SANKTHANS-DATE

Altsåå, dette må være den koseligste daten vi har hatt sammen 💛 Se så fiint! Vi dro rett avgårde i båten etter jobb i går, kjøpte med oss reker, loff, øl og fant oss en koselig holme vi kunne legge til på. Der ble vi sittende litt for lenge, faktisk helt til solen gikk ned og vi var ikke i land før klokken var elve på kvelden. Hadde det vært ferie nå skulle vi uten tvil tatt med oss telt og overnattet, for fy søren så fint og koselig det var ute i går kveld! One for the books, uten tvil. Dette må det gjøres mer av i sommer, slike sommerkvelder er bare det mest hyggelige som finnes.

BÅTTUR OG REKER PÅ SANKTHANS

Hjemturen i båt var derimot ikke like idyllisk, det var så store bølger og jeg følte vi brått var helt alene på det åpne hav. Det hjalp ikke akkurat når Preben begynte å snakke om Deep Blue Sea-filmen, og jeg fikk helt angst for at båten skulle vippe og vi begge skulle ligge å flyte i bekmørkt hav uten folk rundt oss. Hvithai-frykten lever med andre ord i beste velgående, selv i Norge. 😂

•  •  •  •  • •  •  •  •  •

Denne onsdagen har jeg masse fine planer, og dagen startet faktisk med nok en treningsøkt. Denne gangen ble det helt ærlig gjennomført kun fordi jeg har blogget at jeg skal være flink til å trene, for herregud så støl jeg er. Føler jeg går rundt som en 80-åring og kan ikke annet enn å glede meg til jeg har trent så mye at kroppen ikke blir støl lengre. Ellers skal ettermiddagen og kvelden brukes med fine venninner! Først skal jeg til Hilde for å fikse neglene, før det blir onsdagsheng med Celina og Line etterpå. Ønsker dere alle en fiiin dag i solsteiken! 💛

6 kommentarer

 1. Hei, jeg liker bloggen din. Men den er alt for idyllisk. Kan du skrive litt mer innlegg om «realiteten»? Jeg husker f eks det innlegget du skrev om da du satt fast i myra. Det er gøy å se litt slikt også (og selvfølgelig er idyll også fint å se) 😊

  1. kristinaandersen

   Livet er veldig fint og idyllisk, jeg gjør ikke ting annerledes her enn hva det faktisk er. Skjer det noe morsomt sånn som f.eks i myra, så forteller jeg det. Men det må være lov å dele de gode dagene også <3

   1. Åh, det var et veldig fint svar😍 Så godt at livet ditt virkelig er slik for deg, det gjør meg så glad 💛

   2. kristinaandersen

    Takk for koselig ord, R <3 Før var nok ting staget hakket mer med feks vinglass på tur ..osv.. for å få finere bilder, men nå gidder jeg ikke noe sånt lengre, livet vises slik det er 😀 Klem!

 2. Er det Preben som kjører båten eller har du også sertifikatet på det? 😃

  1. kristinaandersen

   Preben som kjører, jeg har ikke båtlappen<3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *