SNIKKSNAKK PÅ EN TIRSDAG

Hei trøttesen tirsdag! I dag kom jeg meg nesten ikke opp av senga og føler seriøst jeg kunne sovet i hundre år til. Denne pollenallergien stjeler aaaalt jeg har av krefter, og jeg vurderte sterkt å avlyse venninnelunsjen jeg skal på klokken tolv for å krype under dyna igjen. Men jeg kjenner meg selv godt nok til å vite at det som gir meg energi er å komme seg opp og ut, så i stedet for å bli liggende gjorde jeg nettopp det. Gikk en lang tur med hundene i plaskregn, spiste en god frokost og fikk stelt meg for dagen. Så da blir det lunsj og hygge likevel, med et par paracett innabords. 😂

MITT GAMLE NABOLAG

Her fra en litt bedre dag i fineste Rådhusgata, mitt gamle nabolag 💕 Husket jeg elsket så mye å våkne opp der, titte ut vinduet på de fine trærne og drikke morgenkaffen min før dagen startet. Jeg trodde virkelig jeg aaaaldri skulle flytte derfra, men plutselig skjedde livet og ting endret seg når jeg minst ventet det. Nå er det ingen annet sted jeg ville bodd enn her jeg er nå, jeg elsker virkelig stillheten rundt meg og det å bo i hus. Det kommer virkelig en tid for alt, og før jeg vet ordet av det banker 30’årene på døra. Herre, tenk at jeg har mine siste måneder som 29’åring? I september fyller jeg åltså tretti, og jeg veksler mellom å ville ha en stor fest med venninner eller å bare feire rolig med familien. Vi får se hva jeg ender opp med, men en ting er jeg trygg på og det er at jeg er helt sikker på at den beste tiden er foran meg. Livet blir liksom bare bedre og bedre for hvert eneste år, og det er en så fin følelse å ha. Den unner jeg alle!
Nå skal jeg få unnagjort litt jobb, før det er avgårde for date med Celina og Line. Og så håper jeg at energien kommer enda mer snikende sånn at jeg får lurt inn en styrkeøkt i ettermiddag. Mirakler kan jo skje…😂

ØNSKER DERE EN SUPER TIRSDAG ✨

12 kommentarer på “SNIKKSNAKK PÅ EN TIRSDAG

 1. kristinaandersen skriver:

  Det håper virkeliiig jeg også! Bare å glede seg til den tid kommer Malin, men som du sier: nyyyyt tiden du har nå uten å stresse. Det gjorde virkelig jeg, og det er jeg SÅ glad for. Lettere å slå seg til ro hvis man har levd litt først tror jeg <3 Alt til sin tid 🙂 God klem!

 2. Silje. O skriver:

  Hei! Jeg blir selv innmari dårlig av pollen, og vært i dialog med fastlegen. Anbefaler deg å teste ut kortisonpiller, jeg er et nytt menneske! Haha..
  Ellers vil jeg ønske deg en fin sommer, du lyser jo opp en grå hverdag du ❤
  Klem fra Silje

  • kristinaandersen skriver:

   Jeg har prøvd kortison, men hjelpes jeg ble så ekstremt vannete i ansiktet av det :/ haha! Får bare holde ut litt til <3 Og tuuusen takk for koselige ord Silje, så god du er <3

 3. Silje skriver:

  Kjenner meg og såå igjen ift pollen! Føler meg hangover hver morning ,trøtt og tiltaksløs.. du er heldig som kan bestemme dagene dine litt selv, jeg må på jobb 8-16 og det er så tungt! Snart ferie, det er much needed!

 4. kristinaandersen skriver:

  Jeg tenker at jeg og mine venninner har utelukkende positive erfaring med produktet, noe maaaange av følgerne mine også har. Jeg orker dessverre ikke blande meg i det Kristin steller i stand, men jeg er sterkt uenig<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *