MINIPANNEKAKER MED BLÅBÆR

Jeg husker så godt jeg alltid gledet meg til å åpne matpakken min når jeg var liten, fordi mamma alltid tok seg tid til å lage den så godt. Det var godt brød med pålegg, alltid noe frukt og grønt oppi. Og i blant skjulte det seg en liten overraskelse oppi nisteskrinet, og det gjorde jo hele skoledagen min. Små barn, store gleder! Nå nærmer det seg skolestart for både små og store, og i dag tenkte jeg å komme med en gøyal oppskrift. Nemlig minipannekaker med blåbær, som er perfekt å ha med i nisteskrinet eller nyte hjemme rundt frokostbordet ❤️

TIL TOLV MINIPANNEKAKER:

4 dl hvetemel – 1 ts bakepulver – 0,5 ts natron – 0,5 ts salt – 2 egg – 4 ss smeltet smør – 4 dl kefir – 2 ss honning – blåbær

SLIK GJØR DU:

Forvarm ovnen til 180 grader. Ha hvetemel, bakepulver, natron og salt i en bolle, før du tilsetter resten av ingrediensene. Bland godt til du har en jevn og fin røre fri for klumper. Fordel røren i små muffinsformer eller muffinsbrett, ha over litt blåbær og stek pannekakene på midterste rille i 15 minutter.

EN OVERRASKELSE I MATPAKKA

Håper det smaker ❤️ Disse er perfekt å fryse ned, så kan du ta opp når du ønsker å ha med i matpakka eller servere noe ekstra hyggelig hjemme. Minipannekaker er alltid en slager, og ekstra godt smaker det jo når man lager de selv! 😄

14 kommentarer på “MINIPANNEKAKER MED BLÅBÆR

  1. Lena skriver:

    Lagde disse til tantebarna i kveld, med halvt grovt og fint. Stor suksess 🙂 Takk for tips, vakre <3

Comments are closed.