30% RABATT PÅ SOLSKJERMING

Annonse i samarbeid med Fargerike Corona & Luxaflex.


Etter ett og et halvt år i hus fikk vi endelig makket oss til å bestille solskjerming her hjemme. Nå har vi hatt solskjermingen i fire måneder, og helt ærlig er det utrolig hvor mye mer ro vi alle har fått i kroppen etter at dette kom opp. Vi har et stort hus med store vinduer som slipper inn ekstremt mye dagslys, og er det noe jeg ikke alltid vil ha – så er det nettopp sol og lys inn i hjemmet. Det er liksom ikke så koselig å sette seg ned med netflix når sola stråler over tv’en og gir gjennskinn herfra til månen. Eller å våkne opp 06.o0 en søndagsmorgen når alt man vil er å sove, men sola som står opp vil det annerledes… Så jeg sier bare en ting: halleluja for Luxaflex sin solskjerming. Jeg snakker for alle i dette huset når jeg sier vi er helt frelst og så vanvittig fornøyde!

På soverommet var jeg usikker på om det i det hele tatt ville være mulig å få solskjerming, fordi vinduene der er såpass spesielle. Det er forskjellige mål, skråvindu og gudene vet hva. Men når Tone fra Fargerike Corona som selger Luxaflex fikk se vinduene, fikk vi den gledelige beskjeden om at det skulle gå helt fint. De tilbyr nemlig skreddersydd solskjerming, som kan tilpasses og designes etter de vinduene man har. Ble seriøst så glad at det er vanskelig å beskrive, for herregud så lei jeg har vært av å aldri ha det helt mørkt på soverommet.

Her har vi valgt lystette Duette Gardiner, som er det perfekte valget for å nettopp mørklegge. Genialt på et soverom! Her er det dobbel vev med skjulte snorhull, som slipper inn minimalt med lys. Endeliiig kan vi legge oss til å sove i et mørkt soverom, guri for en luksus! Plissegardinet kan tilpasses de fleste vinduer, slik som på soverommet vårt som er «vanskelig». Denne solskjermingen finnes i flere farger, men vi syns det var så fint å kjøre en farge som passet den vi har på karmene.

I begge stuene nede, samt spisestueområdet, har vi valgt Duette halvtrasperant. Her slippes det inn dagslys, uten at sola kommer i veien. Disse er altså ikke lystette slik som på soverommet, men tar bort det irriterende solskinnet man ofte vil slippe innendørs. Disse beskytter også møbler og inventar mot solskader, noe jeg er veldig takknemlig for. Er jo livredd for at den sorte sofaen skal falme her på sommeren, haha! Og ikke nok med det: disse isolerer på vinterstid og demper varmen på sommerstid. Sistnevnte merket vi virkelig i sommer og jeg kan ikke få hyllet det nok. Helt magisk at det er svalt innendørs uten at den kokende varmen utenfor skal ødelgge hele idyllen, hehe. Vi har valgt en type som heter Listerise, den er barnesikker, uten løse tråder og som enkelt dras opp og ned.
Sist men ikke minst må jeg bare si hvor fin denne solskjermingen faktisk er. Dette er en av grunnene til at det har tatt tid for oss å lande på hva vi ville ha, fordi vi gjerne ønsket at det både skulle se pent ut og hjelpe mot sola. Og med Luxaflex fikk vi oppfylt alle behov, det både ser fint ut og fungerer så utrolig bra. Det ble rett og slett over all forventning, og jeg anbefaler dette merket på det varmeste!

30% RABATT PÅ LUXAFLEX

Frem til ut uke 41 får dere 30% på all solskjerming fra Luxaflex, og tro meg – denne rabatten hjelper veeeldig. Vi fikk samme rabatt når vi bestilte og den kom virkelig godt med! Er du interessert i solskjerming så kan du maile Tone som holder til hos Fargerike Corona i Kristiansand på tone@fargerikecorona.no. Hun kan også komme hjem til deg som bor på sørlandet for å ta mål, vurdere lysinnslipp og sørge for at du får en løsning som passer deg, dine behov og ditt hjem perfekt. Husk å oppgi rabattkoden «solskjerming30» på mailen for å få med rabatten. ❤️

13 kommentarer på “30% RABATT PÅ SOLSKJERMING

  1. Lise Lotte skriver:

    Hei! Fikk du solskjermingen sponset fullt og helt mot dette innlegget som betaling?
    Har også slik solskjerming, og er ok fornøyd men det var vanvittig dyrt.

  2. kristinaandersen skriver:

    Hva er screens? Sånne som er elektriske? Vi var innom tanken, men bestemte oss for å droppe det for å spare penger. Blir veeldig mye dyrere med motor når man har så mange vinduer som det vi har 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *