DOKUMENTAREN DU MÅ SE

Det er bare noen mennesker og hendelser som er så syke at man blir sittende å måpe. Tenke om dette virkelig har skjedd og bli helt kvalm av makten noen har og missbruker så til de grader. Mennesker som er så rike og mektige at de tror de kan gjøre absolutt hva de vil, og faktisk gjør hva de vil – uten å tenke på konsekvenser. Når jeg så dokumentaren om Jeffrey Epstein var det som å se en skrekkfilm fra virkeligheten, og jeg ble så kvalm at jeg fikk helt vondt i magen. Historien er så ubehagelig og provoserende at det skulle virkelig ikke være mulig, og dokumentaren er så godt laget at jeg bare må tipse dere om den.

FILTHY RICH

Filthy Rich handler om nettopp Jeffrey Epstein, den amerikanske milliadæren som var venn med både Bill Clinton, britiske prins Andrew og president Donald Trump. Epstein ble i 2019 siktet for seksuelle overgrep og sexhandel med mindreårige jenter, etter å ha kommet seg unna lovens lange arm i årevis. Epstein hadde da i flere år inngått hemmelige forelik og unngikk det som kunne blitt en livstidsdom kun fordi han hadde nok penger og innflytelse til å gjøre nettopp det. Han lurte unge jenter trill rundt, fløy de med privatfly til sin private øy i Karibien som minner om tidenes skrekkfilm og jeg fikk helt angst av å se hvor fanget jentene har vært ute på øyen hans. Der ble de overvåket med kameraer, voldtatt i dagesvis og hadde null mulighet til å stikke av. Jeg får grøsninger. Og en ting må jeg si her, prins Andrew? Jeg spyr. Og man kan jo bare lure på hva Bill Clinton og de andre mektige vennene til Epstein gjorde ute på den mye omtalte øya på Little St. James i Karibien….

Miniserien finner dere på Netflix, og dere burde så absolutt se den.

8 kommentarer på “DOKUMENTAREN DU MÅ SE

  1. Silje skriver:

    Jeg vet! Holder på å se den selv. Den mannen er helt syk, for ikke å snakke om kona som ikke er noe bedre. Tenk å kunne kjøpe seg ut av alt på den måten der. Ord blir fattige, altså. Grusomt.

  2. Tonje skriver:

    Anbefaler også dokumentaren Who killed Jeffrey Epstein på ID Discovery viss du har den kanalen! For en syyyyyk mann blir fysisk kvalm!! Fatter ikke hvordan han klarte kjøpe seg ut av så mange tiltaler/etterforskninger og i tillegg får immunitet osv… helt sinnsykt..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *