UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hva går dagene dine til, uten om blogg og jobb?

Familielivet her hjemme, som er det koseligste jeg vet om. Jeg prioriterer alltid tid med kjæresten og familie først i hverdagene, og så prøver vi å være flinke til å se venner i helgene. Er det bare jeg som føler dagene flyr når man har jobb, hus, mann og alt som hører med? Tiden strekker ikke alltid helt til. Ellers elsker jeg å komme meg ut, og prøver å ha minst en frisk tur i skog og mark hver eneste dag. Jeg er veldig glad i å kose meg hjemme, slappe av med serier, dille rundt i huset, lage god mat og bare gjør det som gjør meg happy.

Brukte du bunaden din i år?

Nei, det gjorde jeg ikke. I år var vi hjemme hele 17.mai og koste oss sjukt mye med det, haha! Med tanke på at det ble en annerledes feiring for alle i år og situasjonen er som den er, føltes det helt greit å bare bruke dagen hjemme. Så bunaden ble byttet ut med joggedress, spill og netflix her hjemme. Satser på bedre lykke og bunad neste år!

Kan du lage en ny Kristiansand guide?

Det blir ingen ny Kristiansand-guide i år, fordi ting er fortsatt det samme her som i fjor. Så den fulle Kristiansand-guiden min kan du lese her.

Hvordan går det med Knollen?

Bedre enn noen gang! Det tror jeg i hvert fall han ville svart selv, hehe. Og det er min oppfatning også! Knollen er for lengst ferdig utdannet som elektriker, og er i gang med å renovere sitt eget hus. Tenk at den godeste Knoll har blitt så voksen? Blir helt sjokkert over alt han får til, og så stolt når jeg ser hvor fantastisk flink han er på huset, med jobb og absolutt alt han gjør. Nå krysser jeg bare fingrene for at jeg får lovt å være med å innrede huset hans, hvis ikke er jeg redd jeg blir hissig…. 😂

Favorittrommet ditt hjemme?

Akkurat nå må det bli soverommet. Kanskje ikke så overraskende? Haha! Jeg elsker elsker eeelsker det rommet og kunne seriøst bodd der inne.

Planene deres for sommeren?

Koooose oss hjemme, bruke bassenget og få feriefølelse i fleng av det. Ut på fine turer i båten vår, være sammen med de vi er glad i og bare nyte en ekte sørlandssommer. Ellers har vi planer om roadtrips i det fine landet vårt, teltturer, en liten weekend på spa og slike småting. Tenker vi tar alt litt spontant og ser hva vi ønsker, men en ting er sikkert og det er at det blir en fin sommer.

Hva tenkte P om at du var blogger når dere møttes?

Jeg og Preben har kjent til hverandre siden jeg var 16 år, så det at jeg er blogger var han med andre ord veldig godt klar over. Jeg tror aldri han tenkte noe over dette og heller aldri har sett på det som noe annet enn jobben min. P er superstøttende i alt jeg driver med, hjelper til med bilder rett som det er og minner meg på irriterende mange ganger i uka om at nå må jeg huske å blogge. 🤓😂

Du har alltid et smil om munnen, hva er grunnen?

Jeg er bare som regel glad og fornøyd, hehe. Er tilfreds i livet, bruker ikke energi på ting eller mennesker som drar meg ned og prøver å leve etter at man får det man sår. Det siste året har jeg fått en helt enorm ro og føler alle brikker i livet har falt på plass, noe som er uendelig godt å kjenne på. Jeg kan selvfølgelig også ha dårlige dager, som alle vet er jeg en liten hissigpropp som kan bli sur som et lemmen – men det varer heldigvis ikke lenge.

6 kommentarer på “UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

 1. A. Isabel skriver:

  Møtte ikke du og Preben hverandre for første gang på byen da dere begge egentlig hadde planlagt å være hjemme!?

  • kristinaandersen skriver:

   Jo, men vi har kjent til hverandre siden vi begge var unge 🙂 Den kvelden hadde vi derimot ikke sett hverandre på årevis, hehe.

 2. kristinaandersen skriver:

  Umulig for meg å ta med alle spørsmålene, men dette har jeg svart på før i tidligere spørsmålsrunder <3 Jeg kjøpte meg inn hos Preben 🙂

 3. kristinaandersen skriver:

  Jeg kommer ikke til å dele noe mer rundt det, da dette er det fineste og mest private jeg har <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *