SUNN OG FRESH SOMMERHUD

Annonse i samarbeid med Filorga.


Fuktighet, solbeskyttelse og naturlig hud er tre stikkord for dagens innlegg! Som dere vet har jeg for lengst lagt min elsk på Filorga og de fantastiske produktene dette merket fører. Og i forbindelse med at dere nå kan 25% rabatt på alt fra nettopp Filorga, tenkte jeg å komme med noen supre produkter til huden nå som det er sommer og sol 💛

Hydra-Hyal Serum: okei, dette serumet MÅ alle jenter som er glad i fuktighet og glød til huden ha. Jeg elsker elsker eeeelsker dette så mye at jeg måtte faktisk kjøpe nytt utelukkende for bildene, da serumflasken jeg har hatt i fire måneder nå har sett bedre dager. 😂 Dette er et serum som øker produksjonen av kollagen, og vi vet alle hvor gal jeg er etter nettopp det. Haha! I tillegg gir det masse fuktighet til huden, som igjen gjør at sminken sitter både lengre og finere på huden. Selv bruker jeg serumet både morgen og kveld under krem. Min absolutte favoritt! Skulle jeg valgt kun et hudpleieprodukt utenom krem, ville det vært dette. Jeg er forresten en av de som stadig får høre at jeg bruker unødvendig mye av både krem og serum på huden, men flasken min har vart i over fire måneder. Drøyt i bruk, det liker både jeg og lommeboka mi.
Hydra-Filler Pro-Youth Moisturizer: nok en fuktighetsgivende vinner som har fast plass i badeskuffen min. Denne gir plenty av fuktighet, en fuktighet som ikke forsvinner – men faktisk varer. Og akkurat det har jeg savnet i en krem. Denne er kjent for å ‘omprogrammere’ hudens naturlige fukteprosess, slik at huden regulerer og opprettholder sin egen fuktighet. Denne kan brukes både dag og kveld, jeg bruker den kun på dag og påfører på ferdig renset ansikt og hals etter serumet over.

Pore Flash Primer: denne blurrer ut porer i ansiktet, noe jeg setter stor pris på. Spesielt på sommeren opplever jeg at porene rundt neseområdet mitt blir enda mer synlig, så her er denne primeren helt brilliant. Jeg påfører den før sminke, og lar den trekke inn i et lite minutt før jeg legger over foundation.
Flash Nude Foundation: denne foundation har jeg testet, og har bestemt meg for at dette blir en favoritt de dagene jeg skal på stranda og vil ha lett dekk i ansiktet. Jeg liker ganske mye dekk sånn til vanlig, så her gir den ikke nok dekk til at jeg blir helt happy for hverdagsbruk, sånn for å være ærlig. Men denne er fantastisk hvis du vil ha en god foundation uten å føle du har på en maske, og la huden din skinne igjennom. Stort pluss for at den har faktor 30 i seg!
Flash Nude Powder: dette lille pudderet er helt nydelig å legge som en siste finish over sminken, da den blurrer ut uregelmessigheter og matter ned huden etter sminken. Den gir et mye jevnere resultat etter påføring av foundation, og passer for alle hudtyper og hudtoner da den smelter rett inn i huden og legger seg som et lite slør over sminken.

RABATT TIL DEG

Blivakker.no har nå 20% på alt fra Filorga, og bruker du rabattkoden KRISTINA5 så får du enda 5% rabatt – altså 25% på alt fra Filorga. Her er det mye penger å spare, og deeet liker vi! Kampanjen gjelder t.o.m søndag 28. juni og det er fri frakt på alt du bestiller. 💛

4 kommentarer på “SUNN OG FRESH SOMMERHUD

 1. Caroline skriver:

  Jeg bruker også hydra hyal serum og hydra filler dagkrem og er superfornøyd med det! Har brukt produktene siden første gang du skrev om de her på bloggen. Vil også anbefale sleep & peel nattkrem fra Filorga☺️

  • kristinaandersen skriver:

   Så gøy det faller i smak Caroline! Sleep and peel nattkrem har jeg i badeskuffen, haha <3 Elsker den 😀

 2. kristinaandersen skriver:

  Hei Lise! Jeg byttet fordi huden min trengte litt mildere produkter og Filorga var et merke jeg hadde hørt sykt mye bra om. Huden min har roet seg ned og har ikke lengre dårlige perioder, slik som før.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *