VERDENS TRØTTESTE HUND?


God morgen fra meg og det som må være verdens trøtteste hund… Jeg har ikke tall på hvor mange meldinger jeg har fått fra hundeeiere som lurer på hva vi gjør for å få Målte trøtt på morgenen. Og jeg skjønner hvorfor dere lurer, haha! Det virker som mange hunder er skikkelig morgenfugler og vil opp før eierne i det hele tatt har åpnet øynene. Målte er helt motsatt og vil helst sove til minst 11.00 hver eneste dag. Så på morgenen må vi faktisk fysisk løfte tolv kilos klumpen ut av soverommet, ned i stua og stå med han ute i hagen mens han streeeeekker seg og lager tidenes scene for å vise at dette er aaaaalt for tidlig. Altså, jeg har ikke ord! Han minner om en trassig tenåring på morgenkvisten og rikker seg ikke med mindre vi løfter han ut. 😂 Vi har derimot ikke gjort noe for å få han slik, både jeg og kjæresten står opp 06.30 hver eneste dag og er begge to glade i å stå opp tidlig i ukedagene. Men Målte har blitt stikk motsatt av oss, og slik har han vært helt siden han var valp. Alt han vil er å sove, bli kost med og snorke ved siden av oss på morgenen. Veldig deilig i helgene, da! Men i ukedagene kunne det gjerne blitt liv i han litt tidligere… 😂

GOD MORGEN

Planen for onsdagen min er å ha hjemmekontor i noen gode timer, og ikke minst komme meg ut på tur igjen ila dagen. Det er altså så gøy med denne skrittelleren min at jeg har ikke ord! I går hadde jeg 11.000 skritt før klokken var tolv, og da bestemte jeg meg for å ta av klokka for å ikke bruke hele dagen på å samle meg opp til 20.000… 😂 Jeg blir jo helt besatt og klarer ikke bremse med mindre jeg faktisk tar den av, haha! Når kvelden kommer skal jeg og Preben ha sen middag, snurre den nye serien vår (tips kommer, herreguuuud den er så spennende!) og bare kose oss skikkelig. Datenight på en onsdag, sånt er så koselig å gjøre i ukedagene også ❤️ Kan ikke vente til helgen med alt det hyggelige, si!

Stor klem fra oss! ❤️

18 kommentarer på “VERDENS TRØTTESTE HUND?

 1. Jeanette skriver:

  Ser du la merke til Victor som ble intervjuet på nyhetene . Herregud for en skjønn fyr!!! «Alt jeg tenker nå er At nå har jeg faktisk begynt på skolen! Jeg er på andre siden av gjerdet! » går det an å bli skjønnere?

 2. Rebekka skriver:

  Har også en sånn hund med veldig utpreget døgnrytme. Kl. 22 går hun og legger seg, og hun nekter å stå opp før kl. 10. 🙂

  • LH skriver:

   Kristina har skrevet gjentatte ganger om hvorfor Milo ikke lenger er en del av bloggen, han er gammel og syk og hun gjør det hun kan for å gi han det beste livet som mulig…

  • Beate skriver:

   Så frekk du er! Du har tydeligvis ikke fått med deg det Kristina har sagt tidligere, så ikke døm! Hun elsker fortsatt Milo! Gaaad…..

 3. Maren skriver:

  Hei Kristina,
  Målte er virkelig verdens søteste. Vår hund gikk akkurat bort og vi er på utkikk etter en ny. Har lest om flere raser og amerikans cocker spaniel kan passe oss perfekt. Kan jeg spør hvilken oppdretter dere kjøpte Målte av? Ha en god helg

  • kristinaandersen skriver:

   Åå sender deg gode tanker Maren <3 Jeg er usikker her, kjæresten min som ga meg han i tidlig julegave <3 Klem!

Comments are closed.