ET TRYGT HJEM I SOMMER

Annonse i samarbeid med Philips Hue.


FØL DEG TRYGG NÅR DU ER HJEMME

… MEN OGSÅ NÅR HUSET STÅR TOMT

Innbruddstyver har vært et mareritt for meg siden jeg var liten jente. Jeg har alltid vært redd for at uvedkommende skal ta seg inn i hjemmet mitt, og har våknet flere ganger av svettetokter fordi jeg har drømt om at nettopp dette skjer mens jeg sover. Når jeg har blitt eldre har jeg redselen gått over til at jeg vil gjøre tiltak for at sånt ikke skal skje, selvfølgelig med alarm på huset, men også et triks jeg mener muligens er det mest effektive. Nemlig å ta en liten Kevin i Home Alone med å  signalisere at det er folk hjemme i huset, så eventuelle innbruddstyver blir skremt bort.

FØL DEG TRYGG MED LYS

Det er flere måneder siden vi valgte å innstallere Philips Hue her hjemme, og en av de mange grunnene var nettopp sikkerhet i hjemmet. For med Hue kan lysene i hjemmet programmeres for å etterligne din tilstedeværelse, selv når du ikke er hjemme.  I motsetning til vanlige timere, så tillater denne appen litt mer tilfeldighet, slik at lysene ikke slås på hver dag nøyaktig klokka 18.00. Hvorfor dette er smart? Noen tyver overvåker hus før de bryter inn, og hvis lyset tennes på nøyaktig samme tid, flere dager på rad, er det et sikkert tegn på at husets eiere er borte. Men hvis lyset endres fra dag til dag, er det langt vanskeligere for innbruddstyver å finne ut av at huset faktisk står tomt. Vi kan blant annet sørge for at lyset tennes både inne og ute hvis det oppdages bevegelse utendørs, og vi har også muligheten til å kontrollere lyset i hjemmet, selv om vi er langt hjemmefra via appen. Helt fantastisk genialt!
Philips Hue Impress er lampene vi har ute, og disse kan jeg slå av og på akkurat slik jeg ønsker med mobilen. Helt supert å kunne gjøre det med utebelysningen også! Innendørs har vi Philips Hue White and Color Ambiance, som også styres slik vi ønsker via appen.

LES MER OM HUE HER

Jeg er så takknemlig for å ha Philips Hue som samarbeidspartner dette året her, og kan faktisk ikke få hyllet hele systemet godt nok. Som sagt har vi Hue både inne og ute, så alt lys i huset styres via appen på telefonen og det har aldri vært enklere å passe på hvor og når vi ønsker lys hjemme. Og for meg som er mørkredd når jeg er alene: la meg bare si at lysene ønsker meg velkommen hjem, for de skrur seg nemlig automatisk på når jeg nærmer meg hjemmet… Haha! Philips Hue har uendelige muligheter og er i tillegg fint på pris, så ønsker du å lese mer, kan du gjøre det HER. 💛

8 kommentarer på “ET TRYGT HJEM I SOMMER

  1. Stine skriver:

    Kanskje litt dumt spørsmål.. Men er det ikke dumt å skrive at dere har et slik system angående lys når dere er borte? Eventuelle tyver kan jo lese om det her..

  2. kristinaandersen skriver:

    Haha! Vi har heldigvis alarmer på hele huset, hvis ikke hadde jeg selvfølgelig IKKE skrevet om det :p

Comments are closed.