PLAN FOR DAGEN

Litta shinings: jeg stod opp grytidlig i dag for å få unnagjort en liten shinings her hjemme. Støvsuge alle gulv og vaske lett over kjøkken og bad. Ting jeg igrunnen gjør hver eneste dag, hehe. Etter at jeg fikk den trådløse støvsugeren er det seriøst gøy å støvsuge, og den har sånn blått lys i seg som gjør at man virkelig ser alt støvet så innmari mye bedre og bare får med seg absolutt alt som ligger på gulvene. Elsker den!
Levere to samarbeid: i dag skal jeg levere to samarbeid til noen nye, freshe kunder. Og det er så gøy! Jobb går som det suser om dagen og for det er jeg evig takknemlig. Corona satt virkelig spor hos meg i flere måneder og la meg bare si at dette året blir nok det dårligste jeg har hatt på ti år. Så at ting nå er tilbake som normalt betyr bare så utrolig mye og jeg tar ingenting for gitt.
Venninnebesøk: jeg får koselig besøk av Linn Hege i dag og det blir superhyggelig. En liten funfact jeg ikke tror dere vet er at hun er kunsinen til Preben. Og jeg har ledd så mye av dette at dere aner ikke.. 😂 Sjukt morsomt og rart hvordan ting ender opp flere år senere når man har blitt voksen. Jeg har med andre ord kjent til kjæresten min siden jeg var 16 år, og han hevder stadig jeg spurte han om jeg kunne sitte bakpå med han på den nye motorsykkelen hans og at jeg ble såå fornøyd hver gang han møtte på meg og LH ute på nye eventyr… Haha, jeg ler!
Middag med familien: vi spiser middag sammen hver dag i firetiden og det er uten tvil den koseligste rutinen vi har i hverdagen. I dag blir det enten kjøttkaker i brun saus, eller ovnsbakt laks med tilbehør. Vi får se hvor god tid jeg har, men middag skal det som alltid bli.
Kosekveld: i kveld blir det kosekveld med gjengen min! Beste jeg vet. Jeg tenkte å lage ovnsbakte epler med sukrin, granola og vaniljekesam. Det er så godt, og virkelig en perfekte høstsnacks hvis man har lyst på noe digg, uten å skeie helt ut. Vi følger med på Sommerhytta som går på TV2 om dagen og det er jo så koselig å følge med på. Ser du på det, og hvem heier du på? Jeg holder en knapp på Esra og Arber, de er jo bare så sjukt søte!

HAPPY DAY

Dette blir med andre ord en fiiin dag! Både jobb, veninne og familieheng – alt det beste jeg vet på en og samme dag. Håper dere alle får en fin onsdag, vi sees igjen snart 😄

19 kommentarer på “PLAN FOR DAGEN

 1. Beate skriver:

  Produktiv og koselig dag! Kan ikke bli bedre enn det! 😀 Sommerhytta er et så koselig program! Har sett på det hver sesong! Jeg heier også på Esra og Arber! God Onsdag, fine! Klem! <3

 2. Cindy skriver:

  Jeg lurer på hvilken støvsuger du har, jeg er på jakt etter en ny 🙂
  Vi sitter benket når sommerhytta er på tv, og synes de er flinke hele gjengen.
  Hadde blitt glad, hvis Øyunn og Levi hadde klart å vinne noe, de prøver ellers godt. Syntes forresten vimpelen deres var utrolig fin:-)
  Ha en fin kveld 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Testvinneren til Philips i tv2 hjelper deg, mener den heter Speedpro Max <3 Øyunn og Levi står virkelig på, får helt vondt av de noen ganger. Så skjønne folk de også <3

 3. Heidi Hodnei skriver:

  Hei Kristina!
  Har lest din blogg de siste 10 årene. Men i det siste har jeg lagt merke til at du ikke godkjenner alle kommentarene, dette er ofte spørsmål jeg oppriktig lurer på. Synes det er veldig kjedelig at man ikke skal få stille noen kritiske spørsmål, og at alt må bare være «Ha en god kveld, og kos deg med pizza og film».
  Håper virkelig at du svarer på denne kommentaren.
  Klem

  • kristinaandersen skriver:

   Hei Heidi! Jeg godkjenner alt, utenom usakligheter / spydigheter som jeg ikke ønsker å ha på bloggen. Kritikk godtar jeg uten problemer 😀 Hva mangler du svar på?

   • Heidi Hodnei skriver:

    Takk for svar. Jeg siktet til en kommentar hvor det ble spurt om hva som skjedde med den store avsløringen som skulle komme ut 3. september?

   • Heidi Hodneis skriver:

    Takk for svar. Jeg siktet til en kommentar hvor det ble spurt om hva som skjedde med den store avsløringen som skulle komme ut 3. september?
    mvh

 4. LH skriver:

  Den joggedressen så helt fantastisk deilig ut! 🙂 Mulig du har hatt den i et annonse-innlegg tidligere, og at jeg ikke har fått det med meg, men hvor er den fra? 🙂

 5. Martine skriver:

  Vi sitter og planlegger nytt kjøkken, og må jo innrømme at vi har hentet en hel del inspirasjon fra deres flotte kjøkken. Lurte på hvilken benkeplate dere har, og om dere er fornøyde med de høye nederste skuffene? Jeg har litt inntrykk av at det er vanskelig å fylle hele høyden i dem… 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Heii Martine! Er usikker på benkeplate. Angående skuffer nederst fungerer det veldig fint da vi har så vilt mye skapplass på kjøkkenet. Om ikke det var tilfellet, ville jeg valgt noe annet <3 Klem!

 6. Lene skriver:

  Jeg har fulgt deg av og på (nesten) helt siden du startet å blogge, og det er utrolig gøy å se hvordan du har utviklet deg. Du virker til å ha virkelig funnet roen, og det lyser av bloggen din at du er lykkelig nå. Herlig å se! Heldige er de som har deg rundt seg. Blir rørt av å se hvor godt dere har det, og ikke minst at du virker som en veldig fin bonusmamma.

Comments are closed.