UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hva er planen videre med sosiale medier?

Planen min videre er å ta måned for måned og se hva jeg ønsker å gjøre. Ett år frem i tid er vanskelig å spå, og helt ærlig aner jeg ikke om jeg ønsker å fortsette med bloggen når den tid kommer. Fremover vil instagram utgjøre største delen av inntekten min, og jeg merker at jeg virkelig elsker den kanalen så innmari mye. Der kan jeg dele min store lidenskap som er interiør og glimt fra livet uten å være privat. Tidene har endret seg i bransjen min, og det er sprøtt å tenke på at det ikke er mer enn tre år siden man helst skulle oppdatere bloggen tre ganger daglig. Altså, jeg gjorde ikke annet enn å jobbe! 😂 Og forstår nesten ikke hvordan jeg kunne ha så mye å dele? Tre updates daglig fra en helt vanlig hverdag er jo til å bli svimmel av. Akkurat nå vil jeg kose meg med å lage innhold, blogge når jeg føler jeg har noe å dele og gjøre den beste jobben jeg kan i kanalene mine. Jeg forstår mange lesere bli frustrerte av at man ikke oppdaterer like mye som før lengre, men tidene har endret seg og jeg har også blitt eldre. Om en måned fyller jeg 30 år, jeg har en helt fantastisk samboer og et bonusbarn som betyr alt i hele verden for meg – så de beste øyeblikkene i livet skjer definitivt bak kamera. Og det er så godt! ❤️ Jeg forstår det er vanskelig for mange å innse at man ikke lengre får det samme dypdykket i livet som man gjorde for noen år tilbake, men nettopp årene går og behovet for privatliv har vokst i takt med alderen.

Hvor er ditt favoritt turområde?

I Kristiansand elsker jeg Baneheia og Odderøya. Det er fantastiske turløyper i bymarka! Jeg gikk der hver eneste dag når jeg bodde i byen. Ellers er Tømmerrenna-løypen i Vennesla virkelig blitt en favoritt, du finner ikke et finere sted på sørlandet.

Hva er din største inntektskilde?

I alle år har det vært bloggen, og guri så takknemlig jeg er for det! Bloggen kommer fortsatt til å utgjøre en stor del av hva AS’et mitt drar inn, men fremover vil instagram bli hovedkanalen min og det er så spennende. Skikkelig gøy å prøve seg på å satse sterkere i en annen kanal.

Beste tips til å føle seg bra? Topp fem?

Omrig deg med mennesker som vil deg godt.
Vær snill og god med alle du møter på din vei.
Ha aktivitet og trening som en fast bit i hverdagen.
Ha et godt forhold til familie og venner.
Tenk mer positivt enn negativt.

Hva ser du frem til?

Jeg er helt sikker på at den beste tiden i livet er foran meg, altså – det er jo nå livet skjer. Barn, familie og alt som hører med. Jeg ser frem til å fortsette hverdagen akkurat slik den er, og ikke minst få oppleve å utvide min egen lille familie når den tid kommer. Det er så vilt å skrive det, jeg har definitivt blitt voksen og elsker hver eneste dag. 30’årene er jeg helt sikker på at blir fantastisk, og jeg gleder meg til tiden fremover.

Kan du vise bilder av hjemmet bak fasaden? Du har det alltid perfekt shinet.

Her er det ikke noe å vise bak fasaden, for huset er alltid strøkent – tro det eller ei. Og jeg forstår bare ikke hvordan mennesker som liker å ha orden i eget hjem kan provosere så mange? Haha! Jeg er oppvokst med en mor som alltid har vært flink hjemme og holdt det ryddig, og dette har jeg bare tatt med meg videre. Skulle noen ganger ønsker jeg kunne gjort en «tap and clean» på instagram for jeg syns det er så kult når andre gjør det, men det er seriøst aldri rotete her og jeg orker ikke rote heller kun for å gjøre andre happy.. Selv om jeg har vært innom tanken, haha! Så dette hjemmet er like strøkent døgnet rundt som dere ser på bilder, sorry to disappoint! 😂❤️

Kommer du aldri til å kjøpe en dyr veske igjen?

Det er godt mulig at jeg gjør, men akkurat nå frister det mye mer å nedbetale lånet mitt. Jeg har blitt helt besatt av å spare, nedbetale og slike kjipe ting, så en Chanel frister ikke mer enn å sette pengene inn på konto. Har et lite mål om å bli gjeldsfri i ung alder, så da er det bare å tenke fornuftig og velge riktig. Men, det er godt mulig jeg ryker på fristelsen en eller annen gang i fremtiden altså. Har man lyst og muligheten, så har man selvfølgelig lov! Jeg syns fortsatt det er supergøy med fine vesker.

34 kommentarer på “UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

 1. Maria skriver:

  Forstår godt at du vil holde privatlivet privat, og det syns jeg alle burde ha forståelse for! Gleder meg til å følge deg videre, Kristina! Ha en fin dag <3

 2. kristinaandersen skriver:

  Åh, for en trist tankegang du har der med tanke på bonusforeldre, Kristine. Den håper jeg virkelig du klarer å snu, for både din og (viktigst av alt..) barnet ditt sin del. Det at barnet en gang kanskje får et menneske inn i livet sitt som er glad i h*n og behandler barnet som sitt eget, er jo ingenting annet enn helt fantastisk. Tenk på alternativet, at pappaen får seg en kjæreste som ikke bryr seg om barnet ditt? Det er heller til å bli uvell av spør du meg. Her må man sette barnet først, ikke seg selv. Det er ingen som noen gang kan ta deg som mamma sin plass, men at en annen person stiller opp for barnet ditt er jo ingenting annet enn en stor trygghet og veldig veldig fint. Jeg er selv oppvokst med Øyvind som alltid har behandlet meg som sitt eget barn, og jeg tørr ikke en gang å tenke hvor sårt det hadde vært for meg hvis situasjonen hadde vært omvendt.. Snu tankegangen din, ha god kommunikasjon med både ny kjæreste og far, samt sett barnet ditt først hvis du kommer i den situasjonen – det er mitt tips til deg <3

  • T.S skriver:

   Signerer denne jeg, Kristina. <3
   Jeg er selv alenemor og har en ny mann i livet mitt. Han vil aldri kunne ta farens plass, men som jeg sier til mitt barn; tenk så heldig h*n er som har så mange som er glade i seg og som bryr seg.
   Et barn kan aldri få for mange trygge voksenpersoner i livet sitt som gir dem omsorg og kjærlighet.
   Forstår selvsagt at det er vanskelig å forholde seg til at barnet skal få en ny person inn i livet, og det er kanskje mest fordi det er noe man ikke har kontroll på. Men man må faktisk bare stole på at den andre parten tar gode valg og setter barnet først i en slik situasjon. Man må være raus og åpen!
   Stor klem <3

   • kristinaandersen skriver:

    Så fint skrevet kjære deg <3 Og er så sant det du sier: barna er heldige som har så mange i livet som bryr seg og er glade i dem <3 Får man er bonusforeldre til barnet sitt som genuint bryr seg og tar vare på barnet, så er man heldig som foreldre. Alternativet er jo så mye verre :/ Barna må alltid komme først, og har man vonde følelser her – så må ikke de gå utover barnet og skape usikkerhet. God klem tilbake! <3

 3. Trine skriver:

  Fine svar Kristina! Må bare få si at svaret på første spørsmål var virkelig etterlengtet. Endelig sier du det som det er, og oppleves som ærlig igjen. Misforstå meg rett, jeg sier ikke at du har løyet, men føler det var på tide at du kom med en ærlig forklaring på at bloggen faktisk ikke kommer til å bli oppdatert som før. Vi faste lesere har jo merket dette en god stund, men du har liksom aldri sagt det rett ut på denne måten? Veldig forståelig valg, synes det er godt å se at du virkelig har blitt voksen. Gleder meg til å følge deg videre på reisen, og kanskje spesielt den tiden du forhåpentligvis vil dele litt av graviditet og mammarolle om den tid kommer 🙂 Ønsker deg en strålende helg med dine <3

  • kristinaandersen skriver:

   Det skjønner jeg faktisk at det har vært, så det var på tide å få ut 🙂 Såklart skal bloggen bli oppdatert, men tre ganger daglig-tiden er langt forbi og hele bransjen har vel egentlig endret seg her. Så jeg henger med i svingene og prøver å fornye meg jeg også i takt med alderen <3 Gleder meg til å ta dere med på reisen i årene fremover, det er i hvert fall helt sikkert. God klem!

 4. Lisa skriver:

  Hei,
  Bare nysjerrig ang. det du sier om å være gjeldsfri i ung alder. Hvordan kan du ønske dette når det bare er fordeler med å ha gjeld sett i fra et økonomisk perspektiv? Har du lyst å begynne å betale enda mer til staten ved feks formueskatt?
  Som økonom stiller jeg meg undrende til alle som higer etter å bli gjeldsfri, når det ikke er noen personlige øk.fordeler foruten å betale renter, mens det kun gir fordel for det samfunnsøkonomiske og staten at du ikke har gjeld.

