DET BESTE I LIVET

… ER SENGA OG VIFTE

En som ikke er fornøyd med sommervarmen som herjer om dagen…. 😂 Vi måtte rett og slett sette fram en egen vifte til stakkars Målte, og han nyter livet når han kan ligge i sengen med ansiktet mot den kalde vinden. Jeg har aldri opplevd en hund som tåler varme så dårlig som den lille stakkaren vår, så jeg prøver å tilpasse dagene så godt som mulig for han. Det blir en lang tur 07.00 på morgenen og en liten luftetur i elvetiden på kvelden, da er det liksom ikke så varmt enda. Og til mandag skal pelsen skrelles av, det tror jeg skal bli greit deilig for han. 💛

I dag startet jeg morgenen med tur grytidlig sammen med både Øyvind, Milo og Målte. Det ble en fiin tur langs elva, før jeg dro avgårde til butikken og fikk handlet inn til helgen. Ikke verst å rekke begge deler før klokken var halv ni på morgenen, så deilig! Denne helgen er stappet med planer, så dagen skal jeg bruke til jobb og slike ting før fredagskvelden skal nytes. Håper dere alle har en nyyydelig fredag! Og så må jeg si jeg gleder meg litt til søndag, for da melder det regn…. 😂

22 kommentarer

 1. Fine Målte! Har du prøvd kjølematte for hund? Jeg har ikke hund selv, men ser flere har gått til innkjøp 🙂

  1. kristinaandersen

   Jaa jeg kjøpte en til han, men han forstår ikke at han vil ligge på den. :/ Så irritetende!

 2. Skjønneste🤩 Hvor er de kule puffene fra? God helg☀️

  1. kristinaandersen

   Ikea <3 Klem!

 3. Målte 😍 så søt da!

  1. kristinaandersen

   Enig<33

 4. Jeanette

  Haha,han er så skjønn! Ja det blir deilig med regn på søndag. Begynner virkelig å bli for hett nå altså,så i morgen blir det tur kl 7 før varmen slår inn

  1. kristinaandersen

   Endelig en dag med litt kaldere temp, haha <3

 5. Herre min så skjønn han er😍 Jeg er enig med Målte, det er mitt for varmt om dagen!! Men kveldene er nydelige! Blir godt for han å få av pelsen/håret😊
  God helg!! Klem, Tone

  1. kristinaandersen

   Kveldene er ganske så magiske 😀 God klem <3

 6. Haha, det første bildet; «Leave me alone..» 😉
  Ikke lett å ha pels i varmen..
  God sommer til dere!:)

  1. kristinaandersen

   HAHA! God sommer Lillian<33

 7. Har selv en cocker. Husk å ikke ta bort all pelsen, og for all del ikke barber den helt ned. Pelsen deres gjør at varmen ikke trekker inn til kroppen. Det Målte må få gjort er kun å få fjernet valpepelsen☺️ Like så viktig i varmen for søtnosen er å ha en god, velpleiet pels🐶

  1. kristinaandersen

   Nei, vi skal bare fjerne det «overflødige» og ha han kortere <3

 8. Sjeldent vi får se Milo lengre, hvordan går det med ham?

  1. kristinaandersen

   Jeg hadde han nettopp med på film på både snap og insta, Milo har det like fint som Målte <3

 9. Off, ikke bare bare med denne varmen i bygda. Vi har hatt besøk av en alaska husky denne uken, og hun også har slitt noe forferdelig. Bare pest som verst😩 Har aircondition på varmepumpen som går 24/7 i disse dager for å si det sånn😅 God lørdagskveld🌞🌺

  1. kristinaandersen

   Ååå stakkars altså!! Får nyte denne dagen som er litt kaldere<3

 10. Hei!

  Kommenterer sjeldent på blogger, men som lærer og «norsk-nerd» måtte jeg bare gjøre det denne gangen. Har lest bloggen din i flere år og har sett at du flere ganger har skrevet tallet 11 som «elve». Tror ikke dette er tilfeldig siden jeg har sett det så mange ganger nå, men det skrives altså «elleve». Ikke ment som kritikk, bare til hjelp, trenger ikke publisere kommentaren 🙂 Ellers liker jeg bloggen din kjempegodt og har som sagt lest den i flere år.

  1. kristinaandersen

   Takk for tilbakemelding<3

 11. Har Målte kjølematte å ligge på ? Evt isbiter/stor isklump i skåla Så han kan sleike på 😋🐶💕

 12. Hei,
  Kan jeg spør hvilken oppdretter Målte er kjøpt fra? Han er nydelig 🙂

  Ha en fin dag

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *