POLLENSMELLEN OG BABYLYKKE

De siste dagene har jeg vært helt ute av meg, jeg sliter så med pollenallergi at bare de som sliter skikkelig med det selv kan forstå hva jeg snakker om. Det er ille når man våkner opp som fyllesyk hver eneste dag, og seriøst har lyst å sovne igjen så fort man har åpnet øynene. Håper så inderlig det kan gi seg litt snart, for dette er noe skikkelig drit! Men det finnes mildt sagt verre ting i verden, så jeg har strengt tatt ingenting å klage på sett i den store sammenheng 💛

Til tross for pollenallergi og slappe dager, har jeg fått gjort noe fornuftig likevel. I går hadde jeg besøk av Celina og hennes bittelille baby på bare ni dager. Altså, det er det skjønneste lille nurket jeg har sett! Hun var så liten at jeg ble bekymret for å holde henne, fordi jeg visst liksom ikke hva jeg skulle gjøre med henne i frykt for å holde den lille krabaten feil… Haha! Jeg fikk igjen gleden av å være nyfødtfotograf, så koselig ! Nå har jeg knipset bilder av alle kids vi har i gjengen, og det er like gøy hver eneste gang. Ellers har jeg holdt meg mye innendørs, irritert meg over at jeg ikke har fått blogget og prøvd å ha to shoots hvor ikke et eneste bilde kunne brukes fordi jeg har vært så hoven i ansiktet. Til og med Knollen forstod det var krise og tok seg bryet for å hjelpe, men det gikk jammen ikke da heller. Men i dag dro jeg frem selvutløseren, svettet i 30 varmegrader og fikk knipset bildet over. En liten seier i seg selv i disse dager…. 😂
Hva står på helgeplanen din? Her er dagene ganske så åpne med tanke på formen min, men det går helt fint. Denne fredagen skal forøvrig jeg og kjæresten ha tapaskveld her hjemme, og det gleder jeg meg så til! Og så må vi fortsette på Fartsblind som ligger på NRK, en skikkelig skikkelig god serie dere må sjekke ut! 😀

11 kommentarer på “POLLENSMELLEN OG BABYLYKKE

 1. kristinaandersen skriver:

  Skal til legen neste uke, så håper vi kan finne ut noe da <3 Takk for link LH, skal ta å inn å se <3

 2. kristinaandersen skriver:

  Er såå kjedelig!! Gleder meg til litt utover sommeren, da blir det som regel bedre. Tusen takk, R <3

 3. Anette skriver:

  Altså det soverommet OG HUSET deres altså 😀 Like før jeg gir opp hele bylivet i Oslo og kommer til sørlandet! Btw – på snakk om serier fra NRK, anbefaler jeg på det s t e r k e s t e å sjekke ut «A place to call home» om du ikke allerede har sett den <3

  • kristinaandersen skriver:

   SNILLE DEG, tuusen takk <33 Og denne serien har flere tipset om, så jeg skjønner jeg må få begynt <3

 4. Lill skriver:

  Pollen er grusomt, men jeg synes at i år virkelig har vært ekstrem. Ingenting hjelper 100%, ikke 99 engang.. Men tipsene så langt som har hjulpet meg er, skyll håret hver kveld, skift på sengen 2 ganger i uken. Ikke luft på soverommet før på kveldstid, Livostin nesespray, og telfast tabletter. Er man ekstra ille før man legger seg kan man også kjøre en av disse influensa juice shots’ene.. det hjelper fryktelig på systemet (:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *