1.ETASJE: BAD

God morgen, fine gode dere ❤️ Her våknet jeg opp til skikkelig ruskevær utenfor, og jeg må si det var helt nydelig. Vi har vært skikkelig bortskjemt de siste ukene på sørlandet, med full tropevarme og sol dagen lang. Det er deilig det, men etter ferien følte jeg meg litt ferdig med bading og soling. Lengtet litt til kaldere vær, rett og slett! Jeg får så mye mer roen til hverdagen, jobb og alt som hører med når det kjølner litt ute, så dagens regnevær passer meg ypperlig.. Hehe! Så kos.
I går fikk jeg endelig makket meg til å ta noen bilder av badet her hjemme i første etasje. Det er uten tvil det badet vi bruker mest her hjemme, og jeg syns det er så fint! Stort og luftig, og jeg får en deilig følelse av å være på spa der inne.

B A T H R O O M

FRA SØLV TIL MATT SVART

Jeg er superhappy med badet, men er det en ting jeg trenger å gjøre så er det å erstatte det du ser i sølv med matt svart. Jeg er derfor på jakt etter speil med sort ramme, samt sorte lamper som passer til ved siden av speilene og over badekaret. Tiden har ikke strukket til for at jeg har orket å gjøre det enda, men det kommer ettervært. Er det noen av dere som har tips til fine lamper her? Kom gjeeerne med det, for jeg har kikket litt og sliter litt med å finne noe jeg syns er skikkelig fint.

•  •  •  •  • •  •  •  •  •

Nå er planen å sitte med hjemmekontor i en god del timer, jeg har så mye jeg må gjøre at det er typisk meg å bli så stresset at jeg ender opp med å …. ikke gjøre noe. Flere som kjenner seg igjen? Haha! Så i dag skal jeg ta nytte av at det endelig er regn, og bli ferdig med alt jeg skal før det er ettermiddag og jeg skal lage kjøttkaker i brun saus til gjengen min. Produktiv og fiin onsdag, det!

33 kommentarer på “1.ETASJE: BAD

 1. Iselin skriver:

  Bare spray rammene på speilene svart matt hvis du er fornøyd med selve speilet og rammen. Super enkelt og miljøvennlig 🙂

 2. Beate skriver:

  Ohhh, nyyydlelig bad! 😀 Ikke overaskende da, siden ALT er så lekkert hos dere! 😉 Jeg også tror det setter prikken over i’en med sorte elementer! Nice! Ha en god dag, fine! <3

 3. kristinaandersen skriver:

  Herlighet så snill du er!! Koselig <3 Tusen takk for fine ord Caroline 😀 Stor klem tilbake!

 4. Jeanette skriver:

  oi,for et drømmebad altså! Så deilig at det er såpass stort!
  Lurte på en ting. Er Målte en «vanlig» cocker spaniel? Tenker bare på at han har litt anderledes ansikt og er mye mer lodden i pelsen enn hva cocker spanieller jeg har sett tidligere ser ut. Han ser jo så skjønn og «bamsete» ut 😀

  • kristinaandersen skriver:

   Han er en renraset cocker, ja <3 Enig i at han ser myyye mer lodden og bamsete ut, haha! Det har nok litt med klippen å gjøre, vi skal ikke stille han ut – så da kjører vi vår egen skjønne look på han <3

 5. kristinaandersen skriver:

  Ønsker to speil 🙂 Mulig blandebatteriene blir byttet ut ila årene, men det står ikke på agendaen akkurat nå. Badet er relativt nytt, så blir tullete å bytte bort ting som allerede fint kan brukes og er fint <3

 6. Maria skriver:

  Herregud så fint dere har det i alle rom!! Driver med oppussing selv, og blir så inspirert av bloggen og instaen din!! Digger å følge med på deg <3

 7. Maria skriver:

  Kjempe nydelig og behagelig bad du har! Elsker huset deres <3 du la ut et hvitt servise på story, hva heter det? Har leita etter det rette servise lenge og det var så enkelt og nydeli!

Comments are closed.