BREAKING NEWS, DAGENS HUMØR OG PLANER

Meg: nå har jeg en syk nyhet til deg!
Geir: ja, du er gravid?

Gårsdagens selvtillitsboots….. 😂 Takk for den liksom. Det var alt annet enn en graviditet jeg skulle avsløre for den godeste Geiremann, men jeg må se det var morsomt å se mannen prøve å ro seg i land etter kommentaren sin. Koronakroppen lever altså i beste velgående og jeg har heller ikke krefter til å trene som ønsket, så jeg tenker det bare er å håpe på sprekere dager når pollen har roet seg ned, hehe. I går koste jeg meg så på en aldri så liten bytur, med shopping, lunsj i solsteiken og to spennende møter. Og i dag? Mine små planer kan du lese om under her 💛

DAGENS HUMØR:

Sliiiiten. Ingen overraskelse der altså. Jeg er helt utslitt av allergi om dagen og haaater virkelig hvor dårlig formen min er i disse dager. Men jeg er glad og fornøyd ellers, så det er jo heldigvis fint.

DAGENS TANKE:

Jeg gleder meg så til sommerferie dette året her! Nå som jeg har fått kjæreste og min egen lille familie, kjenner jeg nok enda mer på behovet for å faktisk ta ferie slik som de aller fleste gjør en gang i året. Jeg vet ikke helt når det blir, dere får selvfølgelig beskjed i forkant – men jeg bare gleder meg skikkelig. Koble av, ikke jobbe, være helt tilstede og bare fokusere på de rundt meg. Det tror jeg alle har så innmari godt av i ferien sin.

DAGENS SANG:

Victor Leksell – Svag. Den er så fiiin!

DAGENS GJØREMÅL:

Oppdatere dere, tømme mailboksen, ha tre telefonmøter og vaske sengetøyet. Sistnevnte må jeg vaske så latterlig ofte pga allergien min, men fordelen er jo at følelsen av å legge seg på kvelden i nyvasket seng er det diggeste som finnes. Når alle gjøremål er gjort skal jeg slenge meg på sofaen, lade batteriene og lage stekt laks med hollandaisesaus til middag. Jeg er heeelt hekta på det om dagen, min cravings nr.1!

•  •  •  •  • •  •  •  •  •

Ellers hopper jeg rundt i favorittjoggedressen og nyter litt kaldere dager denne uken. Etter ukesvis med tropevarme er det helt magisk å kunne bevege seg både hjemme og utendørs uten å renne bort av varmen. Glede! 😄

26 kommentarer

 1. Og dine «breaking news» var? Gøy at du lager en sånn overskrift, i tillegg til å starte med innlegget med at du hadde en syk nyhet til Geir, for så å fortelle oss? Ingenting?😅 At du skifter på senga di ofte? Sier du A, så må du si B 🙊

  1. kristinaandersen

   Hehe, dere får vite nyheten når ting blir offentlig 🙂 Breaking news var nettopp i samhold med det jeg sa til Geir.

 2. Hahahah, ingenting er gøyare enn når menn må ro seg i land😂🙈🙈

  1. kristinaandersen

   Så sant..😂😂

 3. Herlig innlegg:D
  Lurer på om det fortsatt går bra uten snusen? Holdt meg seks uker uten og det går fint, men kjenner liksom at det er noe som mangler. Spiser mye mer gjør jeg å. Noen tips der til ikke å overspise?

  1. kristinaandersen

   Det går greit, men jeg har hatt noen sprekker dessverre. Overspising er kjedelig, for meg har det funket å heller gå meg en tur eller tygge tyggis 🙂 Klem!

 4. Jeg er så glad jeg ikke har allergi! Føler med deg 🙂 Jeg går i ferie nå, tre uker, så deilig! Jeg har en bonussønn så han skal være hos oss i disse ukene. En tur til hytta, dagsturer og mye kos 🙂 Jeg ha også dilla på laks, men med sweet chilli saus og den beste salaten med vannmelon, rødløk, cherrytomat og fetaost, mmm 🙂 Ha en fin torsdag!

  1. kristinaandersen

   Ååå herlighet så koselig Tone! Dere må kose dere en hel haug sammen<3

 5. Jeg har selv nettopp fått påvist pollenallergi, og jeg trodde helt ærlig ikke det skulle være mulig og bli SÅ sliten.. 😅 Jeg våkner med hovent ansikt og nesten «feberkropp» hver dag (som heldigvis gir seg litt etter allergimedisin er inntatt), men kræsjer på sofaen etter jobb hver dag og har heftige powernaps..
  Så, som nykommer i klubben – har du noen tips som kan funke? 😄

  1. kristinaandersen

   Nei det er helt utrolig hvor utslitt man blir av det.. Mine beste tips er å ta allergimedisinen din, vaske håret oft for å fjerne pollen, ikke ha åpner vinduer hjemme og vaske sengetøyet hyppig. God klem!

 6. Hei Kristina!
  Må si jeg digger sånne innlegg! Fint å lese at du har det bra, sånn bortsett fra allergien!
  Samtidig lurer jeg på om du kanskje kan finne en annen måte å formulere deg på enn å bruke ord som «koronakroppen»? Jeg skjønner at du mener det humoristisk, men det kan være andre som tolker det annerledes ❤️ Aftenposten skrev en sak som ser litt på begge sider av saken, den heter «Sterke reaksjoner på sak om «korona-kroppen»».
  Er forøvrig helt enig i at det skal bli digg med litt kaldere vær, da blir det mer levelig både inne og ute for min del😅

  1. kristinaandersen

   Takk for tilbakemelding Kjersti 🙂 Det er bare humor for min del, hehe. Gooood helg <3

   1. God helg til deg også! <3

  2. Det er jo et faktum at mange har lagt på seg de siste månedene p.g.a korona! Helt rettferdig å kalle det koronakropp da vel! Jeg er myyye mer lei av å høre om sommerkroppen! Sommeren VET vi kommer HVERT år! Jeg heier på helårskroppen selv, da!
   God helg, Kristina! Jeg digger deg! <3

 7. Samboeren min har også pollenallergi, så vi har pollennetting i vinduet på soverommet! Funker kjempe bra! Tror vi har fra Vista, de er måltilpasset og slipper inn minimalt med pollen!

  1. kristinaandersen

   Åh herregud finnes det? TAKK for tips! Må undersøkes asap 😀

 8. Hei😘 Samboeren min og jeg har veldig stor nytte av å ha en luftrenser på soverommet mtp. pollenallergi. Kanskje det kunne vært noe for deg også☺️

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Carina!

 9. Du har det så fint. Er pynteputene fra jotex, og hvilke av de er det evt.

  1. kristinaandersen

   Nei, disse putene er fra home and cottage – fire år gamle 🙂

 10. Et tips fra meg: prøv å ta allergimedisin på kvelden isteden 😊 det tar noen timer før medisinen virker skikkelig, så om du tar den på kvelden så våkner du kanskje i bedre form. Funker for meg og samboeren min hvertfall!

  1. kristinaandersen

   Tar den alltid om kvelden <3 Men den funker tydeligvis ikke nok..

   1. Enig i at medisiner ikke fungerer nok, dessverre 😏 Samboeren min er veldig allergisk, og når han var liten så bygget faren hans nytt hus med innebygd luft-renseanlegg. Venter på å vinne i lotto så vi kan gjøre det samme her 😂 Ellers så funker det å stikke til typ kysten i sydligere strøk, men det blir jo litt vanskelig nå.. Er jo lov å lure på hvorfor så himla mange plutselig reagerer sånn på pollen nå også?

 11. Kunne du vært så snill å laget et innlegg om hvordan det er å ha en samboer? Jeg flytter inn med kjæresten min og jeg er så spent og nervøs. Vil ta i mot absolutt alle tips!! KLEM <3

  1. kristinaandersen

   Åh du det er bare koselig, virkelig! Det er bare å glede seg tenker jeg, har absolutt ingenting negativt å si om det <3

 12. Hei. Lurer på hvor har du kjøpt sofaen din? 😊

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *