FAVORITTER TIL HØSTEN

Annonse i samarbeid med NAKD.


Jeg har ikke ord for hvor mye jeg elsker årstiden vi går inn i nå. HØSTEN 🍁 Åh, det er bare så magisk! Deilig frisk luft utendørs, endelig kan kåpene frem igjen og ikke minst all den deilige strikken. Strikkegensere får jeg virkelig aldri nok av, det er bare få fresht og fint! Og siden jeg ryddet klesskapet mitt for noen uker siden, hvor jeg både fikk solgt og gitt bort masse til Unicef, har jeg plass til litt nytt. Så her kommer noen nye favoritter!

Genser her.

Genser her.

Genser her.

Alt er fra NAKD, nettbutikken jeg handler cirka alle klærne mine fra. Jeg har medium i alle genserne, plaggene er veldig true to size – noe jeg setter stor pris på. Men skulle du være usikker på størrelse, er det bare å gjøre som jeg ofte gjør: bestill to størrelser og send tilbake det du eventuelt ikke passer fra bestillingen din. Det er nemlig fri frakt og retur, noe som er helt genialt! Frem til førstkommende søndag får mine lesere 15% rabatt på absolutt alt hos Nakd, og rabattkoden dere må bruke er Andersen15. ❤️

1: kåpe her / 2: kåpe her / 3: genser her / 4: skjørt her / 5: genser her

Andersen15 – 15% rabatt på hele NAKD. Det er fri frakt og retur, og heller ingen toll. Klemsii!

9 kommentarer på “FAVORITTER TIL HØSTEN

  1. kristinaandersen skriver:

    Det er bare to rotfletter ved siden av håret <3 Men jo, jeg tenkte å prøøøve meg på en film kanskje 😀 Haha!

Comments are closed.