VOKSENLIVET, TRØTT I FORMEN OG PSYKOSNAKK

Good mandag, fine dere! I dag er jeg helt skutt i formen, noe jeg egentlig har vært hele helgen. Jeg er så trøtt om dagen, og både lørdag og søndag sov jeg to timer midt på ettermiddagen. Altså, hva skjer med det? Men i går var det bare å ta seg sammen, for vi hadde tidenes jobbedag på uteområdet her hjemme. Bassenget skulle tappes for vann, vaskes ned og fylles opp igjen. I tillegg har kjæresten slipt ned hele betongen utenfor, og la meg bare si en ting: fy fader for en jobb. Nå gjenstår det bare å legge på impregnering over og fylle opp igjen bassenget, så er vi good to go! Voksenlivet ass..

Når kvelden kom i går var vi begge helt skutt, og da var det bare en ting som fristet. Film og seriekveld ❤️ Jeg bakte hjemmelaget pizza til kveldsmat, og vi koste oss maks i sofakroken. Slukte siste rest av Dirty John sesong to gjorde vi også. Og jeg må bare spørre dere om en ting her. Er det dama eller mannen som er psykoen i denne serien? Etter min mening er det mannen som var helt cray fra begynnelsen av og jeg ble fysisk uvell av dobbeltspillet hans. Men ettersom episodene gikk ble jeg helt stressa av å se på Betty og hvor gal hun ble. Så jeg vil si begge to var like gale, og at Betty bare toppet hele greia på slutten…. Herregud! Hva tenker dere som har sett den?

•  •  •  •  • •  •  •  •  •

Planen for dagen er hjemmekontor, burde trent – men den trøtte kroppen min orker ikke. Så da satser jeg heller på en lang tur i frisk luft litt senere. Stor mandagsklem til dere alle! 😄

28 kommentarer på “VOKSENLIVET, TRØTT I FORMEN OG PSYKOSNAKK

 1. Jeanette skriver:

  Åh,det er kjempedeilig å sove litt på dagen! Jeg gjør det en gang i blant,så lenge det ikke går utover søvnen om natten er det bare bra tror jeg 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Hvorfor er det så magisk å sove på dagen? Haha! Jeg ELSKER det <3 Så jeg lever i den troa jeg også 😀

 2. Madelaine skriver:

  I denne serien er mannen the bad guy! Han spilte psyken hennes i så mange år. Han tok fra hun barna og alt. Han brukte psyken hennes til og spille med og tilslutt får man nok. Jeg synes ikke helt hun nye kona fortjente noe av det hun fikk såklart! Men når du ser på alt denne dama ofret fra hun var 17 år for denne mannen? Jeg blir fysisk uvel. Bare ta den rettssaken hvor hun ikke fikk beskjed om at den var flyttet før samme dag. Dommeren, advokat og eksmann stod og pratet om golf og bare nei hun er forsinket barna er dine.

  • kristinaandersen skriver:

   Veldig enig med deg, snakk om å ødelegge en person psykisk så til de grader :/ Ble helt uvell av å se, men hadde et så sterkt ønske om at hun kunne klare å ta seg sammen likevel..

 3. Andrea skriver:

  Når jeg hadde sett serien tenkte jeg at mannen var bad guy som gjorde henne gal. Men så googla jeg litt og så intervjuer av henne og barna på oprah og da endra jeg litt mening, anbefaler deg å se de!

 4. M skriver:

  Jaa , jeg tenkte det samme. Ble så irritert på mannen og måten han psyket henne ut. Så urettferdig , selvom hun til slutt ødela absolutt alt. Trist hun ikke klarte å bli bedre og heve seg selv over han dritten av en mann

 5. Enya Gustava skriver:

  Kan være «før fullmåne-tid» trøtthet. Vi kvinner blir jo veldig påvirket av månefasene, og før fullmånen er det hvert fall for meg som om at ALL energi bare trekkes ut av meg.. og under fullmåne sliter jeg med å sove og er veldig rastløs. Gjort mange studier på kvinners søvnsyklus og månen, men ingenting som er 100% bevist – men er sikkert gøy å gjøre sin egen studie og se om det er noe som ofte skjer før fullmåne! 🙂
  Klem <3

 6. Ingvild skriver:

  Hvordan går det med huset til Knollen? Skal du hjelpe han å innrede og hvis du skal – får vi sett bilder? Savner knollen og kristina vloggene<3 haha!

  • kristinaandersen skriver:

   Haha, ååå <3 Huset er in progress, han er så fliiink! Og innredning skal jeg hjelpe med, uansett om han vil eller ikke ;p

 7. Linn skriver:

  Nå har folk plaget Ida med spørsmål om graviditet i en evighet,og nå er vi igang her…Kan ikke folk bare LA VÆRE??
  Er det en menneskerett å vite alt? Uansett hvordan tone spørsmålet blir stilt,er det ikke greit!
  Synes det er så rart at alle bare tar det for gitt at man bare blir gravid når man ønsker,eller er en viss plass i livet.
  Selv var samboer og jeg sammen i nesten 11 år før jeg fødte vårt første barn, og det av helt eget ønske! man MÅ ikke få barn bare fordi man har hus,hund og stasjonsvogn liksom…

  • kristinaandersen skriver:

   Veldig veldig enig med deg Linn. Og om man er gravid, så er det vel heller ikke slik man vil annonsere det med å svare JA til en fremmed. Tar meg ikke nær av det per dags dato, men hvem vet – det er ikke sikkert man er så heldig at det går smooth å bli gravid.. Så jeg tror det er viktig å trå varsomt på dette temaet <3 Og så heier jeg på å ha ordentlig tid sammen før man får barn, 11 år sammen må jo ha vært helt nydelig 😀 Klem!

 8. kristinaandersen skriver:

  Jeg veeet, kunne aldri falt meg inn å spørre fremmede om noe sånt. Men jeg tar meg ikke nær av det, og skjønner at folk kan være nyskjerrige <3 Klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *