SPONTANE SOMMERDAGER

HVERDAGSLYKKE

Her finner du meg for tiden i full sommermodus. ☀️ I går var det hele 29 grader her og det ble nesten litt for varmt. Jeg tror nesten ikke jeg er skapt for en sånn varme? Jeg er superglad i sommeren, men må virkelig si at sensommer og høsten er mine favoritter når det kommer årstid. Det jeg derimot liker best med denne tiden, er hvor lange dagene blir og hvor lett det er å gjøre noe spontant. Sånn som i går, når vi i sekstiden bestemte oss for å dra ut i båten. Så da hoppet vi i bilen med fiskestenger, kald drikke og redningsvester, og var ute til sent på kvelden på bøljan blå. Sånne kvelder er bare de aller beste og uten tvil de det blir gode minner av. Ekte sommerlykke, rett og slett! 💛

•  •  •  •  • •  •  •  •  •

I dag trodde jeg egentlig at jeg hadde noen timer med fri midt på dagen, men så våknet jeg brått opp til deadline på flere arbeidsoppgaver. Jeg er jo et menneske som liker å ha sånt klart helst fire dager før tiden slik at jeg alltid er ajour, for sånt gir meg seriøst en så urolig følelse i kroppen at jeg får helt fnatt. Så da er det bare å henge i, jobbe på og sørge for at ting blir gjort! Håper dere alle får en kjempefin tirsdag 💛

17 kommentarer

 1. For en nydelig uteplass dere har 😊 Hadde likt å få sett litt mer enn bare tre bilder av samme motivet.

  1. kristinaandersen

   Takk Lulu! Kommer mer utover sommeren 🙂

 2. Hvor er solsengene fra? Er de gode å ligge på? Har egentlig lyst på noe ala daybed, men synes de ikke passer helt med stilen her. Disse var såå fine!

  1. kristinaandersen

   Vil ikke nevne butikken til solsengene, vi har hatt så innmari mye problemer med butikken :/ Sorry!

 3. Kjempefint! Vet hagemøblene er fra Netthandelen, men tåler putene vann? Du er helt magisk på interiørfronten!

  1. kristinaandersen

   Ååå takk snilling! Vi tar putene under tak når det ringer<3

 4. Madeleine

  Hvor er de fine håndklene fra på solsengene? Og solsengene? 😍

  1. kristinaandersen

   Vil ikke nevne butikken til solsengene, vi har hatt så innmari mye problemer med butikken :/ Håndklærne er fra Søgne Home for tre år siden <3

 5. Så utrolig fint! Ser ut som en drøm på de fine sommerdagene vi har nå 🙂 Ønsker gjerne å høre en liten Målte update på bloggen; hva er han flink på, hva har vært utfordrende med å få valp og i dressuren, osv. Fikk valp i januar selv så er kanskje over middels interessert i hundeupdates hehe

  1. kristinaandersen

   Så gøy!! Det skal jeg få til 😀

 6. Har du tatt sommerferie allerede, eller?

  1. kristinaandersen

   Nei 🙂

   1. Du har ikke tatt ferie, men heller ikke blogget på 3 dager? :p

   2. kristinaandersen

    Bloggen oppdateres når jeg har noe å dele. <3

 7. Elisabeth

  Oi. Ikke mange innlegg her i det siste..
  Har du tatt sommerferie nå?

 8. 2 innlegg på 1 uke? Har du tatt ferie? Bare kjekt å vite for nå om dagen er det liten vits å klikke seg inn her så ofte 🙂

 9. Vedder feriepengene mine på at «R» «J» «Elisabeth» og «Kaja» er samme person 😂
  Jeg syns ikke det er noe gøy eller interessant å lese innlegg uten innhold. Kvalitet foran kvantitet😀 Syns du er flink, liker bloggen din veldig godt 😊

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *