EN NY NATT I HENGEKØYE

Inneholder reklame for Bergans.Det siste døgnet har jeg vært busy med å teste ut hengekøyelivet på nytt. Vi var jo på overnatting i hengekøye hele familien i juli, hvor natten bokstavelig talt endte med et brak for meg. Jeg falt nemlig ut av hengekøya, og måtte bare takke høyere makter for at Preben sa nei når jeg gjerne ville ha den hengende tre meter oppe i treet. Han mente det var mer enn nok med maks én meter over bakken, noe jeg var sterkt uenig i – men jeg må si jeg ble takknemlig for fornuftigheten hans der jeg brått endte opp kavende på bakken… 😂 Den natten sov jeg i en enkel hengekøye, og det er den verste natten jeg har hatt i mitt 29 år lange liv. Herregud, det var jo null plass å finne god sovestilling på! Noe jeg fikk fortalt i ettertid var at dobbel hengekøye er det beste hvis man faktisk skal overnatte i den, da er det bedre boltreplass og ikke minst muligheter for å faktisk finne en god sovestilling. Og den må jeg bare signere så sykt! Dobbel hengekøye for life.

Dobbel hengekøye HER.

Denne saken er helt genial og så enkel å henge opp at det tar tretti sekund. Du pakker den enkelt ut av den lille posen du ser henger foran, og fester stroppene på sidene rundt to tre. Så er det bare å henge og slenge over bakken! Fremover skal jeg seriøst ha denne med meg på tur i sekken, det må jo være helt nydelig å chille i denne når man er på søndagstur og vil nyte litt ekstra stillhet i naturen.

Ryggsekk HER.

Si hei til min nye tursekk, som er helt perfekt for meg og mitt behov. Den er tilpasset oss jenter, hvis man vil ha en skikkelig god ryggsekk som ikke er så alt for stor. I denne får jeg plass til sovepose, hengekøye og det jeg trenger. Den er lett og god på ryggen, og har supre festepunkter for ryggen.

Jakke HER – Ulljakke HER – Bukse HER

Skalljakke fra Cecilie Skog, som er så vanvittig fresh og fin i fargen! Den er vanntett, vindtett og puster helt vanvittig bra. Denne blir en stor favoritt på tur i høst! Under har jeg en god og deilig jakke som inneholder merinoull, som gir en høyere isolasjon til kroppen. Den kan brukes alene, eller som jeg gjør: et varmere mellomlag. Livets bukse fra Fløyen har dere allerede sett meg i hundre ganger, men det er seriøst den eneste buksen jeg bruker på tur. Alle må ha en Fløyen-bukse i turgarderoben sin! Både kjæresten, min far, svigerfar og svigermor har denne buksa, og Knollen ønsker seg den til jul. Haha! En storfavoritt med andre ord. Jeg har forresten medium i alt av klær fra Bergans, og alt er helt normalt i størrelsen.

I D Y L L

Nei, dette var en nydelig morgen, rett og slett! Henge og slenge i to tre, midt i skogen med fuglekvitter rundt seg. Har man en god hengekøye, et godt liggeundrerlag og en varm sovepose – så er ikke hengekøyelivet så aller verst likevel! ❤️

5 kommentarer på “EN NY NATT I HENGEKØYE

  1. kristinaandersen skriver:

    Jeg har liggeunderlag under soveposen igjen. Og du, tuusen takk Tone <3 Så hyggelig å høre!

Comments are closed.