MEG SOM SINGEL VS MEG SOM KJÆRESTE

Flere av dere har etterspurt et innlegg der jeg forteller om hvordan livet har endret seg etter at jeg fikk kjæreste. Og plutselig begynte jeg å tenke på nettopp dette, så jeg tenkte å bare la tastaturet ryke. For herregud, her er det mye som har endret seg! 😂

Meg som singel: jeg har aldri vært en partyjente, men det siste halvåret mitt som singel var det som om min indre partyløve våknet litt opp. Det vil si: jeg var ute sikkert to ganger i måneden. Lol! Men tro meg, det var mye til meg å være. Husker jeg var såå forvilet over venninnene mine som heller ville være hjemme med kjæresten enn å dra med meg ut på byen. Hvordan i alle dager kunne en filmkveld med en mann liksom friste mer enn å svinge seg på dansegulvet med jentene? Det skjønte jeg virkelig ikke, og jeg hadde seriøst deltidsjobb med å mase hull i hodet på jentegjengen om at nå måtte de ta seg sammen og bli med meg ut.
Meg som kjæreste: har vært på byen en gang på langt over ett år, og da trampet jeg hjem rett over midnatt fordi jeg savnet kjæresten min så… 🤓😂 Det koseligste som finnes er jo å slappe av hjemme når helgene kommer, og å ha filmkveld med nettopp kjæresten. Det å drikke tequila og svanse hjem igjen 03.00 på natta er det siiiiste i hele verden som frister og jeg må bare takke høyere makter for å ikke ha en singel venninne i gjengen som tvinger meg med ut, slik som jeg en gang gjorde. Haha!
Meg som singel: kjøper ny veske til en månedslønn når enn det faller meg inn og blander meg lett inn i diskusjoner om andre bloggere og har mye tid til å tenke over hvordan jeg skulle ønske andre i brasjen oppførte seg.
Meg som kjæreste: bruker pengene som er til overs til å betale ned på boliglånet, har en solid bufferkonto og ikke en eneste Chanel gir meg lyst til å tømme den. Har ikke kapasitet eller lyst overhodet til å tenke over hva andre mennesker gjør, og fokuserer mest på meg og mitt. Om en blogger gjør noe helt tullete? Alright, det er ikke mitt problem. Og jeg skjønner ikke hvorfor jeg en gang gjorde det til mitt problem heller, for herregud så mye energi sånt stjeler.
Meg som singel: brukte alle kvelder jeg hadde ledig til å se serier og slukte fire sesonger av Chicago Fire på en måned. Ukedagene som singel bestod fort av følgende: trening, jobb og serier. Serier var virkelig livets store glede og jeg husker jeg ble så fornærmet når en bloggleser spurte meg hvordan i alle dager jeg hadde tid til å se mye på serier. Husker jeg svarte at man har tid til det man prioriterer. Altsåååå. Takk for meg! 😂
Meg som kjæreste: hverdagene fyker avgårde, de nyeste Chicago Fire episodene aner jeg ikke hvordan jeg skal få begynt på en gang – det var uten tvil verdens beste serie som singel med masse tid. Nå består dagene og kveldene av så mye annet, og jeg elsker hvert sekund. Jeg elsker fortsatt serier, da. Men det trumfer liksom ikke alt annet lengre.
Meg som singel: har kun skyr, mager kesam og pepsi max i kjøleskapet, kombinert med latterlig mye redbull og celsius for å holde energien oppe. Brød fikk sjeldent plass på kjøkkenbenken og bakemaskinen min ble brukt som pynt. Og middag? Der ble det fort takeaway for alle penga, bortsett fra når jeg mekket sammen noe digg når jeg fikk middagsbesøk av venner og i tillegg ville dele oppskrift på bloggen. Husker jeg ga raskt beskjed til P når jeg møtte han om at han bare måtte være helt klar over at jeg ikke er en sånn dame som kommer til å lage middager flere dager i uken og være helt housewife…  «Sånn er ikke jeg». 😂
Meg som kjæreste: har middag klar hver eneste ukedag 16.00 og har plutselig lært meg å lage like gode kjøttkaker som mamma. Kitchen Aid maskinen min får brukt seg så mye at det ryker av den, og det er ingenting jeg ikke klarer å lage lengre. Og brød? Jeg spiser plutselig brød som om jeg er en forbanna brødmaskin, noe jeg fint skylder på kjæresten min for, det er han som begynte å diske opp med brød til frokost og jeg ble brått helt frelst. Spiser brød til alle døgnets tider nå jeg, gitt. Kjøleskapet inneholder plutselig alt som er normalt, og det er sjeldent plass til mer enn fire skyr i øverste hylle.

Konklusjonen er:

Kjærestelivet har gjort meg så innmari godt. Og jeg har funnet så utrolig mye mer roen. Blitt flinkere til å ikke bry meg om hva alle andre gjør, og innset av vi alle bare er mennesker som prøver å finne ut av livet. Vokst litt opp, rett og slett. Og ikke minst: finner man den rette personen til å dele livet med så er det ingenting som er hyggeligere enn å være nettopp to. 💛💛

21 kommentarer på “MEG SOM SINGEL VS MEG SOM KJÆRESTE

 1. Beate skriver:

  Så gøy å lese! 😀 Var en del forskjeller der ja! Haha! 😉 Nyyydelige bilder av deg, skjønne! Klem! <3

 2. kristinaandersen skriver:

  Snart ett og et halvt år 🙂 Vil gjerne ha barn, ja. Men når er en annen sak, føler meg ikke klar for det enda 🙂

 3. Benedicte skriver:

  Hadde vært veldig gøy lesing om du gikk gjennom skuffer og skap på kjøkkenet slik du gjorde i gamle leiligheten <3

 4. Linni skriver:

  ELSKER dette innlegget! Så utrolig gøy å lese om hvordan kjæresterier har endret seg i en positiv retning, og det syns virkelig på alt du legger ut også! Ikke at det var noe dårlig før, men du utstråler en mye større trygghet og ro i deg selv + at du alltid ser så fornøyd ut med livet, hvor hvert eneste smil er 100% ærlig. Hurra for kjærligheten!

  • kristinaandersen skriver:

   Stusselig? NEI! Er jo en grunn til at jeg hadde planer om å være singel for alltid, jeg koste meg jo så sykt 😀 Men så traff jeg kjæresten, og koste meg enda mer med han – så da ble valget enkelt <3

 5. Julie skriver:

  Så fint å høre <3 Kanskje du ville delt oppskrift på kjøttkaker for oss som Ikke får det til? Haha!

 6. Oda skriver:

  Hei 🙂
  Så morsomt innlegg!
  Lurer på en ting om kjøkkenmaskinen din, hvor stor er den og hvor stor kapasitet har den? Hvor stor deig kan du lage liksom?

 7. Rita skriver:

  Ufattelig glad på dine vegne <3 Jeg er relativt ny leser, men nå titter jeg innom hver dag fordi du er virkelig en solstråle og jeg blir i så godt humør og inspirert av å lese bloggen din! Hihi, måtte bare legge igjen en kommentar for å vise at jeg setter pris på deg og bloggen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *