UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvor ser du deg selv om fem år?

Om fem år håper jeg at vi er så heldige at vi har fått et barn til, oog så håper jeg selvsagt på en forlovelse innen den tid, haha! Liten funfact: P gikk ned på kne for noen uker siden med diamantøredobben min mellom fingrene for tull. Altså, hvem gjør sånt? Jeg mistet jo nesten pusten, fordi jeg trodde det var en ring i et lite sekund med det dårlige synet jeg har… Han mente jeg var på vei til å svime av! 😂 Bortsett fra dette håper jeg egentlig livet er akkurat slik som det er nå, at familien fortsatt er friske med god helse, og at livet bare er godt å leve. ❤️

Hvor er den svarte sofagruppen deres fra?

Slettvoll. Modellen heter Elliot.

Har du fortsatt Milo?

Ja, det har jeg. Gamle, lille mannen min!

Hvor henter du interiørinspirasjon?

Jeg elsker å sitte å se på pintrest, der kan jeg scrolle i en liten evighet og bli så inspirert. Ellers følger jeg en liten knippe flinke interiørprofiler på instagram, fordi det er gøy å se hvor fint de har det. Pintrest er nok uten tvil plass nummer en for inspirasjon, men når det kommer til eget hjem følger jeg min egen stil jeg selv vil kalle for klassisk og tidløs. Alt av møbler vi har hjemme kommer vi til å ha i mange år fremover, så kan man heller bytte ut småting som puter, blomstervaser og slikt i blant hvis man vil forandre litt.

Hvor mye bruker dere på mat i uka?

2000 kroner i uka, cirka. Mat er uten tvil den største utgiftsposten, og jeg skjønner egentlig ikke hvordan jeg skal klare å få ned summen heller.. Noen tips her? 🤓

Har du studert? I så fall hva?

Jeg studerte Medier & Kommunikasjon på videregående skole, men etter det ble det ikke noe mer. Det var sånn det skulle bli for meg, og det er jeg så glad for.

Favorittaktiviteter i helgene og ukedagene?

I helgene er jeg så glad i å ha venner og familie på besøk, samt bruke ordentlig tid med kjæreste og barn. Nå på sommeren syns jeg det er superhyggelig å invitere til spill ute i hagen, bading i bassenget, grilling og slike sosiale ting. Skikkelig helgelykke! Ellers er jeg glad i å spille, se en god film på kveldene og lage ordentlig god helgemat sammen. Det er så koselig! I ukedagene går det mest i å kose seg hjemme med kjæresten når kvelden kommer, og se venninner de kveldene vi alle har energi til å faktisk dra oss ut etter en lang dag, hehe.

Er du og Preben jevngamle?

Jepp. Preben er to år eldre enn meg.

Vil du anbefale kjøkkenmaskinen du har?

Både ja og nei. Kitchen Aid’en er først og fremst veldig fin, noe som helt ærlig var grunnen til at jeg kjøpte den for fire år siden. Hehe! Den fungerer veldig bra, men jeg syns ofte den kan være litt liten når man skal bake f.eks boller og slike ting, samt at den blir utrolig fort rykende varm. Skulle jeg ikke brydd meg om design og ha en som utelukkende var god til kokkelering, ville jeg gått for et annet merke.

Hvordan klarer du å holde møblene deres så fine med barn og hund?

Jeg støvsuger sofaene her hjemme hver eneste dag, hehe. Det er nok overhodet ikke nødvendig, men som kjent har jeg støv på hjernen og liker best at huset alltid er relativt strøkent. Spesielt den sorte velour sofaen er jeg ekstra nøye med, men heldigvis er den superlett å rengjøre – det er bare å gå lett over med støvsugeren så går alt smuss bort. Ellers så kan jo trekkene på den beige sofaen vaskes, og det er jo kjekt!

Hvordan redigerer du bildene dine?

Tezza-appen.

Hvordan klarer du å holde setene i bilen hvite?

Babywhiiiipes er trikset, haha! Det er rett og slett genialt for hvite skinnseter, så hvis du har Tesla og irriterer deg over at setene ikke er kritthvite lengre, test det ut.

Er huset ferdig innredet?

Jepp, alle rom i huset er ferdig innredet. Det er småting jeg vil fikse på, slik som lamper og speil på hovedbadet nede, men alt i alt er vi ferdige.

Hva vil du gjøre den dagen du ikke lengre jobber med sosiale medier?

Den dagen jeg ikke lengre lever av det jeg gjør nå, så har jeg heldigvis sikret meg godt nok økonomisk til at jeg kan gjøre akkurat det jeg vil. Jeg har tatt smarte økonomiske valg gjennom de siste ti årene, som gjør at jeg føler meg helt trygg på fremtiden uansett hva som skjer i årene fremover. Og det er jeg så glad for! Jeg aner ikke hva jeg vil gjøre den dagen sosiale medier ikke lengre er jobben min, det vil tiden vise. Enten bruker jeg erfaringen og kontaktene jeg har fått gjennom disse årene og jobber med noe innen det, eller så vil jeg nok bli veeeldig glad for ta det litt med ro og bare ha en helt vanlig jobb. Jeg hadde elsket å jobbe i interiørbutikk eller som interiørkonsulent. Tiden vil vise, men det er min minste bekymring, heldigvis! 😄

37 kommentarer på “UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

 1. Martine skriver:

  Anbefaler deg å sjekke ut ankarsrum kjøkkenmaskin. Den er ganske fin i utseende, men også veldig bra! Baker lett boller, brød osv, og det er kjøttkvern og div med som lett kverner kjøtt ol!

 2. kristinaandersen skriver:

  Haha, det er ikke lett å få med seg alt <3 Dette holder jeg også privat, så skjønner godt du ikke vet 🙂 Ja, Preben har barn fra før <3

 3. Mia skriver:

  Hørtes jo ut som du var gravid når du skrev det sånn. Er ikke rart folk lurer. Du må skrive det anderledes kjære deg. <3

 4. kristinaandersen skriver:

  Jeg tror du leser det jeg skriver i helt feil tone, for jeg insinuerer absolutt ikke at folk er dumme eller prøver å svare i en frekk tone. Men hvis ikke enkelte har forstått at det bor barn her etter 1,5 år (noe som også blir tatt opp lengre ned i innlegget), så er det dessverre ikke noe jeg kan gjøre med det. Alt jeg skrev var at jeg en gang ønsket meg et barn til. Er det noe å lage en sak ut av? Ha en kjempefin dag videre Stine 🙂

 5. Jeanette skriver:

  Tenkte bare tipse om at bodystore har pakker med kokosterninger! Bestilte en haug i går,det er jo SÅ godt

 6. kristinaandersen skriver:

  Putene synker sammen, men bare man er flink til å puffe de og rette på de i blant syns jeg det går helt fint. De er ikke like fine som når vi fikk sofaen, noe som f.eks Slettvoll sofaen uten tvil er. Men det er til gjengjeld en sofa som er superfin på pris, og jeg syns den er heeelt nydelig god og superfin 😀 Så ja, jeg ville uten tvil kjøpt den igjen jeg, altså <3 Klem!

 7. Christina skriver:

  Folk skal virkelig henge seg opp i det utroligste! Sikter til det ang barn. Kjære vene..
  Elsker at du er tilbake etter ferien Kristina, du er min absolutte favorittblogger <3 ønsker deg en nydelig kveld:)

 8. Domle skriver:

  Baby-wipes tar det meste ja. Skummelt å tenke på at dette (som fjerner det meste av flekker) brukes på små babyer..

 9. Rikke skriver:

  Hei! Så instastoryen din i dag, og så de superfine vasene du har på spisebordet i svart. Lurer på hvor de var fra? ☺️

 10. Mary skriver:

  Så koselig og ærlig innlegg! Kjekt å lese!
  Ang matutgifter, så har vi hatt en runde på dette hjemme for noen år siden. Vi klarte altså å komme ned i 1600 kr pr uke for to voksne og tre barn. Oppskriften:
  -Planlegg alle middager søndag kveld, og prøv å få brukt opp ALLE rester i kjøleskapet i løpet av uken. Null kasting av mat!
  – Ha to dager i uken med ekstremt billig middag, f eks blomkålsuppe eller havregrøt. Og en dag i uken med rester.
  – Regn på hva som er billigst av ferdigkjøpt og hjemmelaget av den maten dere spiser mest av, og lag det som er billigst.
  – Kjøp store kvanta når det er salg (dette nailer jo du allerede), men kjøp kun det du har en plan for. Aldri kjøpe for å kjøpe!
  – Ha alltid chilli, hvitløk, ingefær, soyasaus og andre smaksrike greier i huset, så blir selv billig mat ekstra god.
  – Sett et sparemål for pengene du sparer – vi endte opp med å klare å kjøpe bil nr to (elbil), og det var helt utrolig tilfredsstillende å oppnå målet!

  • kristinaandersen skriver:

   Åh herlighet! Takk for tips Mary, dette skal jeg faktisk printe ut og sette meg ordentlig inn i. GULL med sånen tips 😀 Og steike så kult at dere endte med å kjøpe ny bil, det er jo helt rått!

 11. kristinaandersen skriver:

  Såå koselig du har fulgt med så lenge Tina <33 Det er leenge siden jeg har sett Belinda, men det er ingen dårlig stemning mellom oss 🙂 Bare voksenlivet som har tatt oss, vil jeg tro. Klem!

 12. Lene skriver:

  Så koselig, Kristina! Elsker når du er ”på“ bloggingen:-) 10.000 poeng til deg for at du virkelig inkluderer bobusbarnet, det varmer hjertet<3

 13. Therese S. skriver:

  Jeg kjenner at jeg blir så provosert av enkelte kommentarer her inne. Om du har barn, bonusbarn eller adoptivbarn er vel ingens business.. Folk må begynne å forstå hva privatliv innebærer. Man spør ikke hvem som helst om de er gravide, hvor mange ganger i uken de har det intimt med kjæresten sin osv. Selvom man har lest en blogg gjennom mange år så er man ikke en venninde eller nær familie. Digger deg Kristina og alt du deler ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *