UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Når tror du at du er klar for å få barn?

Åh, dette er vanskelig å svare på. Jeg er vel egentlig klar, jeg! Vi har jo allerede et barn her hjemme og det er uten tvil det beste i hele verden. Nå kunne jeg aldri sett for meg å bo i et hjem uten barn igjen, og jeg kan oppriktig ikke se for meg livet uten. Jeg gleder meg selvfølgelig til å få oppleve å bli mamma en gang i fremtiden, og jeg håper det ikke blir så alt for lenge til. Men blir man egentlig noen gang 100% klar, sånn når jeg tenker meg om? Jeg elsker de spontane dagene vi plutselig finner på at vi vil dra ut i båten, ut å spise når kvelden kommer eller bare ta en tur til gode venner. Gjør akkurat det vi vil, når vi vil. Akkurat disse tingene er jeg redd forsvinner med en liten baby i hus, så når jeg tenker på dette føler jeg meg plutselig mindre klar.. Hehe! Vi får se, men jeg gleder meg til den tid kommer.

Fikser du noe på utseendet fortsatt?

Nei, ingenting. Tidligere hadde jeg både extensions, vippeextensions, forlengelse på negler og alt som hører med. Førstnevnte er vel to år siden jeg droppet, og neglene ga jeg opp å fikse for noen måneder siden. Har funnet ut at jeg liker best å være naturlig, uten for mye dill. Skulle derimot gjerne fortsatt med å fikse disse neglene mine, men jeg orker bare ikke bruke tid på det lengre. Så jeg er all natural om dagen og stortrives med den litt kjipere looken, hehe.

Har du fått mer motivasjon med bloggen etter byttet?

Uten tviiiil! Herregud så motivert og fornøyd jeg er med å være på plass hos nytt management! Nå eier jeg absolutt alle kanalene mine selv og har full tilgang til alt, noe jeg faktisk ikke har hatt tidligere. Jeg kan blant annet se statistikken min nå, noe det er årevis siden jeg hadde tilgang til. Og jeg må bare si: HERREGUD SÅ GØY! Tallene mine er mye bedre enn jeg trodde, og etter 14 år som blogger er det gøy å se at statistikken min holder seg høyt. Til tross for at jeg er blitt både eldre og kjedeligere (hehe), så det var sjukt stas å se.

Beste med huset deres?

Definitivt all plassen vi har. Det er helt nydelig! Stort vaskerom, masse bodplass og slike ting er noe som gleder et 30-år gammelt hjerte. Husker når jeg flyttet inn her at jeg tenkte det var alt for stort, men nå kunne jeg virkelig ikke tenkt meg å ha det noe mindre i det hele tatt. Så all plassen må bli svaret! Og selvfølgelig uteområdet, det elsker jeg.

Hvordan holder du det så ryddig?

Jeg rydder rett og slett litt gjennom hele dagen. Når vi er ferdig med å spise middag setter vi f.eks alt i oppvaskmaskinen med en gang, shiner over kjøkkenet etter matlaging og slike ting. Før vi legger oss har jeg og kjæresten en fast greie med at vi rydder putene i sofaen fint tilbake, bretter pleddene vi har brukt og tørker over bordet – slik våkner vi opp til en ren stue hver eneste dag. Trikset er rett og slett å ta ting med en gang, da blir det aldri rot fordi ting ikke hoper seg opp.

Hvor ofte er du med venner?

Oftere enn hva det fremstår som, hehe. Forrige uke var jeg med venninner tre ganger, og denne uken har jeg vært på to jentekvelder. Det varierer fra uke til uke, noen uker er det mer, mens andre uker ingenting. Jeg deler sjeldent eller aldri bilder av vennene mine, og føler heller ikke noe behov for å rapportere på sosiale medier når jeg er med venner. Det er ingen problem for meg å innrømme at kjæreste og familien definitivt er den største prioriteten i livet mitt – så prøver jeg å se vennene mine så ofte jeg kan. Tror jeg er flink til det, jeg! Det er i hvert fall det vennene mine sier, hehe. Vi er flinke til å prioritere hverandre.

Når starter julestemningen på bloggen? Gleder meg sånn!

Så fort det er innafor, selvfølgelig! Fremstår jeg helt gal hvis jeg sier jeg har begynt på julegavene allerede? For det har jeg nemlig…. Søndag 29. november er det vel første advent i år, så da åpner uten tvil det årlige juleuniverset her på bloggen. Gleder meg så at det kiler i magen bare jeg skriver om det! På ekte. Kan det bli galere? Haha!

19 kommentarer på “UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

 1. Karoline skriver:

  Du kan godt begynne med jul på bloggen allerede nå, for min del Og nei, du er ikke gal for å ha begynt med julegaver.
  Jul er så koselig ❤️

 2. Malim skriver:

  Kjenner det kiler i magen bare du nevner at du skal kjøre julestemning på bloggen i år også. Elsker juleinnlegg fra deg<3

 3. Jenni skriver:

  Elsker også jul og juleinnleggene dine. Synes 1. søndag i advent er en perfekt start på juleuniverset på bloggen din. Aldri for tidlig å kjøpe julegaver, selv om jeg ofte er treg til dette selv Det er noe med ventetiden før advent -all forventningen og forberedelser og så kan desember komme liksom. Ønsker deg en herlig helg. Klem fra Jenni

 4. Rebecca skriver:

  Syntes ikke du har blitt kjedelig i det hele tatt jeg, bare mer voksen (og det er jo naturlig).. Du er en flink blogger som virkelig inspirerer, enten det ved å komme med en ny oppskrift, dele nye film eller tv-serie tips, dele både de små og store gledene i hverdagslivet eller turlivet utendørs.. Og jeg mener; er det ikke det folk vil ha? Hehe.. Iallefall jeg! Også gleder jeg meg maks til deilig juleinspirasjon på bloggen!❤️

 5. DM skriver:

  Må bare få sagt at det å få barn kan ikke sammenlignes med lovet før barn.
  Du er bundet og ansvar opp til halsen, men igjen er det mere glede enn noen sinne som fyller hjerte. Det er mye dere kan gjøre av det samme. Bare at ting blir mere planlagt vs spontant, mere tilrettelagt vs på sparket. Men å se sine egne barn kose seg sammen med mamma og pappa er noe av det mest rørende jeg har fått lov å opplevde. Møtte en kar som ville ha barn da jeg selv var litt i «trenger ikje barn modus jeg vell». Trivdes så med livet mitt, men med dit kom forlovelse og fortere en tenkt ønske om noe sammen, mere enn en ring og er hus. I dag har vi to nydelige barn og nesten 10-år bak oss med forhold / giftemålet kom oppi alt. Aldri har huset vært så «støyete « men samt aldri så nydelig kaos heller. For å vær ei som ikke helt ante om barn var min drøm, sitter vi tenker om det er rom for flere ( for å gå gravid og opplevde dette er en drøm som vi ikke er helt ferdige med, om vi skulle vært så helldige atter ei gang). Uansett valget dere velger så er dere godt i gang med å bare få æren av å bli godt kjent med hverandre. Det er nøkkel til alt som følger med babyer. For søte som de er, følger det med nye sider av partneren en er med som vil rive,tøye,utfordre og teste. Før etter å ha stått i dette og enda sterkere kommet ut med barn vil dere også føle en enorm «tilhørighet og plattform av respekt i forholdet «. Mener ikke at par uten barn aldri oppnår dette, men de oppnår det på andre måter. Lykke til hilsen ei som aldri har kommentert en blogg før. Men ønsket meddele noe som har endret vårt liv til det absolutt bedre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *