DEN BESTE SKREKKFILMEN JEG HAR SETT

Det er sjeldent jeg kommer over skrekkfilmer som rett og slett er helt sjukt bra, ofte så er det så mye jumpscares at man bare sitter med henda over øynene og venter på å hoppe fem meter opp av sofaen. En skikkelig god skrekkfilm skal i mine øyne ikke ha for mye jumpscares, men heller en handling som er så bra at du blir redd nok av bare den. Forrige helg så vi The Invisible Man, og når Elisabeth Moss fra The Handmaid’s Tale har hovedrollen sier det seg nesten selv at den er bra. I mine øyne er dette den beste skrekkfilmen jeg har sett, ever. Så denne må dere snurre!

THE INVISIBLE MAN

Filmen handler om Cecilia som bor i et helt rått hus som er bygget i glass, helt nede ved sjøen – på et inngjerdet område av…. betong. Usj! Huset creeper meg egentlig helt ut, noe dere vil forstå når dere ser filmen. Cecilia lever i et kontrollerende og voldelig forhold med sin manipulerende kjæreste Adrian, og en kveld betemmer hun seg for å rømme fra han. Elisabeth bestemmer seg for å søke tilflukt hos en politimann, og det er kun tre mennesker som faktisk vet hun er der. Til tross for at hun får beskjed om at Adrian har tatt livet sitt etter at hun rømte og er død, er hun overbevist om at han faktisk lever og at han er rundt henne for å terrorisere. Hele tiden. Hun mener Adrian har gjort seg selv usynlig, og tingene som skjer er bare så hårreisende creepy at jeg har ikke ord. «This is what he does. He makes me feel like the crazy one». Og nettopp det skjer, alle tror Cecilia er gal, for hvordan i alle dager kan Adrian forfølge henne? Han er jo død. Eller…. er han egentlig det?
The Invisible Man er noe av det absolutt beste jeg har sett. Og denne mååå dere se! Men ikke se den alene, da er jeg redd søvnen kan ryke hos de fleste.😭😂 Vi leide den hos iTunes, men filmen kan helt sikkert sees flere steder også. Er det noen av dere som har sett denne fra før? Den eeeer så bra at jeg tror faktisk jeg må se den igjen, haha! ❤️

4 kommentarer på “DEN BESTE SKREKKFILMEN JEG HAR SETT

  1. Marte skriver:

    Jeg tenkte å anbefale en thriller som heter Penthouse North fra 2013! Mulig at du har sett den men hvis ikke så må du få med deg den.
    ¨Sara Taylor mistet synet da hun jobbet som fotoreporter i Irak, og nå fører hun en tilbaketrukket tilværelse i en penthouseleilighet i New York. Inntil hun en dag finner kjæresten myrdet på kjøkkengulvet og oppdager at morderen stadig befinner seg i leiligheten! Nå begynner en fysisk og psykologisk krig for overlevelse – mot en skruppelløs morder på jakt efter Saras store hemmelighet, og med et handicap som kanskje kan snus til hennes fordel? ¨

Comments are closed.