FORANDRINGER OG BURSDAGSFERING

Herregud, hvor skal jeg begynne! Først og fremst med å si HEI ❤️ Nå er det en uke siden sist jeg oppdaterte her, og det skyldes rett og slett flytting av bloggplattform. Over 19.000 innlegg skulle flyttes, og jeg hadde aldri sett for meg at denne jobben skulle være såpass stor. En ting er sikkert: på denne plattformen blir jeg til jeg slutter å blogge. Haha! Nå tror jeg ting er som det skal, men hvis dere merker noe som ikke stemmer: please hyl ut! Jeg blir supertakknemlig for feeback, og skal ta tak i tingene med en gang.

En annen ting jeg har glemt å fortelle dere er at jeg har fått nytt management. 1.september signerte jeg med Kontent, og jeg gleder meg enormt til å være en del av dette teamet. De er så flinke og har så flinke folk, og i mine øyne er virkelig dette den beste plassen jeg kunne vært. Merker jeg får lyst å gjøre en bedre jobb selv av å være der, og være så flink jeg bare kan. Og det er en god følelse! Være on top of my game rett og slett. Jeg har virkelig trengt en forandring, og burde nok gjort dette myyye før – men for ei som hater nettopp forandringer tar det litt tid å ta steget. Nå er det i hvert fall gjort, og det kunne ikke føltes mer riktig!

Vel, siden sist har jeg rukket å fylle hele 30 år. Det er sjukt å tenke på at jeg ikke lengre er i tyveårene, men helt ærlig føles det bare fint. Etter min erfaring har liksom livet blitt bedre og bedre for hvert eneste år, så jeg kan ikke si annet enn at jeg er storfornøyd om dagen. Er så takknemlig for hvor godt og trygt livet er, for de fine folkene jeg har rundt meg og ja… egentlig bare alt. Føler daglig for å klype meg i armen, for jeg skjønner ikke helt hvordan jeg kunne bli såpass heldig. Men livet har en tendens til å ordne seg akkurat slik det skal for hver og en av oss – og det er så fint syns jeg ❤️

I går hadde jeg en superfin liten bursdag sammen med familien, og det var så hyggelig! Det beste med bursdag er jo at man virkelig merker at man har gode mennesker rundt seg, og man føler seg så satt pris på. Altå, bursdagskortene mine var så fine at jeg måtte holde meg for å ikke grine. Verdens beste bursdag, uten tvil! Jeg er heldig. Nå gleder jeg meg til 30-årene og alt som måtte komme min vei. Etter hva jeg har hørt er disse årene de beste man har, stemmer det? Jeg har en goood følelse! ❤️

28 kommentarer på “FORANDRINGER OG BURSDAGSFERING

 1. Madeleine skriver:

  Gratulerer så mye med dagen som var, fine Du nevnte for noen måneder siden at du hadde lagt en oppdatert versjon av DIY utelampen fra i fjor. Brukte du kunstige blomster i stedet? Og hvilke, og hvor kjøpte du disse? Kan ikke huske å ha sett bilde av den ☺️

 2. Linda skriver:

  Jeg leser via Bloglovin-appen og det KRYR av reklame her nå.. ødelegger hele leseropplevelsen 🙁

  Ellers – Gratulerer så mye med overstått så ut som en nydelig bursdag

 3. Kata skriver:

  GRATULERER MED 30 år, og gratulerer med ny plattform!
  Gøy å følge deg.
  Kunne du publisert oppskrift på den ostekaken med gelelokk?
  Nydelig kake!!

    • Kristina Andersen skriver:

     Da regner jeg med det var du som tok telefonen på jobben din når jeg ringte til Libermann og bestilte en ostekake ca en uke før bursdagen min? Da kan du sjekke bestillingene på arbeidsplassen din og se at jeg avbestilte den samme ostekaken tre dager etterpå fordi jeg fikk tid til å lage den selv – noe jeg også viste på ig story 🙂 Hva i alle dager er dette for en utrolig merkelig ting å kommentere? Lurer på om sjefen din vil syns det er greit?

     • Kine skriver:

      Gratulerer med overstått 30 års dag Kristina. Veldig uprofesjonelt av vedkommende over her. Det er noe som heter personvern/taushetsplikt, når man jobber i bedrift. Håper du rapporterer vedkommende til bedriften Kristina. Håper du får en fin dag

     • Marita skriver:

      Kjenner jeg blir helt flau av å i bo Vennesla med slike kommentarer fra folk… Ganske tydelig at de kun er inne her for å sjekke angående kaken også… Gratulerer såååå masse med overstått, og velkommen til 30-årene fine deg

     • Line skriver:

      Stiller meg bak de andre her. Jeg jobber I to butikker hvor vi har skrevet under på taushetserklæring, så vil ikke tro det er andre regler for denne. Enda værre når det er på en så liten plass! Håper du rapporterer det inn til bedriften..

   • Kata skriver:

    Må bare presisere at jeg som stilte spørsmålet om oppskriften kun lurte fordi kaken så mega god ut, og jeg tvilte ikke på at den var bakt selv.
    Beklager at mitt spørsmål førte til surt oppgulp fra folk som ikke har bedre ting å gjøre. Guffent at ansatte holder på slik. Mister kunder når man holder på slik.

 4. Anita skriver:

  Gratulerer så mye med dagen din

  Åååå savner en bra krim serie eller film… har du noen gode tips på lur…. Har sett DNA og Før vi dør. Digget de, vanskelig å slå de!!

 5. Tonje skriver:

  Hipp hipp hurra! Stort gratulerer til den blideste jenta på Sørlandet <3 Ser ut som du hadde en kjempe fin feiring. Velfortjent da du virkelig alltid ordner og fikser for de rundt deg:) 30 årene er magiske , bare å glede seg 🙂

 6. Stine skriver:

  Gratulere så mye med overstått! Blir så rørt over å se at du er blitt bonusmamma. Etter å ha hørt din historie om din bonuspappa, tenker jeg at den jenta ikke kunne vært mer heldig som fikk deg i livet sitt. Og ikke minst du heldig som fikk henne i livet.

  Hilsen ei som har samme bagasje med Bonuspappa som deg

  Ps: Har spurt tidligere, men finner ikke svar. Hvor i all verden er der deilige sengetøyet ditt fra? Og hvilket stoff er det? Er besatt, det der så digg ut

 7. R skriver:

  Gratulerer så masse med vel overstått og åh, ja, 30årene ER virkelig livet! Desidert de beste så langt jeg har erfart:) Kakene var fantastisk flotte og er helt med på oppskrift på den superfristende ostekaken!

 8. Jenni skriver:

  Gratulerer med 30 år, det beste begynner nå nydelige kaker og Grattis med ny plattform. Heier på deg Kristina og håper du får en strålende uke. Klem fra Jenni

 9. Marit skriver:

  Gratulerer så mye med 30-årsdagen din, Kristina
  Nydelige kaker, blomser og ballonger – ser ut som en fin feiring!
  Jeg hørte på podcasten når du snakket om din bonuspappa, og tror derfor du er en fin bonusmamma
  Gratulere med ny plattform, alltid fint å titte innom din blogg, Kristina

 10. Eva skriver:

  Hei,
  Skulle bare si at kommentarfeltet fungerer ikke så godt på mobil. Svar på kommentar blir trykt til siden og fryktelig vanskelig å lese :/

Comments are closed.