ANDRE ETASJE ER FERDIG

Annonse i samarbeid med Kremmerhuset.


Endelig føler jeg at andre etasje her hjemme også er komplett. Når jeg flyttet inn i nytt hus bestemte jeg meg raskt for å ikke haste med å få innredet alt, jeg ville bo meg inn og tenke fornuftig over hva jeg ville ha av interiør. En forskjell til leilighetene mine som jeg har bodd i tidligere og stadig byttet ut interiør i, har jeg denne gangen ønsket å kjøpe tidløse ting. Møbler som skal stå år etter år, interiør jeg ikke blir lei av og som nettopp er tidløst. Huset vi bor i er i tillegg veldig stort, så det var ikke bare å knipse med fingrene og fylle opp alle rom med møbler heller. Men nå, hele ett og et halvt år senere – kan jeg endelig si at alt er ferdig. Og det er så gøy! Jeg er så glad vi valgte å bruke god tid, så blir vi forhåpentligvis fornøyd med hjemmet vårt i maaange år fremover. ❤️

KONSOLLBORD HER / STORT BILDE HER

Fat her / Vase her / Blomsterstrå her / Speil her / Bilde her

Disse konsollbordene fra Kremmerhuset er så fantastisk fine, og siden området oppe er såpass stort valgte jeg å sette to stk helt inntil hverandre. Slik fikk jeg fylt ut veggen litt mer, og resultatet ble så bra. Det store speilet finner du her, og jeg elsker det så mye at jeg vurderer å kjøpe to til for å ha på badet nede. Ellers har jeg fylt inn med lysestaker og lyslykter, jeg får aldri nok av dette og syns det er så innmari koselig med masse levende lys på mørke høstkvelder.

Strå her / Liten vase her / Stor vase her / Stol her

Disse vasene dere, elsk! Jeg er helt frelst. Og siden de blir fort utsolgt har jeg allerede kjøpt to ekstra i stor størrelse, som skal gis i julegave til noen jeg vet kommer til å bli veeeldig glad. Det gjelder å sikre seg tidlig har jeg lært, haha! Kremmerhuset har så fantastisk mye fint på både nett og i butikk, spesielt nå til høsten syns jeg interiøret som har kommet inn er helt nydelig. Det er en fryd å handle der, rett og slett! Putene dere ser i sofaen er selvfølgelig også fra Kremmerhuset, og hvis du vil se hva jeg innredet første etasje med – kan du lese mer her.

•  •  •  •  • •  •  •  •  •

Så, da gjenstår det bare å spent høre med dere! Hva syns dere om andre etasje?  Jeg er såå fornøyd! Og gleder meg til å bruke enda mer tid der nå i høst, både til kontorarbeid og når man bare vil trekke seg litt tilbake fra stua.❤️

44 kommentarer på “ANDRE ETASJE ER FERDIG

  • kristinaandersen skriver:

   Ja, det er det 😀 Den er tre år gammel, hvis ikke mer – så jeg husker ikke stoff dessverre. Den er lysgrå 🙂

 1. Birgitte skriver:

  Veldig fint med lyst gulvteppe. Ønsker selv å bytte ut parketten med teppe i loft etasjen. Hver du hva teppet heter/merke

 2. ingrid sofie skriver:

  ELSKER stilen din, Kristina. Finner mye inspirasjon av å følge deg på diverse sosiale medier!
  Kan jeg spørre hvor de «bolle»-telysholderne er fra?

 3. Hilde Marie skriver:

  Wow, så fantastisk pent, Kristina! Du er virkelig flink med interiør! <3 Det er ikke mulig å få ei litta rabattkode da (flau som spør, men dårlig råd serru'). Stor klem til deg 🙂

   • Hilde Marie skriver:

    Lov å prøve seg 😉 Du inspirerer jo sånn med de lekre sammensetningene dine, at man får lyst til å kjøpe alt sammen! Ha en strålende mandag videre!

 4. Helene skriver:

  Hei! Hvor er det du har fått tak i den fine lysestaken (heter det det???) som står på gulvet foran sofaen? Kjempefin! ❤️

Comments are closed.