EN FILM FOR HELE FAMILIEN

Denne fredagen vil jeg tipse dere om en skikkelig fin familiefilm ❤️ Er det bare meg, eller er det vanskelig å finne filmer som er ordentlig gode for både store og små? Denne kom vi over her hjemme for noen uker siden, og vi var alle tre enige om at det er den beste familiefilmen vi har sett. Så da må jeg selvfølgelig tipse dere! To fredager i måneden her hjemme har vi en koselig tradisjon med at vi først er i stallen og rir, så er det svømmehallen og når kvelden kommer er det hjemmelaget pizza, godis og noe koselig på tv. Det er verdens beste fredager, det!

CALL OF THE WILD

Call Of The Wild, eller Når Villdyret Våkner, er helt nydelig og tårene satt løst her i sofaen fordi den var så rørende. I filmen får vi møte Buck, tidenes mest rampete hund som gjør alt han ikke skal hos den velstående familien sin. Han river ned alt han kommer over, og når han en dag spiser opp en hel middagsbuffet får eierne nok og låser han ute. Den natten blir han stjålet, fraktet på et skip timesvis borte og solgt av en forferdelig slem man. Buck havner i et hundespann som skal frakte post i Canada og Alaska, og det er her vi får se hvor smart Buck virkelig er. Men postruten blir lagt ned, og godeste Buck blir kidnappet igjen av noen griske gullgravere som virkelig aldri skulle hatt hund. En dag får John øye på Buck, en snill og ensom mann som lever et noe trist liv preget av alkohol og tristhet. John tar til seg Buck, og endelig skal sistnevnte få livet han virkelig fortjener. Historien i filmen og tingene som skjer er bare så rørende, og jeg tror alle, uansett alder, vil kjenne en liten tåre eller to presse seg frem av denne filmen.. Den er bare helt nydelig! Buck og John i mitt hjerte ❤️

Vi leide filmen med norsk tale hos Itunes, men den finnes helt sikkert flere steder. Anbefales på det varmeste! Stor fredagsklem til dere alle. 😄

18 kommentarer på “EN FILM FOR HELE FAMILIEN

 1. Malene skriver:

  Vil komme med et forslag til neste kosefredag; A dog purpose. Tror den skal ligge på Tv2 sumo. Nydelig og trist hundefilm det også!
  Ha en skikkelig fin helg, Kristina <3

 2. christine skriver:

  Kan forøvrig anbefale enda en «hundefilm» som familien min så når jeg var yngre (type 10-11 år siden), og jeg husker den SÅ GODT enda! Hele familien lo og gråt om hverandre.
  «Eventyret i Alska» (Engelsk: Snow Dogs) heter den. Ser den også kan leies på Itunes 🙂
  Her var det mor, far, bror og lillesøster klistret i sofaen. Denne ble utgitt i 2002, men er (etter min mening) en sånn «old but gold» film. Passer 8+ år 🙂

 3. Marte skriver:

  Da må jeg få tipse om et par filmer til! 😀 Den utrolige reisen 1&2. Den første er fra 1993 og den andre 1996 xD Men er såååå fine ennå <3
  "Den utrolige reisen" er den spennende fortellingen om tre trofaste kjæledyr, katten Sassy, valpen Chance og gamlebikkja Shadow, som skilles fra familien og havner på en bondegård langt hjemmefra. De lengter så mye til barna som de bodde sammen med og dette driver dem ut på en lang og farefull ferd. En reise som går gjennom Amerikas skumle villmark. For å overleve må dyrene vise stort mot, og de må lære å stole på hverandre. "Den utrolige reisen" er en historie om mot, eventyr og vennskap. Et fantastisk filmeventyr for hele familien!

 4. Mme skriver:

  Kan du lage en egen snap til hunden din ? Jeg liker deg, men følger egentlig bare med deg pga snappene av hunden – den er så utrolig søt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *