LIVETS BESTE SOMMER

HERREFRED, nå er det ei jente som har savnet å oppdatere dere ❤️ Jeg har rett og slett klødd i fingrene etter å skrive, hehe. Det må uten tvil være det beste etter et langt avbrekk og ferie fra det man driver med hver dag – at man faktisk gleder seg til å kunne begynne igjen. Det er lenge siden jeg har kjent på en sånn skriveglede og savn etter å dele som det jeg gjør nå. Og det betyr bare en ting: fremover skal jobb gå smooooth! Det føles innmari digg å være tilbake igjen!

Denne sommeren må være den beste jeg noen gang har hatt. Været har egentlig vært helt krise og det er få dager som har vært skikkelig sommer med ordentlig varme, men likevel har vi hatt det så ekstremt fint. Og vi har gjort så mye gøy! Vært på kjærestetur der vi pakket bilen klar til roadtrip med madrass og dyner baki (ikke like idyllisk når man faktisk skulle legge seg til å sove, hjeelp så trangt.. 😂), kjørte rundt i fine Norge og bare tok hver eneste dag som det falt seg. Vi endte derimot opp på hotell på dag nummer tre, men hei – vi må ha for forsøket på å være campingmennesker! 😂 Vi har gått Preikestolen, hatt fine dager på hytta, vært på gårdsferie i tre magiske dager på familieferie, fisket masse, vært på fine båtturer, hatt en nydelig minivacay i Danmark, sovet i hengekøye (som jeg ikke overraskende falt ut av midt på natta og Preben selvfølgelig fikk på film..) og ikke minst kost oss skikkelig hjemme. For en sommerferie det har vært! Virkelig den beste noen sinne. ❤️
Og så har jeg fått meg en ny favorittaktivitet her hjemme! Utendørs filmkveld. Herregud, disse har det mildt sagt vært mange av på kveldstid, haha! Det er så koselig å dra ut tv’en når kvelden kommer, ha masse tepper, puter og snacks, og snurre film ute mens sola går ned. Dette kommer jeg til å savne når høsten sniker seg på og det blir for kaldt til slike hverdagsgleder. Noe så hyggelig!

SOMMERENS FAVORITT

Nå har jeg gledet meg så til å høre hvordan din sommer har vært! Hva har du gjort? Har du vært mest hjemme, vært på Norgesferie, kost deg med venner og familie? Sommerferie er virkelig noe helt eget, og etter at jeg faktisk har klart å logge ordentlig av har jeg klart å nyte det på en helt annen måte. Helt nydelig, rett og slett! Men nå er jeg ferdig avslappet, og overklar for hverdagen igjen, med rutiner, jobb, trening og alt det jeg er så glad i som hører med. Det føles sykt godt å være tilbake på bloggen igjen! Jeg har savnet dere 😄❤️

50 kommentarer på “LIVETS BESTE SOMMER

 1. kristinaandersen skriver:

  Takk Tone, så koselig! Og herrefred så koselig med baby i august <33 Nå må du lade batteriene og bare glede deg 😀 NYDELIG å være tilbake igjen! God klem<33

 2. kristinaandersen skriver:

  Så koselig med et lite avbrenn på hytta, Tonje! Kan tenke det ikke er like lett å ta seg fri fra gårdslivet. Men jeg må si en ting: det virker helt magisk å bo på gård <3 Klem!

 3. Siv skriver:

  Så kjekt at du er tilbake 🙂 Gleder meg til nye innlegg utover høsten.
  Her er det ferie enda, og vi nyter dagene sammen før kidsa skal tilbake på skulen, og hverdagen starter for fullt igjen.
  Og når hverdagen begynner, ser jeg at jeg har lyst på samme kalenderbok som deg, kan jeg spørre hvor du har kjøpt den? 🙂 Den såg helt fantastisk ut.
  Klem fra meg til deg <3

  • kristinaandersen skriver:

   Nyt siste rest av ferien med familien, Siv <3 Jeg fikk almanakken + en ukenskalender av kjæresten, så er usikker. Klem!

 4. Hilde skriver:

  Fint å ha deg tilbake på bloggen 🙂 høres ut som du har hatt en herlig sommer. Vi har vært på camping i Jotunheimen og Rondane i to uker -telttur med mann og to barn. Vi har«logget av» sosiale medier og Internett og har kost oss sammen. Lite med sommertemperaturer, men vi har kost oss for det. Vi har også syklet rallarvegen og vært en tur på Trolltunga. Norge er et fantastisk ferieland 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Åh, det hørtes helt nydelig ut! Heier så på å logge helt av i blant og være totalt til stede for de rundt seg, det tror jeg alle har godt av 🙂

 5. Helene skriver:

  Velkommen tilbake ❤️ Jeg har brukt hele sommeren på å være høygravid. Endelig kom min perfekte lille gutt og vi skal bare kose oss! Klem

 6. Anette skriver:

  Godt å ha deg tilbake, savner oppdateringene fra deg! Hvor er planleggingsboka du viser på snap fra? Må ha! <3

 7. kristinaandersen skriver:

  YES, en haug faktisk 😀 Haha! Aller beste tipset må være DNA på Nrk. Sett den serien? Den er helt RÅ!

  • Christine skriver:

   Jeg tenkte på deg når jeg så den serien, og hadde tenkt å tipse deg siden du liker så godt serier med kidnappinger 😀 Fy, så spennende den var.

 8. Jenni skriver:

  Så godt med en fortjent sommerferie. Stort sett hatt hjemmeferie, med jobbing i heimen og masse kos. Godt å ha deg tilbake og så må vi ikke glemme å nyte resten av sommeren også, selv om vi er tilbake på jobb. Klem fra Jenni

 9. J skriver:

  Høres ut som en herlig, vel fortjent ferie! 🙂 Bare lurer på hvor den nye planleggeren din (som du viste på insta) er fra?
  Klem <3

 10. Jeanette skriver:

  Så herlig at du er tilbake! Jeg er midt i flytting denne sommeren og blir gal av alt jeg har som jeg må gå gjennom. Det skal virkelig bli ryddig og system i mitt nye hjem altså,er så lei av rydding at jeg snart spyyyr . Hva tror du forresten om rhobh? Greien med Denise og Brandi altså. Jeg tror Brandi lyger altså. Hun virker ikke helt god hun altså!

  • kristinaandersen skriver:

   Sender deg gooode vibber, J! Er så digg når systemet er ferdig da, det beste jeg vet 😀 OG JA, OMG DA!!! Trenger å få vite sannheten her asap….

  • kristinaandersen skriver:

   Heii Anne! Sykt gøy å være tilbake <3 Jeg fikk almanakken + en ukenskalender av kjæresten, så er usikker. Klem!

 11. kristinaandersen skriver:

  Ååå ville uten tvil dratt å spise på Sjøhuset hvis været er fint her, det er byens fineste sommerrestaurant <3

  • Tonje skriver:

   Vi elsker Kristiansand og er her hver sommer 🙂 har familie i Lund og vogsbygd. Ingen sommer uten bystranda og tur i markens:) <3

 12. Marte skriver:

  Hei igjen 😀
  Det var jeg som tipset deg om å se Penthouse North før du gikk ut i ferie. Ser at den kan leies/kjøpes på iTunes hvis du ikke alt har funnet det ut 😉
  Ønsker deg en fin sommer videre! Godt at du er tilbake igjen med masse inspirasjon og energi 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *