ER DET LOV Å SI MAN GLEDER SEG?

Det er ingen tvil i denne verden om at jeg er en skikkelig høstperson. Og det har nok noe med å gjøre at jeg elsker alt som er koselig og som gir meg roen. Og det gjør uten tvil tiden vi har foran oss, den er så fin! Her kommer noe av det jeg gleder meg til med årets høst, er det innafor allerede i august? Haha! Jeg håper vi er flere som gleder oss, selv om selvfølgelig siste rest av sommeren skal nytes. ♥

TING JEG GLEDER MEG TIL

Jobbhøsten: Jaaaa! Som jeg gleder meg! Høsten er den beste tiden for meg jobbmessig, da er det alltid mye å gjøre og dagene er fullspekket. Noe jeg elsker og blir så glad av. Denne høsten blir det også en endring for meg, hva som skjer får dere vite 1.september og jeg gleder meg til å dele!
Mørkt på morgenen: De fleste liker sikkert at det er lyst på morgenen, og det gjør jo egentlig jeg også – men akkurat nå gleder jeg meg til det mørkner enda litt mer. Grytidlige morninger nyhetene og frokost-tv og kruttsterk kaffe mens det fortsatt er litt mørkt ute har vært savnet i sommer. Det er bare så koselig start på dagen, det.
Fyre i peisen: Peis er livet! Varmen som kommer av peis er virkelig noe helt eget, og jeg ser skikkelig frem til at det blir kaldt nok til at vi kan fyre hver eneste dag og kveld her hjemme.
Tenne masse stearinlys: Noe av det koseligste jeg vet om, må være en kveld sammen med noen jeg er glad i og skikkelig hyggestemning i heimen. Tenne sterarinlys over alt, og at det bare er lunt her hjemme. Det er så innmari zen med slike kvelder, finne roen og bare slappe helt av.Deilig strikk: Det er så mye fint å kle seg i på høsten, og denne tiden jeg liker best å kle meg på. Fine strikkegensere, alle kåpene mine, store deilige skjerf og fine boots.
Turer i frisk luft: Finnes det noe diggere enn å gå seg en lang tur i skogen eller ta en fjelltur, mens en kald høstvind røsker deg i kinnene? Åååh, det er jeg så glad i! Savn savn savn! Gjerne ta med seg en termos med kaffe eller kakao i sekken, ved så man kan brenne bål og noe godt man kan grille på bålet.
Bake: Gleder meg til å finne fram bakegleden igjen! Akkurat nå er jeg så matlei, og har nok med å bare lage middager her hjemme. På høsten koser jeg meg så på kjøkkenet og styrer i vei med masse inspirasjon.
Kalde netter: Gleder meg til å fryse litt igjen, jeg! Jeg regner med jeg ikke er alene på akkurat dette punktet? Haha! Det beste jeg vet er å sove i iskald luft om kveldene, med vinduene på vidt gap og pakke seg godt under dyna. Da sover jeg som en stein, og kommer meg raskt opp av senga på morgenen – nettopp fordi det er for kaldt til å dra seg… Hehe! Det gledes.
Sene kvelder i sofakroken: Det er så kos det! En god film, dyna i sofaen og kos i heimen skal det bli mye av i tiden fremover. Jeg er jo tidenes mest hjemmekjære person, enda mer etter at jeg flyttet inn i hus – det frister seriøst nesten ikke å bevege seg ut… Haha! På høsten føler jeg at jeg finner ekstra roen, og det er så deilig.

Q: Hva gleder du deg til med høsten?

29 kommentarer på “ER DET LOV Å SI MAN GLEDER SEG?

 1. Jeanette skriver:

  Koselig innlegg! Har et serietips til deg ,the secrets she keeps på sumo. Miniserie på 4 deler,alle episodene ligger ute nå.

 2. Julie skriver:

  Åh, det her var et skikkelig koselig og inspirerende innlegg å lese!! Er skikkelig glad for at du er tilbake på bloggen igjen <3

 3. kristinaandersen skriver:

  Det er bare så innmari deilig! OG så koselig med baby i september Kine! Etter min mening må dette være den aller beste tiden å få barn på, haha <3

 4. Thea skriver:

  Høsten er koselig. Her i nord har jeg allerede begynt å måtte tenne vinduslysene på kveldene – hygge!
  Dette er absolutt ikke ment som kritikk, men har sett at flere har kommentert det samme tidligere. Det hadde vært fint å fått litt forandring på bildene du legger ut. Vi har sett sofakroken, kjøkkenet og soverommet i svært mange innlegg nå.. dere har jo feks mange andre flotte rom i huset som kunne blitt vist frem til en forandring. Forandring fryder.

 5. C skriver:

  Synes i grunn høsten er fin..Men må innrømme at denne høsten gruer jeg meg fælt til.Er redd Covid-19 isolerer oss helt igjen…Og det er liksom ekstra ille på høsten når været ofte gjør at det regner og vi må holde oss inne alene..og det i tillegg er mørke dager.

 6. kristinaandersen skriver:

  Vi har begynt på den etter masse tips 😀 Suuperspennende!! OG takk for filmtips også Caroline, det er notert <3

 7. kristinaandersen skriver:

  Enig med deg, høsten er helt spesiell. Så rolig og fin på en måte <33 Skjønner godt du fikk smaken på Halloween hvis du har bodd i USA, drømmer om å en gang få oppleve det og jul der 🙂

 8. kristinaandersen skriver:

  Haha!! <3 Bare jeg som alltid blogger det jeg tenker, og er flink til å glede meg over de forskjellige årstidene<3

 9. kristinaandersen skriver:

  Snø i JUNI? Nei hjelpes!! Da krysser jeg fingrene for at du får ha sommer en good stund til, Ragnhild<3

 10. Iselin skriver:

  Jeg er så glad du er tilbake, og jeg syns du blogger bedre enn på lenge <3 Jeg er normalt sett veldig glad i høsten selv. Gleder meg blant annet til å bytte ut putene i sofaen til noe med høstfarger, små gleder 🙂 På den andre siden er jeg veldig bekymret for covid-19 og det som kan komme fremover. Jeg orker ikke tanken på å måtte sitte inne dag inn og dag ut i mørket og regnet. Krysser fingrene for at alle tar ansvar nå så vi slipper å stenge ned samfunnet igjen. Heldigvis har vi bloggen din <3

 11. Trude Bjørnseth skriver:

  Eg elsker disse innleggene, eg! <3 Så koselig å lese, og ikkje minst få tips! Eg gleder meg til å traske i Fjellveien, på Stoltzen og Lyderhorn i friske høstfarger, komme inn igjen og sette seg godt til rette med en kopp te og se en spennende krimserie <3 Også elsker eg høstklærne, vil helst bare ha tjukke strikkegensere i skapet :))) Også gleder eg meg til å ta meg skikkelig tid til trening igjen, det gjør meg så glad! Kanskje eg skal lære meg å strikke, som eg sier kvert år. Har ikkje tålmodighet, men Marius maser om strikkesokker og vil at eg skal bli "bitt" av strikkebasillen… Vi får no sjååååå!! Hihi <3

  • kristinaandersen skriver:

   Det skjønner jeg godt du gleder deg til Trude. Bergen er nydelig på høsten<33 Drømmer om å strikke selv, meeeen vi vet alle at jeg ikke har tålmodighet til det 😮 Haha!

 12. kristinaandersen skriver:

  Åå jeg syns høsten er såå fin i Bergen, NÅR det er fint vær. Så føler litt med deg der, hehe! Huff <3 Orker virkelig ikke en ny runde med corona, er så redd for det at jeg blir kvalm 🙁

 13. Linda skriver:

  Enig med deg men i Bergen har vi høst året rundt. Merker at du er vant til fint vær.:-)
  Jeg syntes hver årstid har sin sjarm,tv-høsten ELSKER jeg og jeg digger å bare være hjemme. Håper det blir litt sommer til her hos oss,for jeg er så møkklei av drittvær:-(

 14. Marina Hettervik skriver:

  Såå fin farge du har på veggene på kjøkkenet, hva heter den og hvor er den kjøpt?

Comments are closed.