MÅNEDENS BESTE SERIETIPS

Husker dere jeg tipset om DNA-serien for et par uker siden? Jeg trodde seriøst ikke jeg skulle finne noe som toppet den og gikk rett i seriesorg når den var ferdig. Men hold dere fast, jeg har faktisk funnet en som topper den innen krim. Nemlig Før Vi Dør, herreguud den er så bra at pulsklokka mi gikk i taket når jeg så på den. Både jeg og kjæresten ble enige i går om at denne slår faktisk DNA, jeg var nemlig litt itvil på om jeg skulle skrive det. Livets store utfordringer! 😂 Men nå skriver jeg det altså, denne må alle se med en eneste gang!

FØR VI DØR . . 🍿

Før Vi Dør handler om politibetjenten Hanna Svensson, en dame med skyhøy moral og faste prinsipper – familie eller ei. Etter at hun pågrep sin egen sønn Christian for å ha solgt narkotika og han kommer ut etter endt soning, så ønsker han ikke lengre han noe mer med sin mor å gjøre. Men dette skal brått snu seg når Hanna sin hemmelige kjæreste Sven brått forsvinner i løse luften. Sven, som også er politibetjent, har i hemmelighet etterforsket en kriminell MC-gjeng, og via mobilen hans får Hanna kontakt med infiltratøren «Inez». Inez er det Sven som har kontakt med, men nå har Hanna tatt over. Men hvem er egentlig Inez? Tingene som skjer videre er bare så vilt, og jeg tørr ikke skrive mer fordi da kommer jeg til å røpe sesong to, som forøvrig er enda bedre enn sesong en. Episodene blir bare bedre og bedre, og man blir sittende med hakeslep hvert femte minutt.
Er det noen av dere som vet om og når det kommer en sesong tre her, av dere som har sett denne før meg? Jeg trenger den nååå, haha! Før Vi Dør finner dere på NRK, og det er bare å glede seg! 🍿

30 kommentarer på “MÅNEDENS BESTE SERIETIPS

 1. Vilde Svendsen skriver:

  Hei! Har lest bloggen din i mange år, og vi har helt lik film/seriesmak. Derfor ville jeg bare tipse deg om Maskineriet på viaplay! Den var helt sinnsykt bra og du kommer til å ELSKE den. God helg ❤️

  • kristinaandersen skriver:

   Den likter jeg faktisk ikke, hun kvinnelige politibetjenten ødela hele serien for min del :p Haha! God søndag Vilde <3

 2. Andrea skriver:

  Jeg bare ELSKER dine serietips. Skulle ønske du så på serier så mye at du kunne anbefalt en ny i uka, for du treffer alltid. Haha! Fortsett med film- og serietips <3

 3. Tiril skriver:

  Hvis du ikke har sett Gåsmamman på tv2sumo så MÅ du se den!! Beste nordiske serie som er laget

 4. Astrid skriver:

  Så DNA-serien etter at du tipset om den her, og synes den var sinnsykt bra! Så da må jeg bare se denne serien også!

 5. Christine skriver:

  Er det sant? 😀 Jeg begynte på den etter DNA og synes den var litt kjedelig..men slo veldig fort av da, så jeg skal gi den en sjanse til 😀

 6. Anette skriver:

  Hahaha – jeg sitter faktisk akkurat og ser på denne med foreldrene mine, som har blitt HELT hekta. Da vet jeg at det er verdt å følge med videre, så logger av!

 7. Hilde skriver:

  Takk for tips 😀 Ser Chicago Fire nå, etter din anbefaling,og lurte på om du har sett Chicago PD også? Ser de henger litt sammen mtp karakterene!? Ha en strålende søndag 😀

  • kristinaandersen skriver:

   Jaa, jeg begynte på den for ett års tid siden. Men ingenting slår Chicago Fire, så jeg ga opp :p

Comments are closed.