HØST I HJEMMET

Annonse i samarbeid med Kremmerhuset.


HØST I HJEMMET

Forrige uke var jeg innom Kremmerhuset for å gjøre huset litt mer lunt og hjemmekoselig når som vi går mot høst. Jeg har alltid elsket å bytte ut småting som puter, pledd og fylle på med litt nytt til de ulike årstidene for å få en forandring. Møbler og slike ting kan få et helt nytt uttrykk med nye tekstiler, og jeg syns det er så gøy å se hvor stor endring man kan få hjemme med å f.eks ha på nye putetrekk.

Stor lykt her / Liten lykt her

Disse fine lyktene måtte bli med meg hjem og jeg har lyst på to til ute i gangen. De er så fantastisk fine! Og fine på pris i tillegg, jeg hadde faktisk trodd de kostet det dobbelte. Så solide og eksklusive i looken, noe jeg elsker! Jeg må bare slenge inn et lite tips til om de kubbelysene som står i den lille lykta, dette er nemlig duftlys. Og herrefred så godt de lukter! Jeg valgte lime og coconut, og elsker hvor godt hele den store stua lukter når vi brenner de. Jeg har aldri hatt duftlys i denne looken før, men nå blir det fast innventar her hjemme. Superelsk!

Brun pute her / Kremhvit pute her

Denne fargekombinasjonen på puter syns jeg bare er heeelt nydelig. Brunt kombinert med kremhvit er bare så innmari delikat og innbydende. Disse putetrekkene er av bomullsvelour, noe jeg elsker – de er så fluffy og fine. I den store stua syns jeg denne kombinasjonen ble helt fantastisk fint til den sorte sofaen, og jeg får lyst å slenge med nedi der cirka hele dagen… Haha!

Kremhvit pute her / Sort pute her / Ullpledd her

I tv-stua valgte jeg å gå fort hvite og sorte puter, kombinert med deilig ullpledd, fat til å ha lys på og noen fantastisk fine blomsterpotter. I denne stua er det ekstra viktig at det blir skikkelig hygge, da det er denne sofaen vi bruker mest og her vi tilbringer mesteparten av kveldene våre. Da er det på med tv’en, tenning av stearinglyst og avslappelse som står på planen.

Stor pidestall her / Liten pidestall her

Disse pidestallene har jeg for lengst lagt min elsk på, og jeg elsker hvordan de får plantene litt opp i høyden. Og så må jeg si jeg jublet litt av glede når disse selges for halvparten av prisen av det denne type blomsterpotter ofte gjør. Det er så gøy med fint interiør som ikke trenger å koste halve lommeboka hvis man vil kjøpe litt nytt til hjemmet.

Lysfat her / Vase her / Lysestake her / Telysestake her

Dette lysfatet er helt nydelig, og perfekt for å lage en koselig gruppe på bordet. Det soner så mye mer fint inn når man kan samle ting på et fat, og ikke minst så er det helt nydelig på kvelden når speilet under reflekterer lysene som er tent. Så fantastisk koselig! Kremmerhuset har så utrolig mye fint av interiør til en helt toppers pris, og så mye herlig til høsten! Handler du for over 599,- så får du fri frakt i nettbutikken. Klem fra meg!

17 kommentarer på “HØST I HJEMMET

 1. Lene skriver:

  Så fint! Er putene inni også fra kremmerhuset? Har du erfaring med puter som holder seg fine og holder formen selv om man lener seg litt inntil de når man sitter i sofaen? 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   De er fra Kremmerhuset. Noen kjøpte jeg nye, andre har jeg hatt i maaange år. Faktisk helt fra min forrige leilighet, når jeg overtok den. Så de holder seg fint år etter år 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Lampen er kjøpt på en butikk jeg ikke husker navnet på, og blomstene fra Mestergrønn 🙂

 2. kristinaandersen skriver:

  Her i Kristiansand også, haha – huff! Nå er jeg så lei denne varmen at jeg går snart på veggene :p

Comments are closed.