SELVBRUNINGEN ALLE SNAKKER OM

Annonse i samarbeid med Tanrevel.


Når det kommer til selvbruning i ansiktet har jeg gang på gang kjøpt nye produkter som visst nok ikke skal tette porer, irritere huden, gi kløe eller kviser. Men like mange ganger har jeg reagert, og endte med å gi selftanen bort til venninnene mine. Huden min i ansiktet reagerer på alt innen selftan virker det som, så når jeg fikk spørsmål om jeg ville teste Tanrevel var jeg spent på om denne selvbruningen var så god som alle skulle ha den til. Janni Deler og Bianca Ingrosso er noen av de som skrytt så av dette merket, så jeg var mildt sagt håpefull og spent på å teste den ut selv. Var jeg bare blitt influenced? Eller var selvbruningen så god som jentene skulle ha det til?

KRISTINA TESTER: TANREVEL

FØR ☝

ETTER ☝

Her ser dere meg en time etter to lag med sprayen, og herregud – jeg er seriøst FRELST! Og litt irritert for at jeg ikke bestilte hjem denne når jeg nettopp hadde møtt kjæresten min, tenk så fresh jeg kunne sett ut på morgenkvisten da… 😂 Jeg har brukt Tan Revel flere ganger nå, og ikke fått en eneste irritasjon på huden min. Helt utrolig, spesielt med tanke på hvor mye jeg har slitt med irritasjoner etter nettopp bruk av selftan. Denne fungerer helt gull, og i motsetning til andre merker så tetter den ikke porene. Det nest beste er at den heller ikke har den kvalme selvbruningslukten vi alle hater. Denne lukter et hint av kokkos, og trekker inn i huden etter 2-3 minutter, noe som gjør at man ikke føler seg glissen eller «svett» i ansiktet. Lar du den virke i en god time, så kan du fint påføre sminke etter spraying. Det jeg selv liker best er å spraye meg på kvelden, og våkne opp sydenfresh på morgenen. Elsk elsk elsk! Og så må jeg bare si: bla nedover på denne siden og les hva kundene skriver i form av tilbakemeldinger. Alle er superhappy og totalt frelst virker det som, så jeg er absolutt ikke alene om denne oppfatningen. Well done, Tanrevel!

TANREVEL SPRAYTAN KIT

Tanrevel er så vanvittig fancy at den kommer i en bitteliten maskin du enkelt fyller på med selvbruningen. Her føler det med følgende: selftan, maskin, hårbånd og lader. Jeg sprayer meg på helt ren hud, lar første lag virke i fem minutter og sprayer ett til lag for ekstra farge. Maskinen skal holdes ca 15 cm fra ansiktet, og du skal spraye i rolige bevegelser rundt ansiktet ditt. La selvbruningen virke i minst en time hvis du ønsker å sminke deg etter påføring, eller du kan gå som du er – fargen utvikles etter en time på huden og blir så fresh.

Hvor coolio er ikke denne lille saken? Jeg elsker den! Og gleder meg allerede til ferie med denne i bagasjen, for ta kan jeg endelig være brun i ansiktet også. Jeg soler meg alltid med faktor 50 i ansiktet da jeg sliter med pigmentflekker og får sjukt med fregner av sola, så derfor er jeg egentlig hvit året rundt i selve ansiktet. Men not anymore! Så utrolig deilig å kunne føle seg 100% fresh uten sminke, det er det lenge siden jeg har gjort.

BESTILL TANREVEL HER

Hvis du har lyst å klikke hjem Tanrevel Spraytan Kit, så får du 20% rabatt på alt du kjøper med koden KRISTINA20. Alle som kjøper for over 400,- får fargen Luxury Dark med på kjøpet i tillegg, det er min personlige favoritt. Rabatten varer i en uke, og det er gratis frakt! 😀

41 kommentarer på “SELVBRUNINGEN ALLE SNAKKER OM

 1. Camilla skriver:

  Wow, første gangen jeg har sett deg såå sminkefri! Du er smellvakker uten sminke <3 Litt brunfarge gjør at man føler seg kjempe fresh! Ha en fin dag! Og smask litt på Målte fra meg

 2. Carina skriver:

  Hei!
  Jeg har hatt denne en stund nå og liker virkelig hvordan farge den gir. Man får en naturlig solkysset hudfarge 🙂 Det eneste jeg ikke liker er at det faktisk kommer litt selvbruningslukt etter at fargen har satt seg, og i dagene etter. Spesielt når man vasker ansiktet, kan man kjenne et snev av selvbruningslukt. Har du også opplevd dette?

  • kristinaandersen skriver:

   Syns du? Jeg lukter virkelig ingenting jeg! Og det er første gangen, jeg er veeeldig følsom for selvbruningslukt 🙂

 3. Anniken skriver:

  Altså……Kristina…..Jeg tror jeg aldri har sett bilde av deg uten (masse) sminke på, og såg faktisk ikke at det var du med det samme. Herlighet så stor forskjell med og uten sminke kan gjøre. Du var nesten, bare nesten altså, ugjenkjennelig. Fortsett å vise deg uten sminke. Jeg heier på det naturlige og ekte. Så kan en heller få pimpe opp med litt selvbruning innimellom. Hvor mange «lag» har du hatt på her? Jeg har en venninne som måtte ha på både 2 og 3 lag av Tanrevel for at det skulle vise.

  • kristinaandersen skriver:

   Jeg bruker ti minutter daglig på sminke, så mye sminke bruker jeg IKKE. Og kommentarer som dette skal du være forsiktig med Anniken, det å kalle noen ugjenkjennelige kan gjøre at enkelte ikke ønsker å gå nettopp uten sminke. Jeg har to lag på her 🙂

  • Beate skriver:

   Å herre Anniken! Ugjenkjennelig… Nei, nei, nei. Skaff deg briller! Og uansett om DU mener det, er det skikkelig stygt å si sånt! Det er jo flott at damer viser seg uten sminke! Ikke ødelegg det da!

 4. kristinaandersen skriver:

  Åå så gøy Julie! Håper du vil like den like godt som meg, det er uten tviiiil den BESTE jeg har testet til ansiktet – og jeg har testet det meste som er 😀 Klem!

 5. Maria skriver:

  Herlighet så fin du er uten sminke også!! Smashing både med og uten! Sliter med det samme selv når jeg bruker selvbruning i ansiktet, så takk for tips dette skal prøves! Ha en fin kveld <3

 6. Hanna skriver:

  Så søt du er uten sminke!
  Du har sikkert laget innlegg mange ganger om hverdagssminke og ansiktspleie, men kunne allikevel tenkt meg et innlegg om det 🙂 Man bytter ut litt og finner nye favoritter og huden endrer seg med år og årstid. Gjerne også mer innlegg om hvordan sortere og å holde orden i skap og skuffer. Det virker som du har stålkontroll på at det ikke blir rotete og jeg tar alt i mot alt av tips!

 7. Irene skriver:

  Massevis av kred til deg for å vise nærbilde av ansiktet ditt usminket og uten filter! Ja til flere av de! Så nydelig du er!!

 8. kristinaandersen skriver:

  Jeg ser ut som en 16 åring føler jeg, haha! Men det å gå uten sminke er det beste jeg vet i det virkelige livet <3 Det må du gjøre Anne, gi meg en tilbakemelding på hva du synes 😀 Klem!

 9. L skriver:

  TAKK for at du tok opp det med graviditet i storyen <3 Fatter ikke at nysgjerrighet skal ta så overhånd på god, gammeldags folkeskikk.
  Hilsen ei på 29 som er gift, har hus, bil, katt OG er ufrivillig barnløs med 2 misslykkede prøverørsforsøk. Går ikke en uke uten at vi får et eller annet slengt i fleisen!
  Håper du får en fin dag, vakra <3

  • kristinaandersen skriver:

   Nei, jeg er så drita lei for å være ærlig. Sender deg stor klem, L! Nettopp derfor man skal være så forsiktig.. Håper dere lykkes neste gang, virkelig <3

 10. LH skriver:

  Folk har mistet totalt vettet når det kommer til hva som er greit å si til andre mennesker. Personlige spørsmål rundt graviditet, kommentarer om hvordan man ser ut osv.. Altså, har oppdragelsen svikta, eller er føler enkelte mennesker at de har «rett» på å spy ut slike ting, fordi de snakker til noen som lever av å dele små glimt av livet sitt? Tror foreldrene hadde gitt meg en saftig ørefik om jeg oppførte meg sånn som mange gjør i kommentarfelt på nett.. Makan.

 11. kristinaandersen skriver:

  Jeg sprayer meg to ganger i uka, det holder for meg. Men dette er selvsagt individuelt, skrubber du huden i ansiktet må du påføre oftere <3 Denne blir IKKEEEE skjoldete, beste jeg har testet hittil <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *