HELGEN SOM GIKK OG BORDEKKING

Heii mandag! Denne dagen fikk jeg startet med en skikkelig digg løpeøkt på treningsrommet, og jeg satser på at dette setter standaren for resten av uka. Trening, turer i frisk høstluft og godt med hverdagsaktivitet – tre ting som gjør meg skikkelig glad! Akkurat frisk luft ble det nok av i helgen, vi stengte nemlig ned uteområdet her hjemme og herregud for en jobb det var. Kruttet forsvant helt ut av meg når vi endelig ble ferdig og jeg kapitulerte på sofaen i går ettermiddag og ble liggende til det var sengetid…. Haha!

Dette bordet dekket jeg i helgen og jeg ville gjerne ta litt bilder til dere. Borddekking er noe jeg syns er skikkelig gøy, og noe jeg vil gjøre litt mer av fremover. Generelt er interiør er noe jeg bare elsker og kan seriøst styre rundt her hjemme i timesvis. Er det bare jeg som syns denne årstiden er ekstra koselig hjemme? Det at man kan fyre i peisen igjen, tenne masse stearinlys og pakke seg inn i varme pledd gjør meg glad langt inn i sjela! ❤️

Nå står to telefonmøter på planen her hos meg, før jeg må makke meg ned på butikken og handle inn middager til uka. Prøver å være flink til å handle inn alt på mandager, men merkelig nok ender jeg opp på butikken annenhver dag likevel… En uvane jeg mååå slutte med! På dagens middagsmeny står det kyllingwok – vi har fått helt dilla den siste tiden!

31 kommentarer på “HELGEN SOM GIKK OG BORDEKKING

 1. Anonym skriver:

  Så nydelig bordet var:) Kunne du ha lagt ut flere oppskrifter på middagsmat eller ukes menyer? Kyllingwok hørtes så godt ut, hvordan lager du det?

 2. Tone R skriver:

  For et lekkert bord ! Jeg elsker denne tiden Høsten er min favoritt årstid. Både med innekos og pynting og turer ute ideolog høstvær, frisk lift og deilige ullgensere og skjerf! Jeg sier også ja takk til middagsoppskrifter! Alltid gøy med tips og inspirasjon

 3. Linda skriver:

  Så fint og inspirerende, blir så glad av alt interiør du deler! Lurte på om du har lyst og mulighet til å dele hvor de ulike produktene er fra når du deler interiør? <3
  Klem

 4. Malin skriver:

  Så fint du har laget til Blir skikkelig inspirert, og du har så fin stil. Kan jeg spørre deg hvor de hvite blomstene i vasen er fra?

 5. Rikke skriver:

  Hei
  Vi har samme lampe over spisebordet, men ikke samme type pærer ser jeg. Husker du tilfeldigvis hvor dere kjøpte pærene? Opplever du at de gir godt med lys, eller?

 6. Thea skriver:

  Så utrolig fint dekket, får lyst til å kopiere hele stilen din! Du er så flink 🙂
  Jeg kikker veldig på samme spisebord som du har, er det vanskelig å holde det så fint? Tenker på om det må oljes, eller om det feks tåler søl fra vannglass og annen drikke med barn?

Comments are closed.