TO DØGN MED GÅRDSLIVET

Hei fra gårdslivet! Vi kunne virkelig ikke fått en mer hvilepuls-start på ferien vår, for herrefred så fantastisk koselig vi har det her! På tirsdag hoppet vi i bilen og kjørte avgårde en liten time for å sjekke inn på Røyland Gård, et helt nydelig sted jeg besøkte for flere år siden. Gleden ble stor når vi fant ut at det var mulighet for å både overnatte og leie hytte på gården, og ikke minst at datoene vi ønsket faktisk var ledig. Det er jo helt nydelig at det finnes slike steder en liten biltur unna hjemmefra, og jeg er så glad vi bestemte oss for å dra hit 💛

Målte virkelig eeeelsket kanolivet, haha! Altså jeg dør av den hunden. Han hoppet fra kanoen, dukket under med hodet og plasket rundt i vannet mens han var storfornøyd med livet. Her hadde jeg derimot nettopp dratt han opp av vannet, se det sure trynet….😂

Det var så fint å padle rundt til denne utsikten!

Utsikten fra hytta vår. Får hvilepuls av å bare se på bildet, jo.

Så fine og sosiale hester som kom travende bort til oss når vi ropte på de, hehe. Disse ble skjemt bort med både epler og gulrøtter på kveldene fra oss.

Frokost på Røyland, det blir jammen ikke mer hygge enn dette her! Og et lite usponsa tips er disse syltetøyene: herregud så gode! Kjøleskapet skal fylles opp med disse når vi kommer hjem.

En stk fornøyd gårdsjente, hehe.

Hytta dere ser øverst bor vi i.

Kano er livet! Ønsker meg min egen.

I går kveld kom mine foreldre på besøk til oss og mamma hadde rigget til tidenes fruktfat. Mmm, så godt! Vi spiste taco ute, koste oss en hel haug og avsluttet selvfølgelig kvelden med å mate hestene.

•  •  •  •  • •  •  •  •  •

Vi har med andre ord hatt to nydelige døgn på gården, hos verdens mest gjestfrie og snille mennesker. Det var både hester, kattunger, sauer og masse dyr på gården vi hadde fri tilgang til å kose med, og ikke minst en skikkelig koselig gårdscafé hvor vi kunne kjøpe syltetøy, varme lapper, kaker og masse digg som gården selv produserer. Så fantastisk koselig! Hit skal vi definitivt tilbake igjen 😄 Nå venter en ny liten biltur på oss, da settes kursen mot hytta for å ha et par dager sammen med svigers. Vi skrives igjen snart! Stor klem til dere alle. 💛

10 kommentarer på “TO DØGN MED GÅRDSLIVET

  1. kristinaandersen skriver:

    Nei, sosiale medier er min eneste jobb. Nå er det sommer, da blir alltid bloggen oppdatert mer sjeldent 🙂

Comments are closed.