ER DU OGSÅ LEI VINDUSVASKEN?

Annonse i samarbeid med Utvendig Renhold.


Vasking og rydding i hjemmet har i alle år vært som en slags terapi for meg, jeg elsker å suse rundt i min egen verden, gjøre det fint hjemme og det å vite at alt rundt meg er strøkent gir meg en skikkelig god ro. Men, er det en ting jeg ikke er god på innen vasking, så er det vindusvask. Altså, jeg får fnatt av bare ordet! Husker første gangen jeg skulle vaske vinduene her hjemme og jeg brukte ikke mindre enn fem timer. Og det var bare på utsiden, ikke innendørs. Jeg skjønner ikke hvordan er det mulig å være så latterlig dårlig på akkurat dette, men vindusvask er seriøst en egen kunst og der duger jeg bare ikke i det hele tatt…. 😫😂

UTVENDIG RENHOLD

Derfor ble jeg så uendelig glad når jeg kom over Utvendig Renhold som driver med alt innen nettopp utvendig renhold. Og da mener jeg alt. Fasadevask, vindusvask, takvask, belegningssteinvask, tankrennevask og ja, listen går videre. Selv har vi hatt vindusvask med dette firmaet tre ganger og vi har vært like fornøyde hver eneste gang. Herregud, jeg ante seriøst ikke at vinduer kunne bli såpass fine, rene og skinnende! Og jeg ante ikke at det finnes mennesker som er så dyktige innen dette og gjør jobben såpass raskt. Jeg fikk sjokk første gangen de var her hjemme og var ferdig med utvendig og innendørs vindusvask på under to timer… 😂 En ting er sikkert: når prisen på denne jobben er såpass overkommelig og resultatet blir så bra, skal jeg aldri mer vaske vinduer selv igjen.

EN FINFIN RABATT

Vi har også hatt rens av belegningssteinen her hjemme, og den ble til min store overraskelse fin som ny igjen. Det hadde jeg helt ærlig ikke trodd var mulig med all den skitten, grønsken og slikt som var på den, men jo – gårdsplassen så helt ny ut når dette var gjort. Nå er alt så fint og rent utenfor at jeg kan ikke annet enn å glise, haha! Utvendig Renhold er så fantastisk dyktige at jeg kan ikke få skrytt nok, og har gledet meg så til å tipse dere om disse fline folkene.
Har du lyst å booke Utvendig Renhold? Da kan du lese mer HER og kontakte direkte for pristilbud. Og oppgir du rabattkoden «kristinaandersen», så får du 20% på absolutt alt innen utvendig vask. 😄

2 kommentarer på “ER DU OGSÅ LEI VINDUSVASKEN?

  1. Caroline skriver:

    Hei Kristina!
    Jeg har fått griller i hodet når jeg ser på deres nydelige basseng – jeg har bestemt meg for at nå vil jeg også! Men vet du om noen firmaer i Krsand som tar seg av denne jobben? Jeg kan ikke finne noen når jeg prøver å google meg frem 🙂

    • kristinaandersen skriver:

      Så utrolig gøy Caroline! Basseng er bare nydelig 🙂 Du må ha inn en haug av fagfolk for å gjennomføre en slik jobb, så jeg ville googlet og fått hjem av noen som har bedre peiling enn meg <3 Lykke til!

Comments are closed.