MÅL FOR UKA OG ALTERNATIV SØNDAGSTUR

Goood morgen, fine folk! Denne uken har jeg bare to små mål: være en flink bloggerinne og trene. Sistnevnte sliter jeg skikkelig med om dagen, mye på grunn av pollenallergien som virkelig tar det beste av meg. Men jeg føler jeg så innmari dårlig når jeg ikke får beveget meg, og selv med treningsrom hjemme har coronatiden gjort sitt med formen min. Det er jo nesten flaut, for folk som ikke har hatt tilgang til treningssenter har jeg full forståelse at har mistet det helt gjennom disse merkelige månedene. Men meg? Jeg burde egentlig hatt null unnskyldninger og all tid i verden til å trene, men så finner jeg de likevel hvis jeg bare graver dypt nok… 🤓

Det har vært full tropesommer her de siste dagene, så de vanlige langturene vi vanligvis har har måtte utgå. Målte tåler virkelig ikke varme, noe jeg fikk bevist på lørdag når Marthe og Mino var på besøk. Han og Målte løp rundt i hagen i en liten time, og etterpå fikk Målte hetesalg – noe som var helt fryktelig å se på. Stakkaren måtte kjøles ned i badekaret i iskaldt vann, og det tok flere timer før han ble normal igjen. Huff! Så fremover må vi finne på alternative løsninger for å få luftet han litt fra huset. Og det gjorde vi igår! Jeg, kjæresten og Måltis dro nemlig avgårde på søndagstur, men denne gangen på firehjulingen. Herregud så koselig det var! Og så fint med fossene og all naturen vi kjørte forbi. Ja til mer av dette fremover, dager som dette er virkelig det beste som er 😄☀️Firehjuling er jo helt magisk! Så deilig å suse rundt med luft i håret og solbriller på nesetippen. Nå er jeg kjempeklar for en ny uke, og første mål er som så: trampe inn på treningsrommet og være på mølla i minst 40 minutter før jeg kan gi meg hvis jeg vil. Det bør være overkommelig, for å si det mildt! Er det flere av oss som har et mål om en sprek uke? 🙋🏽‍♀️

9 kommentarer på “MÅL FOR UKA OG ALTERNATIV SØNDAGSTUR

 1. Kari L. skriver:

  Hei Kristina! Jeg lurte på om du kjenner noen flinke fotografer i Kristiansand? Jeg leter etter en fotograf som kan ta bilder av meg og mannen min i en times tid.

  • kristinaandersen skriver:

   Egentlig ikke! Hør med Monica Nuhus på instagram, hun har tatt fine fotografbilder den siste tiden <3

 2. Line skriver:

  Måns, min franske bulldog tåler heller ikke varmen. Så sommersesongen er virkelig ikke hans sesong. Men vi går en runde på ca 1 km før kl 8 på morgenen og etter kl 21 på kvelden. Da er han helt utslitt stakkars.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *