SNIKKSNAKK PÅ EN TIRSDAG

Hei trøttesen tirsdag! I dag kom jeg meg nesten ikke opp av senga og føler seriøst jeg kunne sovet i hundre år til. Denne pollenallergien stjeler aaaalt jeg har av krefter, og jeg vurderte sterkt å avlyse venninnelunsjen jeg skal på klokken tolv for å krype under dyna igjen. Men jeg kjenner meg selv godt nok til å vite at det som gir meg energi er å komme seg opp og ut, så i stedet for å bli liggende gjorde jeg nettopp det. Gikk en lang tur med hundene i plaskregn, spiste en god frokost og fikk stelt meg for dagen. Så da blir det lunsj og hygge likevel, med et par paracett innabords. 😂

MITT GAMLE NABOLAG

Her fra en litt bedre dag i fineste Rådhusgata, mitt gamle nabolag 💕 Husket jeg elsket så mye å våkne opp der, titte ut vinduet på de fine trærne og drikke morgenkaffen min før dagen startet. Jeg trodde virkelig jeg aaaaldri skulle flytte derfra, men plutselig skjedde livet og ting endret seg når jeg minst ventet det. Nå er det ingen annet sted jeg ville bodd enn her jeg er nå, jeg elsker virkelig stillheten rundt meg og det å bo i hus. Det kommer virkelig en tid for alt, og før jeg vet ordet av det banker 30’årene på døra. Herre, tenk at jeg har mine siste måneder som 29’åring? I september fyller jeg åltså tretti, og jeg veksler mellom å ville ha en stor fest med venninner eller å bare feire rolig med familien. Vi får se hva jeg ender opp med, men en ting er jeg trygg på og det er at jeg er helt sikker på at den beste tiden er foran meg. Livet blir liksom bare bedre og bedre for hvert eneste år, og det er en så fin følelse å ha. Den unner jeg alle!

Nå skal jeg få unnagjort litt jobb, før det er avgårde for date med Celina og Line. Og så håper jeg at energien kommer enda mer snikende sånn at jeg får lurt inn en styrkeøkt i ettermiddag. Mirakler kan jo skje…😂

ØNSKER DERE EN SUPER TIRSDAG ✨

16 kommentarer

 1. Hvor bor du nå? 🙂 Ser så fint ut der!

  1. kristinaandersen

   30 minutt fra Kristiansand <3 Ønsker ikke å dele hvor grunnet privatliv. Klem!

 2. Jeg kjenner meg såååå igjen i den plagsomme pollenallergien. Herlighet, det føles ut som jeg kan sove tjue timer i strekk 🤯 Håper det letter snart og at ikke hele sommeren skal være full av pollen i lufta!!

  Elsker å følge med på deg og livet ditt. Jeg er midt i 20-årene og kjenner jeg ser frem til et sånt type hverdagsliv det ser ut som du har – den roen, tryggheten og stabiliteten virker helt nydelig! Imens prøver jeg å nyte friheten med å være singel, dra på dates og kose meg i eget selskap – det tror jeg er viktige erfaringer å ha med seg inn i et eventuelt forhold 🥰

  Ønsker deg en fortsatt fin tirsdag!

  1. kristinaandersen

   Det håper virkeliiig jeg også! Bare å glede seg til den tid kommer Malin, men som du sier: nyyyyt tiden du har nå uten å stresse. Det gjorde virkelig jeg, og det er jeg SÅ glad for. Lettere å slå seg til ro hvis man har levd litt først tror jeg <3 Alt til sin tid 🙂 God klem!

 3. Av nysgjerrigheten grunn; hva som er årsaken til at du tar Paracet for pollenallergi? Har aldri hørt om at noen tar Paracet for dette, ei heller blir anbefalt det av fastlege 😊

  1. kristinaandersen

   Jeg får så vondt i hodet når jeg blir dårlig av pollen, så derfor hjelper paracett 🙂

 4. For en fantastisk fin kjole! Og åh, 30årene er såå mye bedre enn 20årene, bare til å glede seg! Alt er mer på stell, man er tryggere på seg selv og begynner virkelig å nyte gledene ved å være voksen, slik jeg har opplevd det, ihvertfall:) Tror alle jeg kjenner har beskrevet det på samme måte; 30årene er usammenlignbare🤩

  1. kristinaandersen

   Så fint å lese, R! Akkurat den tanken jeg har selv, gleder meg til alt fremover<3

 5. Hei! Jeg blir selv innmari dårlig av pollen, og vært i dialog med fastlegen. Anbefaler deg å teste ut kortisonpiller, jeg er et nytt menneske! Haha..

  Ellers vil jeg ønske deg en fin sommer, du lyser jo opp en grå hverdag du ❤

  Klem fra Silje

  1. kristinaandersen

   Jeg har prøvd kortison, men hjelpes jeg ble så ekstremt vannete i ansiktet av det :/ haha! Får bare holde ut litt til <3 Og tuuusen takk for koselige ord Silje, så god du er <3

 6. Kjenner meg og såå igjen ift pollen! Føler meg hangover hver morning ,trøtt og tiltaksløs.. du er heldig som kan bestemme dagene dine litt selv, jeg må på jobb 8-16 og det er så tungt! Snart ferie, det er much needed!

  1. kristinaandersen

   Det gleedes til ferie, Silje <3

 7. Allergimedisin som funker og som man ikke blir så trøtt av: Aerius. Spør etter den hos legen

  1. kristinaandersen

   jeg går på de allerede <3

 8. Hva tenker du om kritikken collagen pulveret får nå om dagen? Jeg bruker det selv og er veldig fornøyd med det. Sinnarynka mi er borte, noe kun dermaroller med collagen gel har gjort tidligere. Nå har jeg veldig problem hud og da synes nok resultater mye mer enn de med allerede plettfri hud 🤷‍♀️

  1. kristinaandersen

   Jeg tenker at jeg og mine venninner har utelukkende positive erfaring med produktet, noe maaaange av følgerne mine også har. Jeg orker dessverre ikke blande meg i det Kristin steller i stand, men jeg er sterkt uenig<3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *