DOKUMENTAREN DU MÅ SE

Det er bare noen mennesker og hendelser som er så syke at man blir sittende å måpe. Tenke om dette virkelig har skjedd og bli helt kvalm av makten noen har og missbruker så til de grader. Mennesker som er så rike og mektige at de tror de kan gjøre absolutt hva de vil, og faktisk gjør hva de vil – uten å tenke på konsekvenser. Når jeg så dokumentaren om Jeffrey Epstein var det som å se en skrekkfilm fra virkeligheten, og jeg ble så kvalm at jeg fikk helt vondt i magen. Historien er så ubehagelig og provoserende at det skulle virkelig ikke være mulig, og dokumentaren er så godt laget at jeg bare må tipse dere om den.

FILTHY RICH

Filthy Rich handler om nettopp Jeffrey Epstein, den amerikanske milliadæren som var venn med både Bill Clinton, britiske prins Andrew og president Donald Trump. Epstein ble i 2019 siktet for seksuelle overgrep og sexhandel med mindreårige jenter, etter å ha kommet seg unna lovens lange arm i årevis. Epstein hadde da i flere år inngått hemmelige forelik og unngikk det som kunne blitt en livstidsdom kun fordi han hadde nok penger og innflytelse til å gjøre nettopp det. Han lurte unge jenter trill rundt, fløy de med privatfly til sin private øy i Karibien som minner om tidenes skrekkfilm og jeg fikk helt angst av å se hvor fanget jentene har vært ute på øyen hans. Der ble de overvåket med kameraer, voldtatt i dagesvis og hadde null mulighet til å stikke av. Jeg får grøsninger. Og en ting må jeg si her, prins Andrew? Jeg spyr. Og man kan jo bare lure på hva Bill Clinton og de andre mektige vennene til Epstein gjorde ute på den mye omtalte øya på Little St. James i Karibien….

Miniserien finner dere på Netflix, og dere burde så absolutt se den.

13 kommentarer

 1. Jeanette

  Haha dør av Målte som ligger i sengen med vifte på full guffe 😅😅😅

  1. kristinaandersen

   Jeg også… Klarer ikke! 😂😂

 2. Frister litt å se den, men tenker at den er så provoserende at jeg mister nattesøvnen. Fy hvor mye makt rike menn har 😡

  1. kristinaandersen

   Jeg er så enig..

 3. Har ikke ord for hvor sykt det opplegget er/har vært🤬 Veldig god dokumentar, ja!! Anbefaler alle å se den før de kanskje tar den bort fra netflix…

  1. kristinaandersen

   Jeg VET! Bare å få sett den før den forsvinner tenker jeg.

 4. Ah tusen takk for tips, denne må jeg og kjæresten se!!

 5. Jeg vet! Holder på å se den selv. Den mannen er helt syk, for ikke å snakke om kona som ikke er noe bedre. Tenk å kunne kjøpe seg ut av alt på den måten der. Ord blir fattige, altså. Grusomt.

  1. kristinaandersen

   Jeg vet! Blir heeelt dårlig!!

 6. Hei! Jeg vil gjerne anbefale «Who killed Jeffery Epstein?» på Dplay også. Der kom det mer info som ikke kom med i dokumentaren til Netflix. Det er tre episoder der 😊

  Syns det er direkte kvalmt at mennesker kommer unna med slike ting. Den på Dplay fortelle litt om nå tiden også, blant annet at gørste avtalen som skapte skandale er igjen verksatt..

  1. kristinaandersen

   Takk! Den skal sees allerede i kveld<3

 7. Anbefaler også dokumentaren Who killed Jeffrey Epstein på ID Discovery viss du har den kanalen! For en syyyyyk mann blir fysisk kvalm!! Fatter ikke hvordan han klarte kjøpe seg ut av så mange tiltaler/etterforskninger og i tillegg får immunitet osv… helt sinnsykt..

  1. kristinaandersen

   HERREGUD er det flere dokumentarer om dette!!! Må se den allerede ikveld, takk for tips!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *