BREAKING NEWS, DAGENS HUMØR OG PLANER

Meg: nå har jeg en syk nyhet til deg!
Geir: ja, du er gravid?

Gårsdagens selvtillitsboots….. 😂 Takk for den liksom. Det var alt annet enn en graviditet jeg skulle avsløre for den godeste Geiremann, men jeg må se det var morsomt å se mannen prøve å ro seg i land etter kommentaren sin. Koronakroppen lever altså i beste velgående og jeg har heller ikke krefter til å trene som ønsket, så jeg tenker det bare er å håpe på sprekere dager når pollen har roet seg ned, hehe. I går koste jeg meg så på en aldri så liten bytur, med shopping, lunsj i solsteiken og to spennende møter. Og i dag? Mine små planer kan du lese om under her 💛

DAGENS HUMØR:

Sliiiiten. Ingen overraskelse der altså. Jeg er helt utslitt av allergi om dagen og haaater virkelig hvor dårlig formen min er i disse dager. Men jeg er glad og fornøyd ellers, så det er jo heldigvis fint.

DAGENS TANKE:

Jeg gleder meg så til sommerferie dette året her! Nå som jeg har fått kjæreste og min egen lille familie, kjenner jeg nok enda mer på behovet for å faktisk ta ferie slik som de aller fleste gjør en gang i året. Jeg vet ikke helt når det blir, dere får selvfølgelig beskjed i forkant – men jeg bare gleder meg skikkelig. Koble av, ikke jobbe, være helt tilstede og bare fokusere på de rundt meg. Det tror jeg alle har så innmari godt av i ferien sin.

DAGENS SANG:

Victor Leksell – Svag. Den er så fiiin!

DAGENS GJØREMÅL:

Oppdatere dere, tømme mailboksen, ha tre telefonmøter og vaske sengetøyet. Sistnevnte må jeg vaske så latterlig ofte pga allergien min, men fordelen er jo at følelsen av å legge seg på kvelden i nyvasket seng er det diggeste som finnes. Når alle gjøremål er gjort skal jeg slenge meg på sofaen, lade batteriene og lage stekt laks med hollandaisesaus til middag. Jeg er heeelt hekta på det om dagen, min cravings nr.1!

•  •  •  •  • •  •  •  •  •

Ellers hopper jeg rundt i favorittjoggedressen og nyter litt kaldere dager denne uken. Etter ukesvis med tropevarme er det helt magisk å kunne bevege seg både hjemme og utendørs uten å renne bort av varmen. Glede! 😄

17 kommentarer på “BREAKING NEWS, DAGENS HUMØR OG PLANER

 1. Chris skriver:

  Herlig innlegg:D
  Lurer på om det fortsatt går bra uten snusen? Holdt meg seks uker uten og det går fint, men kjenner liksom at det er noe som mangler. Spiser mye mer gjør jeg å. Noen tips der til ikke å overspise?

  • kristinaandersen skriver:

   Det går greit, men jeg har hatt noen sprekker dessverre. Overspising er kjedelig, for meg har det funket å heller gå meg en tur eller tygge tyggis 🙂 Klem!

 2. Tone R skriver:

  Jeg er så glad jeg ikke har allergi! Føler med deg 🙂 Jeg går i ferie nå, tre uker, så deilig! Jeg har en bonussønn så han skal være hos oss i disse ukene. En tur til hytta, dagsturer og mye kos 🙂 Jeg ha også dilla på laks, men med sweet chilli saus og den beste salaten med vannmelon, rødløk, cherrytomat og fetaost, mmm 🙂 Ha en fin torsdag!

 3. M skriver:

  Samboeren min har også pollenallergi, så vi har pollennetting i vinduet på soverommet! Funker kjempe bra! Tror vi har fra Vista, de er måltilpasset og slipper inn minimalt med pollen!

 4. kristinaandersen skriver:

  Takk for tilbakemelding Kjersti 🙂 Det er bare humor for min del, hehe. Gooood helg <3

 5. kristinaandersen skriver:

  Nei det er helt utrolig hvor utslitt man blir av det.. Mine beste tips er å ta allergimedisinen din, vaske håret oft for å fjerne pollen, ikke ha åpner vinduer hjemme og vaske sengetøyet hyppig. God klem!

 6. kristinaandersen skriver:

  Hehe, dere får vite nyheten når ting blir offentlig 🙂 Breaking news var nettopp i samhold med det jeg sa til Geir.

 7. Beate skriver:

  Det er jo et faktum at mange har lagt på seg de siste månedene p.g.a korona! Helt rettferdig å kalle det koronakropp da vel! Jeg er myyye mer lei av å høre om sommerkroppen! Sommeren VET vi kommer HVERT år! Jeg heier på helårskroppen selv, da!
  God helg, Kristina! Jeg digger deg! <3

 8. anonym skriver:

  Kunne du vært så snill å laget et innlegg om hvordan det er å ha en samboer? Jeg flytter inn med kjæresten min og jeg er så spent og nervøs. Vil ta i mot absolutt alle tips!! KLEM <3

  • kristinaandersen skriver:

   Åh du det er bare koselig, virkelig! Det er bare å glede seg tenker jeg, har absolutt ingenting negativt å si om det <3

Comments are closed.