MÅNEDENS SERIETIPS

Flere av dere har etterlyst nytt serietips, og nå kan jeg endelig glede dere med at jeg har et å komme med! Måtte bare sluke to sesonger først selv for å føle meg trygg på at den var bra nok til å tipses om. Jeg vet ikke hvordan været ser ut hos dere til helgen, men her ser det ut til at det blir litt etterlengtet regn. Så da er det ingen tvil om at det må bli litt tv-titting og fyring i peisen når helgen endelig kommer. DET blir kos!! Uansett, her kommer månedens serietips.❤️

GÅSAMAMMAN

Gåsamamman handler om Sonja Ek, som lever et relativt normalt liv sammen med sin mann og deres tre barn. Men en dag blir hele livet forandret når Sonja sin mann blir skutt og drept i gårdsplassen deres. Mørke hemmeligheter dukker opp, og Sonja kan si farvel til det normale livet hun en gang kjente. Mannen hennes har nemlig drevet med ulovlige prosjekter på sidelinjen for å ha en god ekstrainntekt, og Sonja blir presset til å tre inn i en kriminell og farlig verden hun aldri før har kjent til. En verden som inneholder alt fra narkotikahandel til drap. Ting skal aldri bli de samme, og problemene hoper seg opp før Sonja i det hele tatt rekker å sørge over tapet av  sin avdøde ektemann. Hun ender opp med å få både politi og gjengmedlemmer etter seg, og ender opp med et livsfarlig spill for å beskytte seg selv og sine tre barn..

Denne er virkelig verdt en titt! Skikkelig spennende actiondrama. Til nå har det kommet fire sesonger av denne serien, og dere finner de alle hos Tv2 sumo.❤️

8 kommentarer på “MÅNEDENS SERIETIPS

  1. Jeanette skriver:

    Har sett alle sesongene,denne er så bra! Vil anbefale en serie på sumo som heter penace. Den handler om en mor som inngår et forhold til datteren sin kjæreste,men han har en skummel hemmelighet…….SÅ spennende . Den har kun tre episoder,så det er en miniserie

  2. Martine skriver:

    Hvilket bur har dere til Målte? Mener jeg så en snap av ett bur, som er ett slikt jeg kunne tenkt meg! Frem til nå har vi hatt ett sånt lett ett fra jula, men vil ha ett mer solid bur!

  3. Janne skriver:

    Takk for tips. Alltid bra med noen nye serie når vi går høsten i møte. Vil tipse deg om filmen . The Hollars, på Viaplay. Så fin.

Comments are closed.