POLLENSMELLEN OG BABYLYKKE

De siste dagene har jeg vært helt ute av meg, jeg sliter så med pollenallergi at bare de som sliter skikkelig med det selv kan forstå hva jeg snakker om. Det er ille når man våkner opp som fyllesyk hver eneste dag, og seriøst har lyst å sovne igjen så fort man har åpnet øynene. Håper så inderlig det kan gi seg litt snart, for dette er noe skikkelig drit! Men det finnes mildt sagt verre ting i verden, så jeg har strengt tatt ingenting å klage på sett i den store sammenheng 💛

Til tross for pollenallergi og slappe dager, har jeg fått gjort noe fornuftig likevel. I går hadde jeg besøk av Celina og hennes bittelille baby på bare ni dager. Altså, det er det skjønneste lille nurket jeg har sett! Hun var så liten at jeg ble bekymret for å holde henne, fordi jeg visst liksom ikke hva jeg skulle gjøre med henne i frykt for å holde den lille krabaten feil… Haha! Jeg fikk igjen gleden av å være nyfødtfotograf, så koselig ! Nå har jeg knipset bilder av alle kids vi har i gjengen, og det er like gøy hver eneste gang. Ellers har jeg holdt meg mye innendørs, irritert meg over at jeg ikke har fått blogget og prøvd å ha to shoots hvor ikke et eneste bilde kunne brukes fordi jeg har vært så hoven i ansiktet. Til og med Knollen forstod det var krise og tok seg bryet for å hjelpe, men det gikk jammen ikke da heller. Men i dag dro jeg frem selvutløseren, svettet i 30 varmegrader og fikk knipset bildet over. En liten seier i seg selv i disse dager…. 😂

Hva står på helgeplanen din? Her er dagene ganske så åpne med tanke på formen min, men det går helt fint. Denne fredagen skal forøvrig jeg og kjæresten ha tapaskveld her hjemme, og det gleder jeg meg så til! Og så må vi fortsette på Fartsblind som ligger på NRK, en skikkelig skikkelig god serie dere må sjekke ut! 😀

17 kommentarer

 1. Uff, stakkars, har så vondt av dere som sliter så kraftig med allergi:O To i familien min er også helt utslitt og ødelagt hvert år på vår- og forsommerparten pga det. God bedring 💛

  1. kristinaandersen

   Er såå kjedelig!! Gleder meg til litt utover sommeren, da blir det som regel bedre. Tusen takk, R <3

 2. Hei. Jeg sliter også veldig med pollenallergi, den siste uka har vært spesielt ille 😔 God bedring og god helg ❤️

  1. kristinaandersen

   I like måte Siri<33

 3. Jeg føler med deg, Kristina! Jeg sliter selv med allergi, og har prøvd alt, bortsett fra vaksinering. Vil anbefale deg å ta kontakt med fastlegen din å høre om h*n kan henvise deg videre til spesialist så du kan vaksineres, jeg skal gjøre det samme selv 🙂 legger ved en link så du kan lese om det 😊https://nhi.no/sykdommer/allergi/allergiforebygging/vaksinering-mot-allergi/?page=3

  1. kristinaandersen

   Skal til legen neste uke, så håper vi kan finne ut noe da <3 Takk for link LH, skal ta å inn å se <3

 4. Har du sett Normal people på NRK? Veldig fin 😊

  1. kristinaandersen

   Nei, men flere har tipst om den så må få sjekket den ut 😀

 5. Ååååå søren, jeg som håpet du skulle melde om graviditet nå. Haha😍😍 Gleder meg innmari til den dagen!

  1. kristinaandersen

   HAHA! Ikke enda, gitt <3

 6. Det er helt grusomt å ha det sånn pga pollen. Jeg satte sprøyte noen år (kenacort) men det anbefales egentlig ikke. Ingenting hjalp nok, og nå er jeg i gang med grazax, som er tabletter som skal tas i tre-fem år. («Allergivaksinasjon») Håper det hjelper. Akupunktur hjalp meg noe for noen år siden.
  Om du ikke opplever å bli bedre av vanlige preparater, kan du spørre legen om allergivaksine kan være et alternativ🧡

  1. kristinaandersen

   Har vurdert allergivaksinasjon selv.. Glemmer liksom hvert eneste år hvor ille det faktisk er :/

 7. Apropos serie… Har du sett Sanditon som ligger på NRK? Med drop dead gorgeous hot Theo James som Sidney Parker? Se den! Er periode drama – romantisk, morsom og vakker. Se den og du blir forelsket. https://youtu.be/4ur1c8U17wE
  Etterpå må du sikkert også inn for å hjelpe oss med å få sesong 2 i boks 🙂 https://twitter.com/primevideouk/status/1273247132347179009?s=21

  1. kristinaandersen

   NEI! Så takk for tips, P ;D

 8. Altså det soverommet OG HUSET deres altså 😀 Like før jeg gir opp hele bylivet i Oslo og kommer til sørlandet! Btw – på snakk om serier fra NRK, anbefaler jeg på det s t e r k e s t e å sjekke ut «A place to call home» om du ikke allerede har sett den <3

  1. kristinaandersen

   SNILLE DEG, tuusen takk <33 Og denne serien har flere tipset om, så jeg skjønner jeg må få begynt <3

 9. Pollen er grusomt, men jeg synes at i år virkelig har vært ekstrem. Ingenting hjelper 100%, ikke 99 engang.. Men tipsene så langt som har hjulpet meg er, skyll håret hver kveld, skift på sengen 2 ganger i uken. Ikke luft på soverommet før på kveldstid, Livostin nesespray, og telfast tabletter. Er man ekstra ille før man legger seg kan man også kjøre en av disse influensa juice shots’ene.. det hjelper fryktelig på systemet (:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *