SNIKKSNAKK PÅ EN FREDAG

Denne uken har jeg virkelig vært den beste versjonen av meg selv, og herregud for en god følelse det er! Jeg har trent etter planen min, spist utelukkende sunn og bra mat, jobbet som en helt og selvfølgelig fulgt med som en pyko på skrittelleren min. Altså, i går vasket jeg hele huset og sanket inn 6000 skritt av bare det. Noen fordeler med å ha stort hus altså, så slapp jeg enda en tur når kvelden kom… Haha! Jeg er helt hekta på å følge med på skrittene mine om dagen, og med både trening og turer ute, ligger jeg på rundt 15.000 daglig. Det blir jeg så fornøyd med, spesielt med tanke på at jobben min er totalt stillesittende og jeg ikke får noe gratis. Fremover har jeg et mål om å gå minst 10.000 skritt hver eneste dag, rett og slett for å få inn all den bevegelsen jeg hadde før. Før jeg fikk kjæreste, før corona kom og før hvor jeg faktisk var flink med både trening, kosthold og alt som hører med. Er dere klar over hvor koselig det er med kosekveld hver kveld når man er forelsket, eller? Det er jo håpløst. Hver kveld er en fest! 😂 Men nå måtte denne blogger’n hoppe av kosetoget i ukedagene og bytte ut godisen med noe litt mer sunt. Da får jeg det så mye bedre innvendig.

Kosekvelder skal det fortsatt være nok av altså, men aller helst fra fredag til søndag med snoperier. Det er en så fin balanse i hverdagen jeg alltid har likt godt! Nå føles det innmari deilig å være oppe og nikke med jobb også igjen, og jeg har fått så fine tilbakemeldinger fra dere denne uka. Og da blir jeg så glad at dere aner ikke! Sånn betyr jo alt i den jobben jeg har, og dere gir meg så mye motivasjon og glede akkurat nå. Så tuusen takk for det! Vit at det settes skikkelig pris på! 😄

HEI HELG

Knollen ble med i speilbildet over her, så da fikk dere en liten sneakpeak på han også i samme slengen.. Tipper han blir fornøyd med det!  😂 I går fikk jeg som sagt shinet over heimen, så helgevasken er unnagjort og denne dagen skal nytes. Jeg har allerede hoppet i joggedressen og gleder meg skikkelig til hjemmelaget pizza når kvelden kommer. Er det forresten bare meg som smått har begynt å glede meg litt til høst? Ser så frem til å ha det litt mørkt ute på kveldene, kunne tenne masse stearinlys og bare finne skikkelig roen når den tid kommer. Høst er bare noe helt spesielt, og for meg som åpenbart elsker å kose meg i eget hjem – er de kommende månedene bare det beste jeg vet. Ønsker dere alle en skikkelig fin helg! Gigaklem fra meg ❤️

23 kommentarer på “SNIKKSNAKK PÅ EN FREDAG

 1. Marthe skriver:

  Kan du lage innlegg med treninga du har gjort i løpet av uka? Til oss som trenger til inspirasjon til økter :-p

 2. V skriver:

  Dette innlegget oste det glede og energi fra! Blir glad og motivert selv bare av å lese om din produktive uke☺️ Nyt helgen Kristina!

 3. Tonje skriver:

  Wow , for en energi og positivitet du sprer 🙂 Herlig å bikke så mange skritt under husvask. Da kan det jo bli gøy , nesten en konkurranse 😀 Kosekvelder er fantastisk, men godt med hverdag også;) Ha en fantastisk helg fine deg <3

 4. Karoline skriver:

  Elsker å ha deg tilbake! Å lese bloggen din er et av dagens høydepunkt!
  Kan jeg spørre deg hva slags type skritteller du bruker?

 5. Christina skriver:

  Kommentaren min lå her for noen min siden men nå var den borte:(
  Lurte på om du fortsatt er snusfri?
  Ønsker deg en fin helg <33

 6. kristinaandersen skriver:

  Fargen i stue heter 100% sikkert grålys, men mulig den er tatt ut av produksjon. Den på soverommet husker jeg ikke :/ Beklager!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *