UKENS KJØLESKAP OG CRAVINGS

Ukens kjøleskap inneholder såå mye digg, og det gjør meg glad! Som jeg nevnte var vi en tur i Danmark den siste ferieuken vår, og da handlet vi med oss hjem litt godsaker. Eller, litt? Jeg fant en saft jeg eeelsker, og dro med meg hjem ikke mindre enn ti flasker. Stakkars kjæresten min, tror han fikk sjokk av å se hvor gal tilbudselskeren i meg faktisk kan bli. 😂 Men altså, når favorittsaften koster 8 kroner? Da blir jeg ustoppelig.

WELCOME TO MY FRIDGE

Den store skyren med vanilje angrer jeg så sykt på at jeg ikke kjøpte med meg flere av, for herregud så god den er! Hvorfor selges ikke denne i Norge? Den er helt nyydelig med granola, honning, kokosterninger og friske bær som topping. Mmm! Og hvis noen lurer på hvor ingredienser til middagen er, så ligger alt i frysen. Kylling, indrefilet, karbonadeig og fisk er fryst ned, noe som er helt genialt – da tar jeg bare opp dagens middag på morgenkvisten. Ellers er siste skuff i kjøleskapet fylt opp med masse digge grønnsaker og tilbehør, noe jeg skal være flink til å få i meg fremover.

UKENS CRAVINGS

Kokosterninger som seriøst er det beste som finnes i hele verden til topping over yoghurt, jeg er totalt hekta. Friske jordbær, energidrikker og selvfølgelig pepsi max må bli med på lista. Og saften dere ser, som alle bare må hamstre hvis de er i Danmark. Haha! Den finnes også med solbærsmak, som faktisk er hakket bedre og jeg er så irritert for at jeg bare kjøpte tre flasker av den…. 😂 Har vi noen felles favoritter her? 💛

20 kommentarer på “UKENS KJØLESKAP OG CRAVINGS

  • Camilla skriver:

   I Oslo selges kokosterninger i løsvekt flere steder, blant annet på Grønland. Karl Johan frukt og grønt selger dem også i kilos poser. Har hatt totalt dilla på det i minst 5 år jeg 🙂

 1. Stine skriver:

  Bare sånn til info så er Danmark det dyreste landet i hele EU å handle i… 41% dyrere faktisk..
  Men saften smaker sikkert like godt uansett om den koster 8 kr eller mer.

  • kristinaandersen skriver:

   Det var vi selvfølgelig klar over og la til på alt vi kjøpte 🙂 Helt vilt hvor dyrt Danmark har blitt på ting som f.eks restaurantbesøk, klær. interiør..osv..

 2. Sara skriver:

  Hei Kristina, så deilig at du er tilbake:):) Jeg lurer på hvor den svarte boksen på kjøkkenbenken er fra? Den med krydder og urter i?
  Ha en finfin dag:)

 3. Kari skriver:

  Pepsi max, redbull og nocco!! Minr all time favorites!! Haha, var tilbud på 8 pack med pepsi max på copp obs, 129,-!! Når jeg ikke tar sjansebn på å reise til Sverige, så kjøpte jeg like gjerne 6 – 8pack Pepsi max! Haha!!

 4. Nanna skriver:

  Hvor er det sjovt at se danske varer på din blog 🙂
  Danmark er jo SLET ikke dyr at handle mad i, i forhold til Norge.
  Men lidt pudsigt, i ikke har de ting du viser, jeg tænker det er helt basis ting, især hyldeblomstsaft 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *