MITT DRØMMEROM

SOVEROMMET VÅRT


Soverommet vårt er endelig helt ferdig og det er så gøy å kunn vise frem! Herregud så stas! Det ble så mye bedre enn jeg noen gang kunne sett for meg og jeg har seriøst lyst å henge der hele tiden. Soverommet vårt er stort, så her må det fylles opp for at det ikke skal føles tomt og sterilt. Og det føler jeg vi har klart! I andre halvdel foran sengen valgte jeg derfor å plassere sofa med masse puter, pledd og slike ting for å gjøre det ordentlig koselig.

•  •  •  •  • •  •  •  •  •

Hva syns du? Jeg er så happy at gliset har gått rundt på meg den siste uka.  Og jeg har aldri før fått en så insane respons på noe før på instagram, sett bort i fra når kjæresten overrasket meg med en valp på en helt vanlig onsdag. Lille Måltemann! Så er det en ting jeg har lært: Preben tryller frem de beste reaksjonene på kanalene mine. Derfor lurer jeg på hva det neste han gjør er? Overraske med en ponni stående i hagen? Bygge en bil? Eller kanskje en hytte sånn i skjul? Neeeida. Joda! Man vet aldri med kjæresten min, det er i hvert fall helt sikkert! 😂
Nå skal det bli innmari godt med helg, klokken to har jeg et møte over skype og deretter er det friii! Jeg kickstarter helgen med en ny tur i stallen, og jeg gleder meg så til skogstur med hest i det fine været. Så fantastisk deilig! Deretter blir det hjemmekos, i kveld skal vi ha krabber og reker – det beste jeg vet om i verden. Hva står på fredagsplanen din? 💛

33 kommentarer på “MITT DRØMMEROM

 1. Maren skriver:

  God helg, Kristina! Veldig behagelige og rolige fargetoner på soverommet deres, veldig koselig☺️ Her er det lønningspils etter jobb, for sommerværet som endelig har kommet hit til Trondheim skal nytes✨

 2. Cindy skriver:

  Så fantastisk flott dere har fått det i huset. Det er virkelig inspirerende å se hvordan du har fått en så gjennomført og flott stil.
  Selv har vi nylig kjøpt hus, og det er bare så gøy å finne ting som passer inn i huset.
  Her er det jobbing hele helgen, men i morgen etter jobb blir det grilling og kos 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Tuusen takk Cindy, så snill du er <3 Og gratulerer så mye med huskjøp, guri så stas 😀

 3. :) skriver:

  Veldig fint, men det ser litt katalogaktig ut. Det er veldig koselig, for all del – men helt utrolig upersonlig. Man ser ikke hvem du er gjennom interiøret, det finnes ingen personlige bilder eller personlige gjenstander.. Alt er striglet og «anonymt».

 4. kristinaandersen skriver:

  Det fungerer suupert med skjermingen 😀 Og ja, haha! Det har blitt noen kvelder der oppe i stedet for i stua de siste dagene <3

 5. kristinaandersen skriver:

  Hei! Det er kjøpt, men vi har hatt så mye problemer med butikken – så jeg ønsker ikke dele hvor. Beklager!

 6. Anonym skriver:

  For et nydelig og gjennomført rom! Hvor er sengesettet fra? Finner ikke krepp i hvitt til dobbeltdyne noe sted.

 7. maria skriver:

  Hei, er så lunt og fint dette soverommet! Jeg lurer på hvilken farge dere har brukt på veggene? 🙂

Comments are closed.