NOK EN FIN HELG

Det beste med disse varme sommerdagene er uten tvil de lune kveldene. Fredag hadde vi filmkveld ute, rigget med vifte som blåste myggen bort og bare koste oss maks. Dette skal det uten tvil bli mer av fremover, det er jo hundre ganger mer hyggelig å ha filmkveld utendørs nå på sommeren.

Jeg tror seriøst jeg spiser to store vannmeloner i uka for tiden. Er heelt hekta på dette i sommervarmen og rigger det som snacks hver eneste dag og kveld. Er vi flere som har fått vannmelon hangup?

Morgentur med papsen og to favoritter.

Jordbærkake på gang før lørdagens selskap. Denne ble såå god med norske jordbær som endelig har kommet i butikk og skal definitivt laget igjen.

Eneste brukbare bildet min kjære har klart å knipse av meg denne helgen, haha! Han skal ha for innsatsen da, for P knipser uten å klage helt til jeg er fornøyd. Men når det er 32 grader og jeg blir svett av å bare vri på hodet, så er det ikke mange forsøkene jeg orker. 😂

Bursdagsselskap i går. Altså, sjekk den godterikaka? Uten tvil den fineste jeg noen gang har sett. Og den smakte like bra som den ser ut, skikkelig hjemmelaget sjokkiskake. Mmm!

•  •  •  •  • •  •  •  •  •

Det har med andre ord vært ei sååå fin helg 💛 Kost meg en hel haug! Og i dag våknet jeg opp til det jeg hadde ønsket meg: regn. Ganske så magisk med litt kjøligere vær og lyden av regn som er det mest koselige jeg kan tenke meg. Og etter flere uker med tropevarme, er det godt for både naturen og oss med en liten pause. Så idag blir det hjemmekos og avslapping på planen, med rester fra i går og en sen middag når kvelden kommer. Hvordan har helgen din vært?

14 kommentarer på “NOK EN FIN HELG

 1. Elise skriver:

  Elsker stilen din!!! 🙂 Ønsker mer interiør på bloggen din:))) Kan du plis tipse om noen store kurver du har/hadde kjøpt? Blomsterkrukker utendørs og diy utendørs! Har også gjerne lyst til å se på kommoden dine! Trenger ny til stua- og vi har litt samme stil bare at jeg blander med antikk også:) Klem

  • kristinaandersen skriver:

   Vi har ingen kommoder hjemme, hehe. Kun på klesrommet, ikke ellers. De er fra Ikea 🙂 Krukkene ute kjøpte Preben på mestergrønn. Klem!

 2. Trine skriver:

  Du har altså bare et så aldeles nydelig hjem:-) Misunnelig så det holder! Den blå kjolen var også superfin! Trenger en slik;-) hvor har du kjøpt den?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *