona skriver:

  Takk for litt inspirasjon!
  Selv er to-do list blitt veldig viktig for meg det siste året, og jeg anbefaler å teste ut å ha den ferdig på kveldstid for dagen etterpå selv sover jeg så mye bedre når jeg ikke tenker på hva jeg må huske å gjøre dagen etter.

 12. Hege skriver:

  Har et serietips til deg, vi liker absolutt alle de samme seriene, er sikker på at du kommer til å elske denne Livstid på NRK, en norsk krimdrama. Beste jeg har sett i hele år!

 13. Line skriver:

  Veldig koselig alt du vil gjøre, men tror ikke det blir noe runder her og ringe på dørene til folk mtp korona situasjonen. Vil ikke at min datter skal gå rundt og ta i mot godteri andre har tatt på osv.

Comments are closed.