  • kristinaandersen skriver:

   Fordi jeg ser på det som en enorm trygghet, rett og slett 🙂 Det er både fordeler og ulemper her, selvfølgelig. Har snakket mye med regnskpsføreren om det, og det er godt mulig jeg sier meg fornøyd når jeg er nede på en viss sum. Tiden vil vise 🙂

  • K skriver:

   Er helt enig med Kristina. Det er en stor trygghet, og en enorm følelse av frihet! Jeg vil heller betale litt mer skatt til staten og beholde hele inntekta som kommer inn på konto, enn å betale renter (som utgjør mer enn ekstra skatt man betaler som gjeldfri..) ha flere månedlige utgifter, være «bundet» til den som låner ut. Følelsen av å være fri er så mye mer verdifull. Jeg synes det er rart at det er så mange som tar så lett på det å ha gjeld.

 5. Kristin skriver:

  Jeg syns det er så utrolig kjedelig at folk slutter å blogge og heller bruker instagram. Jeg syns det så upersonlig med bare å legge ut bilder og skrive noen setninger. Leser flere blogger men følger ingen av disse på instagram da det kun føles som spam. Håper ikke du også slutter.

 6. Victoria Iselin skriver:

  Altså. Det du skriver over her ang bonusforeldre. Jeg er såååå glad jeg har min pappa(stefar) i livet mitt. Tenk deg å komme helt fersk inn i et forhold hvor h*n har ett to tre barn og h*n har ingen. Det kreves styrke og så mye omsorg. Å ta vare på noe som ikke er ditt, biologisk.. Det er bare å bøye seg i støvet for dere bonusforeldre der ute ♥️det er ikke bare bare ♥️

 7. kristinaandersen skriver:

  JEG HAR MISTET PASSORDET TIL DEN 🙁 Herregud, haha! Er så lei meg, for jeg kommer meg ikke inn på den :/ Derfor står den stille atm.. God helg Anja <3

 8. R skriver:

  Forstår inderlig godt behovet for å være mer privat med årene, det er bare naturlig:) Snakket senest idag med en venninne om det, om hvor mye mer normalt det nok er enn folk kanskje tror, at man blir mer ‘introverte’ og private med årene etterhvert som livet forandrer seg. Man ønsker å skjerme både seg selv og etterhvert ens familie, gjerne og behovet for å dele blir nok mindre med årene som oftest, tror jeg. Og uansett, det som gjør deg lykkelig og at du føler deg vel, er det du skal gjøre, uansett <3

 9. kristinaandersen skriver:

  Vi har stort lekerom i andre etasje hjemme, så det er aldri rot rundt i huset 😀 Men på lekerommet, der flyter det med leker, lego og alt som hører med – akkurat slik det skal være. Når det er sagt: leker og sånt rundt i hjemmet ser jeg ikke på som rot eller stress, det er jo heller liv i huset og det er bare koselig <33

 10. Martine skriver:

  har fulgt deg i aaaaalle år, Kristina! og håper virkelig ikke at du slutter å blogge. Du er en solstråle og jeg blir oppriktig GLAD når jeg går inn på bloggen din og ser at du har oppdatert❤️

 11. Jenni skriver:

  Flotte Kristina, jeg håper aldri du slutter å blogge, men det er jo en tid for alt og flere store bloggere velger å slutte og velger andre sosiale medier. Du er en ekte Sørlandsjente med så mye energi og inspirasjon og jeg håper du vil satse på blogg noen år til. Insta er upersonlig, innrømmer at jeg sveiper raskt forbi … du må finne din form i SM og jeg vil iallefall titte innom her daglig. Klemmer og ønske om en fantastisk helg – Jenni

  • kristinaandersen skriver:

   Er veldig enig i at instagram er mye mer upersonlig, det er vel kanskje litt derfor jeg liker den kanalen så godt. Haha <3 Bloggen består så lenge jeg syns det er gøy, og jeg håper det er en stund til 🙂 Takk for fine, snille ord Jenni<3 Stor klem!

 12. ia skriver:

  Hei Kristina! Hvor er den hvite t-skjorten din kjøpt? Er på jakt etter en basic hvit t-skjorte som ikke er gjennomsiktig, og denne så perfekt ut 🙂

 13. Silje skriver:

  Har fulgt deg i så mange år og selv om jeg er dårlig på å kommentere vil jeg bare si at jeg er så glad på dine vegne <3 Det fine med å ha et yrke som ditt hvor du er din egen sjef er jo at du vokser og får nye interesser. Jobben må bli med på den reisen så selv om jeg elsker bloggen din synes jeg det er like inspirerende at du vil satse mer på andre kanaler! Stå på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *