DET BESTE I LIVET

… ER SENGA OG VIFTE

En som ikke er fornøyd med sommervarmen som herjer om dagen…. 😂 Vi måtte rett og slett sette fram en egen vifte til stakkars Målte, og han nyter livet når han kan ligge i sengen med ansiktet mot den kalde vinden. Jeg har aldri opplevd en hund som tåler varme så dårlig som den lille stakkaren vår, så jeg prøver å tilpasse dagene så godt som mulig for han. Det blir en lang tur 07.00 på morgenen og en liten luftetur i elvetiden på kvelden, da er det liksom ikke så varmt enda. Og til mandag skal pelsen skrelles av, det tror jeg skal bli greit deilig for han. 💛

I dag startet jeg morgenen med tur grytidlig sammen med både Øyvind, Milo og Målte. Det ble en fiin tur langs elva, før jeg dro avgårde til butikken og fikk handlet inn til helgen. Ikke verst å rekke begge deler før klokken var halv ni på morgenen, så deilig! Denne helgen er stappet med planer, så dagen skal jeg bruke til jobb og slike ting før fredagskvelden skal nytes. Håper dere alle har en nyyydelig fredag! Og så må jeg si jeg gleder meg litt til søndag, for da melder det regn…. 😂

16 kommentarer på “DET BESTE I LIVET

 1. Iselin skriver:

  Fine Målte! Har du prøvd kjølematte for hund? Jeg har ikke hund selv, men ser flere har gått til innkjøp 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Jaa jeg kjøpte en til han, men han forstår ikke at han vil ligge på den. :/ Så irritetende!

 2. Jeanette skriver:

  Haha,han er så skjønn! Ja det blir deilig med regn på søndag. Begynner virkelig å bli for hett nå altså,så i morgen blir det tur kl 7 før varmen slår inn

 3. Lillian skriver:

  Haha, det første bildet; «Leave me alone..» 😉
  Ikke lett å ha pels i varmen..
  God sommer til dere!:)

  • kristinaandersen skriver:

   Jeg hadde han nettopp med på film på både snap og insta, Milo har det like fint som Målte <3

 4. Live skriver:

  Hei!
  Kommenterer sjeldent på blogger, men som lærer og «norsk-nerd» måtte jeg bare gjøre det denne gangen. Har lest bloggen din i flere år og har sett at du flere ganger har skrevet tallet 11 som «elve». Tror ikke dette er tilfeldig siden jeg har sett det så mange ganger nå, men det skrives altså «elleve». Ikke ment som kritikk, bare til hjelp, trenger ikke publisere kommentaren 🙂 Ellers liker jeg bloggen din kjempegodt og har som sagt lest den i flere år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *