FILMFAVORITT OG PLANER FOR UKA

EN SLAPP SØNDAG

Noen bilder fra gårsdagen, da var det film i senga i regneværet fra morgenen av. Så koselig start på dagen! Jeg regner med de fleste av dere har sett Safe Haven, jeg har sett den flere ganger enn jeg har tall på – men blir likevel aldri lei. Den er så innmari fin og rørende! Finnes det egentlig flere filmer fra samme forfatter?

I morgen reiser vi avgårde på en miniferie, og gjett hva destinasjonen er? En helt magisk gård jeg gleder meg så til å besøke igjen! Min farfar feiret 80-års dagen sin der for flere år siden, og jeg husker jeg tenkte at jeg en gang gjerne ville ta turen tilbake dit og ha med meg noen jeg var veldig glad i. Det skal bli helt fantastisk å ha noen fine dager med gårdslivet, kose med dyrene, padle i kajakk, fiske og alt som hører med. Jeg skal selvfølgelig ta med kamera og oppdatere dere på hvordan turen har vært, ser for meg at dette blir skikkelig koselig! 💛

Kjæresten min har begynt på sommerferien sin, og det skal bli helt magisk å ha han hjemme i fire uker. Nå krysser jeg bare fingrene for at vi ikke har brukt opp sommerværet helt her på sørlandet, for denne helgen og den siste uka har det vært skikkelig høstvær her. Kaldt, masse regn og skikkelig sur vind. Ønsker meg sommervarmen tilbake asap, sånn at vi kan få brukt båten båten, bassenget, vært på telttur og alle sånne ting som gjerne krever litt fint vær. Fingers crossed!

•  •  •  •  • •  •  •  •  •

Har du tatt sommerferie, og har du noen fine planer for juli? Her tenker jeg det blir hjemmesommer, kombinert med noen småturer hit og dit. Etter vi har vært på gården skal vi rett videre på hytta, og det gleder jeg meg også til! Hjemmesommer skal bli fint tenker jeg, så håper jeg heller for muligheten til å reise senere i år eller til neste år 😄

41 kommentarer

 1. Hvorfor ikke reise på ferie i Norge? Er jo så masse fint å se også andre steder enn sørlandet og utlandet? 🙂

  1. kristinaandersen

   Veldig enig med deg i at det er myyye fint å se i Norge. Men det frister rett og slett ikke å reise fra basseng, båt og slike ting disse ukene hvor vi faktisk har tid og mulighet til å bruke det massse 🙂 Noen småturer blir det derimot, tror jeg.

 2. The Lucky One, Dear John, The Last Song, The Notebook og The Best of Me er andre filmer basert på Nicholas Sparks sine bøker. Utrolig fine filmer som må sees🤍

 3. ååå, safe haven er den fineste filmen!! Forfatteren som har skrevet filmen har skrevet en del andre også, blant annet The last song, the notebook, best of me & the longest ride. Forfatteren heter Nicholas Sparks! Bøkene hans er også heeelt fantastiske <3

 4. Det blir for første gang hjemmesommer på oss. Bor i Tromsø og er egentlig avhengig av noen uker med skikkelig varme, krysser fingrene for at solen finner veien. Men det betyr egentlig ikke noe i år, vi har nemlig termin med første baby 20. juli. Så spent! God sommer, Kristina. Klem

 5. Det finnes mange filmer fra samme forfatter! Bare til å søke Nicholas Spark på Netflix så får du opp flere.

  1. kristinaandersen

   ohoy!! Da skal det søkes her<33

 6. The Notebook, Dear John, The Last song og A walk to remember er også filmer basert på bøker av Nicholas Sparks😊

 7. Ville bare tipse deg om en superspennende serie på NRK som heter DNA😊

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Caroline! Har faktisk hørt den skal være helt rå 😀

 8. Ønsker dere en riktig god tur <3
  To uker igjen til det blir ferie her, gleder meg!

  1. kristinaandersen

   Så deilig Ragnhild! God ferie når den tid kommer<3

 9. Elsker Safe Haven! Forfatteren bak Safe Haven har mange fine filmer blant annet, Dear John, The notebook, The Last Song (Grinefilm😭) God sommer!☀️

 10. Fikk du kjæresten til å se Safe Haven? Imponerende!👏🏽😁 Jeg elsker filmen, men samboer er ikke med på å se den 🙈😂 Jeg er helt sikker på at godværet kommer tilbake!😀

  1. kristinaandersen

   Yes, han liker den faktisk like godt som meg, haha 😀

 11. Det finnes mange filmer basert på bøker av Nicholas Sparks! The notebook, The lucky one, Dear John, A walk to remember, The last song.. De er så fine!

 12. Hvor er fossen du viste frem i går hen? Den så magisk ut! Skal til kr.sand i helgen! 🙂

  1. kristinaandersen

   Vennesla ved tømmerrenna 🙂

 13. 10 favoritt serier? 🥰

  1. kristinaandersen

   Vil du ha innlegg om det? 🙂

 14. Google Nicholas Sparks movies 🙂 Regner med du har sett the Notebook☺️

 15. Henriette

  Veldig fin film! Er basert på bok fra Nicholas Sparkd, noe The Notebook og flere filmer er😄❤️

 16. The best of me, the lucky one, the notebook, a walk to remember, the longest ride, dear john og the last song er berre nokon av fleire filmar som er basert på bøkene til Sparks. Fantastiske filmar, åh! Samtlige er på mi topp ti romantiske filma lista! Digga bloggen din, lest i maaangen år! Kjempefan! Du stråla virkelig for tiden! God sommar, fine Kristina 😀

  1. kristinaandersen

   Jeg har sett alle disse og eeelsker de!! Så fine <33 Men hadde håpet det var enda flere, jeg får søke på Netflix 😀 Og tuusen takk Susanne, så utrolig koselig <3 god klem! Og gooood sommer <3

 17. Finnes mange filmer av samme forfatter. Blant annet dear John og The Notebook og The last song mener jeg. Prøv å søke på Nicholas Sparks på netflix, så får du de kanskje opp 🙂

  1. kristinaandersen

   Oi, will do!! Eeeelsker alt med Sparks <3

 18. Hei Kristina! 🙂
  Hvordan fungerer den vegghengte TVen? Får dere dratt den langt ut?
  Er på jakt etter noe lignende, men finner ingenting som går langt nok ut..
  🙂

  1. kristinaandersen

   Yes, den går langt ut og kan vris 😀 Helt super! Den er derimot gammel, så aner ikke hvor den er kjøpt :/

 19. Safe Haven er en av mange filmer basert på bøkene til Nicholas Sparks, samme som the notebook blant annet! Og har du ikke sett disse så er det bare å glede seg 😍 mine absolutt favoritter er The longest ride og the Choice. Det er filmer jeg kan se igjen og igjen og igjen og igjen! Ønsker deg en super sommer ☺️

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Andrea! God sommer <33

 20. Christine

  Må bare tipse deg om en rå serie, helt fantastisk. Why woman kill, på hbo. Vet du vil elske den, he, he. Kanskje du har sett den….
  God sommer😊😊

  1. kristinaandersen

   Ikke sett, så takk for tips Christine! Skal google den her 😀

   1. Christine

    Sorry, tok nok feil angående at serien er på hbo. Den lå bare på canal digital boksen min på serier. Håper du finner den. Forfatter av serien er samme som skrev frustrerte fruer.

 21. Har du og de andre forskjellige titler? Du er blogger og de er influensere?

  1. kristinaandersen

   Hø?

 22. Christina

  Safe haven er nydelig😊 Anbefaler «The best of me», den er i samme sjanger😍

  1. Christina

   Ligger på Netflix..

  2. kristinaandersen

   Den har jeg sett! Så fin <3

 23. Sommerferie nå?

  1. kristinaandersen

   Nei, jeg gir beskjed før jeg tar full ferie. Men bloggen blir nok ikke oppdatert hver dag i sommer, da jeg er på tur med familien min som faktisk har ferie og blogger derfor når jeg har noe å dele 🙂

 24. Du skriver jo bare, de andre snakker flere timer på både Instagram og Snapchat, du legger så vidt ut innlegg. Så er vel det forskjellen er? Eller?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *