ET GLEDELIG MØTE OG HUNDEBURSDAG

Åh, her har jeg nettopp kommet inn fra et hyggelig tilfeldig møte som seriøst gjorde dagen min. I lunsjpausen tok jeg med Målte utenfor huset for å leke med ball, og der kom tidenes skjønneste mann som også hadde med seg hund. Så hundene lekte i vei, og mannen snakket i vei om alt og ingenting. Og han kunne fortelle at han ble så glad når han møtte på hyggelige og imøtekommende mennesker, med tid til å slå av en liten prat. Og da smeltet selvfølgelig hjertet mitt, dere vet jo hvor glad jeg er i nettopp eldre. Dagens lille gladhendelse! Eldre mennesker har alltid så mye på hjertet, og uansett hvem det er så syns jeg det er så sjukt hyggelig å ta seg tiden til å slå av en aldri så liten prat. Det kan bety mer enn man tror. ❤️

Her kommer et lite bildedryss fra favorittrommet mitt! Strelitzia nicolai er seriøst den fineste planten jeg vet om for tiden, og jeg er helt overrasket over at jeg faktisk klarer å holde de alle sammen i live. Haha! Vanligvis dreper jeg alt som er, men disse virker til å klare seg ganske så fint. Jeg har hørt rykter om at det er smart å sette plantene ut når det regner, er det noe av dere som vet om dette plantehacket stemmer? I så fall skal jeg prøve det imorgen, da melder det tidenes regnevær og plantene kan få luftet seg, hehe.

Nå blir det kontorarbeid noen timer til, før det blir hjemmelaget lapskaus til middag og eplekake senere. Målte fyller jo ett år i dag, så kake og pakker til han blir det selvfølgelig! ❤️

35 kommentarer på “ET GLEDELIG MØTE OG HUNDEBURSDAG

 1. Lisa D skriver:

  Det stemmer at det er lurt, så lenge det ikke er styrtregn, det kan skade planten. Vanlig regn (hvis det går an å si) og duskregn blir den glad for

 2. Tone R skriver:

  Soverommet deres er så fint! Må være en drøm å våkne der hver morgen. 🙂 Så hyggelig det du skriver om eldre! Jeg er helt enig, de har så mye livserfaring, historie og kunnskap og dele. Gratulerer med 1-års dagen til Målte. Jeg feiret 15-års dagen til min Jack i sommer <3

 3. Madelen skriver:

  Elsker soverommet deres

  Strelitzia nicolai elsker høy luftfuktighet så er helt ypperlig å plassere den ute når det regner. Bare vær obs på at planten tåler ikke lavere temperatur enn 15 grader, så husk å sette den inn tidlig Ellers kan du plassere planten i dusjen, sette på lunket vann med lav stråle og bare la den kose seg der inne en stund. Gjerne spyle alle bladene så støvet på bladene forsvinner.

 4. LH skriver:

  Hunder er en fantastisk måte å komme i prat med andre mennesker på 🙂 Kan tenke meg denne mannen fikk en fin dag når han fikk slått av en prat 😀

 5. Iselin skriver:

  Strelizia Nicolai er SÅ fin!
  Du og Belinda Jakobsen gav inntrykk av å være gode venninner -får du ikke plantetips av henne? 🙂

 6. Jeanette skriver:

  Helt nydelig med eldre mennesker! Har nylig flyttet og har fått verdens skjønneste dame som nabo! Hun bor alene etter at mannen døde og det er så koselig med hun som nabo. Det er tross alt ikke alle som er like imøtekommende, men hun kom og ønsket meg velkommen da jeg flyttet inn,så det var bare helt gull!

 7. . skriver:

  Hei. Er ikke du og Belinda bestevenner/venner lengere? Vet du ikke poster når du henger med venner og slikt, men mtp at hun ikke nevner deg som bestevenn i podcast typ?

 8. Lene skriver:

  Gratulerer med dagen til Målte!
  Ville bare si at bloggen din gir meg mye inpirasjon for tiden, både på interiør og matfronten. Keep up the good work! Gleder meg alltid til å titte innom her for å se etter nytt innlegg, fulgt deg i så mange år nå! :))

 9. Henriette skriver:

  Hei, hvorfor stemmer som regel aldri bildene dine med det faktisk innlegget handler om. Gledelig møte og hundebursdag, også er det bilder av soverommet vi har sett hundre ganger før.. jeg skjønner bare ikke greia.

  • Kristina Andersen skriver:

   Mener du at jeg skulle tatt bilde av han gamle mannen? Hehe. Forstår poenget ditt, men nå er nå dette min blogg og jeg likte disse bildene <3 Soverommet kommer til å bli vist hundre ganger til, så bare å holde seg fast <3

 10. Anniken skriver:

  Hei! Hvor høy er sengegavelen fra gulvet?
  Holder på å pusse opp et soverom med skråtak, men lurer på hvor høy vi skal lage kneveggen 🙂

 11. Marit skriver:

  Lekkert soverom – lyst og delikat. Og utrolig flott den senga og veggen med spilene, altså!

  Gratulerer så mye med skjønneste Målte, tenk at han er 1 år allerede. Hvor gammel er Milo? Og går de to bra sammen?

  Kontakten med eldre er så koselig, og en sterkt undervurdert ressurs. De ihar så mye kunnskap og livserfaring som er gull verdt å få ta del i.

  Ønsker deg og dine en finfin fredag og god helg

  • Kristina Andersen skriver:

   Tuusen takk Marit! Milo er 10 år og de går ganske greit sammen, men Milo er en sær gammel mann som helst vil ha ting på sin måte. Så tar Målte f.eks lekene hans, DA blir han sur :p Haha! God klem og god helg <3

Comments are closed.