NÅR DU TROR DU SKAL BLI FRIDD TIL

… men får spekemat i stedet.

MEG SOM VENTER PÅ RINGEN

Jeg og kjæresten har snakket om at det ettervært ville vært innmari koselig å forlove seg. Er det en ting jeg er sikker på i livet så er det at vi har bestemt oss for hverandre, forholdet er så trygt og det er den beste følelsen i hele verden ❤️ Og i helgen så fikk jeg bare en sånn følelse av at NÅ SKJER DET. Det hele begynte på fredag da vi skulle reise på hytta, og kjæresten hadde handlet inn god vin og masse hyggelig til oss. Det var vel ikke vinen som gjorde at drømmen om ringen tok avgårde på meg, men heller det at han ville pakke noe selv og jeg måtte sitte i bilen og vente. Det er alltid jeg som pakker, så av en eller annen grunn var dette nok til at jeg trodde han skulle lure med seg en ring uten at jeg skulle se det. Så kjørte vi oppover til hytta, hadde verdens beste fredag sammen – og lørdag våknet jeg opp til digg frokostbord fra kjæresten og alt var perfekt. Videre la vi ut på tur, og jeg fikk beskjed om å vente ute – Preben skulle pakke sekken til turen selv. Vanligvis ville jeg insistert på å være med å pakke, men klart mannen skulle få styre showet nå, han skulle jo tross alt fri.
Så trasket vi oppover i skogen, og når kjæresten spør om det er best å ta bilder bak eller foran sola, «fordi han ville få noen fine bilder av oss» så gikk det tusen sommerfugler i magen min. Nå skal han filme frieriet og vil selvfølgelig finne den perfekte plass, tenkte jeg og holdt seriøst på å dø inni meg. Videre trasket vi opp til en topp, og jeg var spent på hvordan jeg kom til å reagere på the moment of my life. Gliset gikk seriøst rundt på meg og jeg var så happy at jeg svevde opp til toppen jeg vanligvis ville klaget over at var for langte oppe. Men ikke nå, jeg skulle kjempet meg opp til Mount Everest med et glis for dette øyeblikket her. Så kommer vi til toppen. Preben styrer litt.. Åpner sekken bak seg og med verdens største smil drar han opp…. SPEKEMAT.

Levde i håpet resten av helgen også, jeg. Selv om jeg burde innsett at slaget var tapt når kjæresten var storfornøyd med å ha overrasket meg med ekstra koselig turmat. Men på veien hjemover innså jeg at det ikke ble noe frieri og når Preben spurte hvorfor jeg brått ble så stille i bilen kom det ut FORDI JEG ER PÅ VEI HJEM UTEN RINGEN JEG TRODDE JEG SKULLE FÅ. Altsååå! Takk for meg. Jeg kan ikke annet enn å le nå som skuffelsen har lagt seg, for herregud. Snakk om å visualisere og hype opp en helt vanlig kjæresthelg på hytta. En ting er sikkert: spekemat i tursekken blir aldri det samme igjen.

28 kommentarer på “NÅR DU TROR DU SKAL BLI FRIDD TIL

 1. LH skriver:

  Haha 😀 Jeg kan skjønne at du fikk forventninger! Tror jeg hadde gått med samme følelse selv hvis min kjæreste hadde krevd å stå for pakkingen, hehe 🙂

 2. Ellen skriver:

  Fikk meg en god latter nå! Har gjort akkurat det samme selv, helt sikker på frieri, men så skjedde det ikke på hele turen vi var på!
  Men noen år etter er jeg godt gift, og det skjer når du minst venter det❤️

 3. Line skriver:

  Min samboer spurte meg om «hvordan man egentlig finner ut av ringstørrelser og sånn». For 5 mnd siden. Jeg har ventet siden da. Aner ikke hva han driver med, men han bruker mer enn nok tid, i hvert fall.

 4. B skriver:

  Dævver av historiene her!
  Jeg gikk tur ved solnedgang sammen med samboeren og bikkja en kveld for rundt en måned siden, så skyter han ut «hva hadde du sagt om jeg fridde til deg nå?», jeg stod der som et stort spørsmålstegn.. Jeg sa noe sånt som «jeg ville såklart sagt ja, hva mener du», får da tilbake «For jeg vil ikke om du skal si nei» :¨) Nå går jeg rundt med litt noia hele tiden…..

 5. Jeanette skriver:

  Tenkte tipse om den nye skyren som er kommet,den er med salt karamell. Sykt god! Finnes også en med bringebær og pannacotta:D

 6. B skriver:

  For en koselig og morsom historie, Kristina! <3 Savner av og til denne typen blogginnlegg fra deg, men jeg skjønner også veldig godt at du ønsker å ha et privatliv. Ha en super uke videre 🙂

 7. Kristin skriver:

  Tror dette er det gøyeste kommentarfeltet jeg noen gang har lest på en blogg!! Dette heier jeg på! Og krysser fingrene for deg Kristina 🙂 🙂

 8. Heidi Hodneis skriver:

  Skjønner ikke hvordan bloggen kan være din fulltidsjobb, når du ikke har klart å levere mer enn ett innlegg denne uken. Og vi har allerede kommet til onsdag.

  • kristinaandersen skriver:

   Som jeg skriver på ig story: bloggen bytter firma og skal få ny server, vi er ikke halvveis en gang og dette har tatt tre dager. Jeg kan ikke oppdatere bloggen før alt er over på nytt sted 🙂

 9. Linda skriver:

  Kjenner så igjen følelsen, var helt sikker på at kjæresten skulle fri på Kilimanjaro, når vi kommer opp på toppen der i nydelig soloppgang, er det topp stemning og han setter han seg ned på kne.. FOR Å KNYTE SKOA! Måtte le litt inni meg, selv om jeg var mest skuffa Nå har vi snart vært sammen i ti år og fortsatt ingen forlovelse her, men mulig du er litt heldigere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *